Aktív témák
-
MasOyama
őstag
Melyik a jobb választás?
Panasonic FX01 Vs. Sony T30 ?PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
-
MasOyama
őstag
-
MasOyama
őstag
válasz Dare2Live #637 üzenetére
Na, én ezzel 1 éve vagyok így.
De most muszály vennem valamit, már nem húzhatom tovább. Nézd meg ezt a topicot, hogy ki nyitotta. (Az első hozzászólást, ennek a topicnak az első részét)
Akkor azt mondod, hogy ez a Olympus Stylus 800 veri a Pana Fx01-et, a Sony T30-at, és a Pentax A10-et?
Mi a helyzet ezekkel:
Sony Cyber-shot DSC-W70
Casio EXILIM Zoom EX-Z850
Casio EXILIM Card EX-S600
Canon Digital IXUS 65
Olympus MJU 810
?
[Szerkesztve]PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
MasOyama
őstag
Kérném a segítségeteket abban, hogy melyik gépet válasszam. Már kb. 1 éve akarok gépet venni, de most két héten belül muszály megvennem, mert kelleni fog.
Nos, itt van egy weboldal, és a jelöltek:
[link]
Melyiket érdemes megvenni, és miért? Ha lehet a többihez képest hasonlítva.
Nagyon köszönöm előre is.PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
MasOyama
őstag
-
MasOyama
őstag
Hmm. A két kissebb Casioról már kezdek lemondani, de a z850-est nagyon dicsérik mindenhol. Mégha csúnya is egy kicsit. A pana zajos kevés fény mellett, ezért vacilálok. A gyorsaságot összehasonlítva a Casio gyorsabb mindenben. Bekapcsolás, fényképezés, mentés, két kép közötti idő, stb...
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
MasOyama
őstag
Vennék lehasznált, régi, kopott akármilyen digitális fényképezőgépet. Max. 5k-ig.
Részletek:
[link]PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
MasOyama
őstag
Találtam egy jó oldalt, ahol az összes általam vásárolni szándékozni gépről van tesztfotó. (LINK1), kérlek nézzétek át, hogy melyik a jobb véleményetek szerint. Köszönöm.
[link]PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
MasOyama
őstag
válasz Lotusomega #988 üzenetére
Most már csak azt nem értem, hogy Magyarországon, egy magyar fórumban, aminek a nyelve magyar, miért kell angol rövíditést használni.
-
MasOyama
őstag
Casio Z1000-ről mi a véleményetek? Most nagyon úgy fest, hogy azt fogok venni, ahogy megjelenik itthon. A másik két jelöltem az FX01, és a Z850 volt.
-
MasOyama
őstag
válasz Retro11 #1126 üzenetére
Nem értem mi bajotok vele. Mi van azzal aki nem akar egy fél kilós nagy döggel a nyakában mászkálni? 10 megapixel miért baj? Még mindig jobb nagyobból kissebbet csinálni, ha kell, mint fordítva. Mi van, ha egy képrészletet akarok csak kinyomtatni?
Igen, van benne parasztvakítás 3200 ISO. De ezt persze senki sem hiszi el.PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
MasOyama
őstag
Végülis megvettem a Casio z-1000-et. Majd csinálok fotókat, videókat, de első ránézésre nagyon jó.
-
MasOyama
őstag
válasz Dare2Live #1566 üzenetére
Jah, ezt a topikot még annó én nyitottam. Már az első felét. Köszi. A videója is nagyon zsír.
Még nem, de nagyon jól haladok. Nem gyorsan akarok meggazdagodni, hanem nagyon. Szintet léptem a cégnél megint, és most szombaton ismernek el a sportarénában 8.000 ember elött. Alig várom.PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
MasOyama
őstag
Szeretnék venni még egy gépet. Amire használnám:
Rendezvényeken, sportcsarnokban képek készítésére. Lámpafény van, a fényviszonok nem túl jók. Kézből szeretnék tiszta éles képet csinálni. (vettem egy casio z1000-est, mindenhol megállja a helyét, de sötétben messzíről csak állvánnyal csinál éles képet, kézből nagyon homályos) 150 pénz ami max. szánnék rá. Minnél kissebb, és könnyebbet szeretnék. Köszönöm előre is.PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.