Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Vati!
Jo rendben csak nem is oly kevésszer volt vita a Fuji vs Pana közt amibe mi is vitába keveredtünk...Nincs semmi de szvsz kinek a Pap kinek a Papné!!!
Abban viszont igazad van hogy az LCD alapján szinte lehetetlen jol beálitani MF-ben az élességet!Sajnos....Viszont ha az EVF-be nézem nekem legalábbis sokkal tisztábban látható!!!Ezzel nem tudom hogy vagy?Tény és valo ezt a részét kicsit elnagyzolta a Fuji...
Én személyszerint nem edigitaltol vettem hanem máshonnan szoval magyar garim van.2év!
És amugy nehogy ezt az egészet félre értsd!Tisztázzunk valamit!Nekem is nagyon tetszik a Pana FZ30 (Technikailag kivéve a zajosságot) csupán annyi tántoritott el tőle hogy számomra nem logikus,kényelmetlen felépitésű,rossz elhelyezésü kezelő szervek...
Amugy jo lett volna és megmondom öszintén csak a Fuji és Pana közt gondolkodtam de a Fuji annyira logikus,kényelmes hogy ez döntött számomra...
Feljebb már irtam hogy nincs Hires optika,se képstabi...Nos viszont szerintem az a Leica lencse csoport nem tud érvényesülni..Hiába nem nagy név a Fujinon szerintem szebb képek nyerhetők vele..SAJÁT véleményem....
Vati!?Nézet eltérések simitva?
Üdv: Retro11 -
pacorro
aktív tag
''Az EVF pixelszáma igencsak fontos, pl. manuális fókusznál: eldönti, hogy valóban használható ez a feature, vagy csak parasztvakítás mert a durva felbontású kereső miatt kvázi lehetetlen kézzel élesre állítani. Az FZ30-ban ez a rész nagyon jól sikerült, a többi hasonló gépben -kivéve a rég nem gyártott Minolta A1 a maga 1 MP-es keresőjével- kissé harmatos.''
Kis kiegészítés: az A2 keresője volt majd' 1 megapixeles (ha jól emlékszem 912000), az A1-é ''csak'' 235000, de korlátokkal az is alkalmas volt manuális élességállításra.
Egyébként teljesen egyetértek: nagyon fontos a jó evf, nemcsak az élességállítás, hanem a fotózás élménye miatt is..."Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
Aktív témák
- Kyocera Ecosys P2040dn duplexes A4-es lézer nyomtató
- LASERJET M4345 MFP multi - sokat futott, de működő - alkatrésznek is
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- Canon MG5750 multifunkciós nyomtató tölthető tintapatronokkal
- Eredeti toner felvásárlás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest