-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz Cathy07 #103858 üzenetére
Alapvetően igazad van, de telefont használhatod. Szoftvernek kell bontatlannak lennie és más hasonló dolognak ami használatba vételt követően már nem használható fel újra. Szóval telefonnal pont megteheted, hogy használod két hétig és utána visszaküldöd, mert nem tetszik. Nyilván vigyázni kell rá, mert sérülés esetén az eladó számolhat fel ezért költséget, mivel köteles vagy eredeti állapotában megőrizni és így visszajuttatni.
-
diegho
nagyúr
válasz Cathy07 #103858 üzenetére
Amikor évekkel ezelőtt bejött az elállás joga vettem egy alaplapot, 10 napig ment a gépben, de úgy döntöttem nem marad, rákérdeztem az üzletnél és azt mondták természetesen elállhatok a vásárlástól minden probléma nélkül. Visszacsomagoltam a lapot, minden tartozékkal együtt, visszaküldtem és utalták a vételárat. Aztán vettem egy tápot, ami cicergett, 2 nap után elálltam, vissza is utalták. 5 hete vettem egy A5 2016-ot, megvettem, kibontottam, fóliákat is leszedtem, használtam kb 2 órát, de nem tetszett, hogy az ujjlenyomat olvasó tévesztett 10-ből 7-szer, visszaküldtem, pár napra rá jött is a pénz. Éppen ezért semmit nem veszek személyesen, ha tetszik valami megveszem és megnézem, sok helyen ingyenes a szállítás, csak a vissza futárt kell fizetni, ami 1k, de pl elmennem egy MM-ba, ami 105km-re van innen sokkal több pénz és idő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest