- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxika2004
őstag
Sziasztok!
A következő 3 telót néztem ki, ti melyiket választanátok ?
(ha az ár , és a kijelző méretet nem nézzük )Huawei Ascend G620s 50k
LG G2 min 70k
Ace 4 60kén eddig ennél a sorrendnél tartok ...
fénykép- videó, és sd re pakolgatás szempontjából,erősségi sorrendre is kiváncsi lennék... ?
szóval várnám véleményeteket ![ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz maxika2004 #68423 üzenetére
Huawei Ascend G620s.... Most ez best buy teló a felsorolt szempontjaid alapján is, bár hozzá teszem én a kínai márkákkal kissé "előítéletes" vagyok ( de ez csak az én véleményem)
A G2 mini-t meg elég kézbe fogni olyan érzés, mint ha üres tejfölös dobozokat hasznosították volna újra a teló gyártása során...
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
voyager4.4
senior tag
válasz maxika2004 #68423 üzenetére
S4 mini miért nem játszik ?
Lg G2 mini árában van és a felsoroltakat üti.
no fate but what we make
-
maxika2004
őstag
-
voyager4.4
senior tag
válasz maxika2004 #68428 üzenetére
Akkor az ace4 is kieshetne, nna az a kamera...
Hw-esen is jobb ajánlat mint a
Huawei meg az Ace4
Előbbit kijelzőben is veri, mint ahogy a G2 minit is.no fate but what we make
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Egy családtag nem tud dönteni két készülék közt. Lg G2 mini vagy Huawei G620s? Melyik lenne jobb vétel?
Egy árban vannak. Köszönöm. -
Flind
senior tag
válasz Sziszifeca #68558 üzenetére
S3 Minit felejtsétek el! 4.3"-os méretben vannak csak alternatívák, mégpedig a Motorola Moto E és a Jiayu G2F.
4"-on tényleg csak a Lumia 520/530 a normális. -
sNake^
tag
válasz nobiand #68559 üzenetére
Én is a Huawei mellett állnék, mint az LG mellé.A G2 mini műanyagja nem a nagy tesó műanyagjából van, érezhetőbben olcsóbbnak hat, amíg a Huawei-é jó. (A G2 Mini-é se rossz... )
A Huawei mellett szól a HD kijelző, 294 ppi már egész jónak mondható, a G2 Mini-é csak qHD 234 ppi, a jobb előlapi kamera (2Mp vs. 1,3 Mp) és ha megkapja a Lollipop-ot a 64 bit-es SoC, és egy hajszálnyit vékonyabb is (8.5mm, amíg a G2 mini 9.8 mm)A G2 Mini-ben nagyobb akksi van (2440 mAh vs 2000 mAh),és kissebbek a méretei (129.6 mm magas, a Huawei 142.9 mm, 66mm széles, a Huawei pedig 72), és JÓVAL könnyebb a saját 121g-jával, a Huawei masszív 160g-ával szemben.
Ha indulsz, ha érkezel, éjjel-nappal étkezel.
-
voyager4.4
senior tag
válasz nobiand #68559 üzenetére
Ha 1 árban vannak akkor a G2 mini. Jobb az általános minősége is szeritem. (cserélhető akku még érv lehet mellette)
64bit nem nagy érv a huawei mellett, lehet sose kap lollippot... igaz a snapi 410 erősebb mint a 400, de itt partiban vannak a g2 mini kissebb felbontása miatt.no fate but what we make
-
Flind
senior tag
válasz #46372352 #68582 üzenetére
Nem írtál árkategóriát, de amúgy sincs sok ajánlat 4"-4.3"-ig:Motorola Moto E, Jiayu G2F, ZTE Blade Q Mini, Lumia 520/530
Alsóban pár hozzászólással feljebb írtuk le:Középkategóriában: Samsung Galaxy S4 Mini pont 4.3", és jó telefon, dehát ha samu nem játszik, akkor nincs(OFF)
Felsőkategóriában: Xperia Z1 Compact, illetve a Z3 Compact már 4.6", de a készülékház nem nőtt, így logikusan az is megfelelne.Ha belefér még 4.5", Lumia 630/635-öt, Alcatel One Touch Idol 2 Mini S-t(OFF)
, Moto G (1st gen)-t is hozzá lehet tenni.Szerk: Mostmár írtál.(/OFF)
[ Szerkesztve ]
-
IzI
senior tag
Hi
Tudnátok ajánlani max 70e Ft-ig olyan telefont,amelyik 4g,jó képeket csinál és netezésre is elég jó.Ez lesz az első okostelefonom szal sok tapasztalatom nincsen e téren.
Telenor-nál vagyok,de lehet maxek és kártyás kell.
Vagy esetleg érdemes várni tavaszig új modellekre,hát ha tartalmazni fognak valami forradalmi vagy valami új hasznos dolgot? Ha eddig kibírtam nyárig simán.Amit kinéztem
lg g2 mini
Huawei Ascend G620s[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz monti0222w #68602 üzenetére
Szerintem használtan venném, de alapból igazatok van, újonnan csak kicsit olcsóbb.
Egyébként most a Honor 6 és a Mi3 tetszik mindkettő; mi a véleményetek ha beveszem a jelöltek közé a Moto X-et vagy az LG G2-t? Ezek újonnan mintha még olcsóbbak lennének (persze régebbiek, tudom).
-
Devas
őstag
válasz brandris #68626 üzenetére
Hali!
Függetlent szeretnél (esetleg két SIM) kártyásat, vagy valamelyik szolgáltató függőt?
A mostani új telefonok mindegyike teljesíti a rendszerverzió és a képernyőfelbontás követelményeidet.
Ebben az árkategóriában androidos eszközök nem igazán brillíróznak fotózás terén (talán a Jiayu G2F a legjobb, de azt kínából kell rendelni). Kis sufni GSM boltokat szerintem kerüld el, mert ott bolti garanciát adnak, nem pedig gyártói garanciát. Nagyobb market-ekben és a szolgáltatóknál érdemes vásárolni a rendes garancia miatt. Viszont a szolgáltatói telefonok általában függőek, de egy borsos előfizetés esetén olcsóbban hozzájuthatsz a készülékekhez (ami valójában nem teljesen igaz, mivel a függő készülékeken nehezebb túladni, így csökkenhet az értéke ha el akarod adni).Az új készülékbe amit veszel, nagy valószínűséggel kissebb SIM kártya fog majd kelleni, így azt a szolgáltatónál cseréltetned kell majd.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Ricsex60
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes lecserélni a Sony Xperia S-t egy LG G2 Mini-re?
Kép és a kamera minősége megegyezik a kettőnek? -
Ricsex60
csendes tag
válasz norbert1998 #68632 üzenetére
Ez engem is meglepett, nem számítottam ilyen tesztere
Megéri váltanom G2 minire? -
maxika2004
őstag
BOLDOG KARÁCSONYT !
2 közül melyiket vennétek ?
Huawei Ascend G620S vagy lg g2
-
norbert1998
nagyúr
válasz maxika2004 #68726 üzenetére
g2
-
t1
addikt
válasz maxika2004 #68726 üzenetére
G2, de nem is egy árkategória...
-
w333
félisten
-
maxika2004
őstag
Bocsánat mindenkitől !
eltévesztettem, szóval :Huawei Ascend G620S vagy lg g2 MINI
-
Royce90
csendes tag
Sziasztok, útbaigazítást szeretnék kérni.
Új androidos telefon érdekelne, a kínai rendelésektől sem zárkózok el, sőt. Árkategóriában 25, max 30 ezres vonal érdekelne. Főiskolabarát készülék kellene (értsd: fürge, jó dokumentum kezelés, relatíve jó fényképek készítése, zenehallgatás, üzenetküldés). Kb másfél, 2 évre tervezek vele.
Eddig kínai vonalon nézegettem Doogee és Jiayu cuccokat, bár nem tudom hogy az ott leírt 4 mag az tényleg négy e, nagyon tartok tőle, hogy csak parasztvakítás az ott leírt specifikáció. Doogee-ből a DG800, Jiayu-tól pedig a G2F fogott meg leginkább. Köszönöm előre is a válaszokat, és Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek! -
Ájvé
veterán
válasz klepto #68753 üzenetére
Nincs is, de ez egyfajta egyedi megoldás az MTK-s chipeknél. Van néhány kivétel, pl Jiayu G2F, ebben egy tárhely van a programoknak, viszont még egy fényképet se tudsz ellőni még nem raksz bele egy SD kártyát.
Át tudod vinni belső SD kártyára. Ez teljesen független az OS verziótól, ez azért van, mert külön van szedve a programoknak szánt belső tárhely és a média tároló, nem dinamikus mint sok telefon esetében (MTK chipes megoldás). Egy megoldás van, a belső memória átparticionálása.
Még egyszer leírom, semmi köze az Androidhoz ennek a megoldásnak, MTK így oldotta meg a belső memória kérdést és kész.kisbancsa:
Xiaomi Redmi Note, ha játék fontos akkor simát vedd és ne a 4G-t.[ Szerkesztve ]
-
Royce90
csendes tag
válasz diegho #68751 üzenetére
Nagy valószínűséggel Jiayu G2F lesz, de a következő kérdés, hogy GSM vagy WCDMA verzió? Telenoros vagyok, mobilnetem perpill nincs (bár nem kizárt, hogy később lesz), és az esetek 80%-ában wifiközelben vagyok. A GSM és a WCDMA verzió között 20 dollár difi van. Szerintetek melyik legyen?
-
Flind
senior tag
Mert a G2-nek olyan rohadt jó anyaghasználata van.. Az sem fém.
Libra: Vagy lemondasz a jó anyaghasználatról a teljesítmény javára, és veszel mondjuk Honor 6-ot, vagy lemondasz a frissességről, és veszel fém keretes Z1c-t, vagy gyengébb HTC One-t, vagy megbarátkozol a WP-vel, és veszel L830-at (ami szintén gyengébb). Vagy lemondasz a kompaktságról, és veszel Z Ultrát. Nem látok kompromisszum mentes ajánlatot.
-
andrisbandi
őstag
Valaki keresett jó áron LG G2 minit. Most csak fél guriga, plusz a futár 1 ropi
[ Szerkesztve ]
▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
zolika199
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárláson gondolkodom, ti melyiket ajánljátok?
LG G2 vagy Xiaomi MI3, használtan?
A keret rá max 70ezer ft, de inkább ez alatt.
LG-től kicsit félek, mivel most van egy 4X-em, és nagyot csalódtam benne, volt már pár telefonom, de eddig ez a legborzalmasabb, viszont a G2 tetszik.
Xiaomi meg kínai, és ha elromlik akkor sokáig nem lesz telefonom a külföldi szerviz miatt...
Esetleg ezeken kívül van valami más, amit ajánlotok, hasonló paraméterekkel? -
-
diegho
nagyúr
Nézegettem a telefonokat én is, lehet kipróbálok egy LG-t jövőre. Ez a knock code, a távirányító, a kompakt méret (L90, G2 mini) és a használható kamera, valamint a 4,7" kijelző pont az, amit a Moto G-ből hiányolok. Várható ezeknek valamilyen új variánsa Snapi 410-re?
-
s4tch
veterán
ZTE Nubia Z5s most nagyon olcsó, a viszonylag gyenge akksiján kívül elég erős ajánlat. Ami még szóba jöhet: Note 4, Nexus 6, Lenovo Vibe Z2 Pro, ZTE Nubia Z7, sőt, az LG G2 is tud mindent, amit kértél.
Tévedés joga fenntartva: a Honor 6-nak tudtommal nem stabilizátoros a kamerája.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Hali
75 ezer a max.
Max 5" kijelző
Android rendszer legyen
(Minél több extra legyen benne és az üzemidő is legyen jó)Ezeket néztem:
LG G2 mini 8GB LTE
Huawei Ascend G6
Huawei Ascend G630Vagy szerintetek?
Köszi
風林火山
-
jeni
félisten
válasz diegho #69036 üzenetére
honor 6 ez már jelentős előre lépés lenne vagy a Samsung S5 de ezek 100000 Ft felettiek
A GSM piacot nem követtem,ott biztosan jobbat,olcsóbban megkapod de nem tuti garisak azok.
Az LG G2 is előre lépés lenne ha neked megfelel,hogy nem bővíthető a memória benne. Nagyon eltalált készülék. A Samsung SIV is jó vétel nagyon jól müködik még ma is, és az is elmegy 2 évet pluszban.
[ Szerkesztve ]
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Melyik vétel lenne jobb?Samsung Galaxy Note 3 /1év GSM bolti gar., dobozában, tartozékok, gyári független, újszerű állapot, flip tok)
60.000ft
vagyLG G2 (1 éves készülék, újszerű állapot, tartozékok, fémtok, gyári független, garancia nincs, tulajdonostól)
62.000ftA Note 3 rendkívül gyanus, feltűnően olcsó
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest