Hirdetés

Aktív témák

  • Nikla

    tag

    válasz agabe #40359 üzenetére

    Igen, az S2 nagyon durván jó lett, de kérdés, hogy megéri-e azt a +26e forintot? Illetve akkor már ne inkább a RAZR-t? Razr kapcsán próbáltam erre keresni, de a RAZR és a RAZR maxx aksija(+hátlapja) kompatibilis szerintetek? Lehet Razrből Razr maxot csinálni utólag? Ez fontos lenne :)

    Én videók alapján ilyen problémával nem találkoztam, de mielőtt megveszem élőben is átnyomkodom.

    Sok ok miatt szinte biztos, hogy szinte azonnal root-olva lesz, és már néztem rá ICS rom-ot, míg a gyári ICS nem jön ki rá. :DD

    Azért az evo hardvere amit néztem jóval gyengébb. (proci+ram?) :F illetve nem is jókat olvastam róla

    Amire "várok", az ubuntu-sok androidra rakható hivatalos változata, ott abból kiindulva, hogy az atrix2-n még az döcög, szeretnék egy legalább ezen a hardver szinten komolyabb telefont, hátha jó lesz erre is.

    dropopi: így is, úgy is előfizetéses vagyok, itt vagy ott. Innentől mindegy kinek fizetem azt a havi ~6e forintot. Ehhez hozzájön, hogy mostanában tudtommal nem lesz sehol 0THM akció.. ha van is (pl mediamarkt) akkor meg az csak olyan helyen, ahol nem ilyen árak vannak tapasztalatom szerint.
    Illetve nekem van fényképező gépem, rendesen, innentől a kamera a legutolsó szempont nekem =) Ha gyorsan lekapni akarok valamit, arra jó volt eddig az X1 is, annál pedig bármi márcsak előrelépésnek számít..

    [ Szerkesztve ]

    Ha a hangya saját súlyának 50x -esét bírja el, akkor 10g hangyát le lehet küldeni egy sörért :)

Aktív témák