- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz plaschil #35846 üzenetére
ha azok a felhasznalasi teruletek ami irtal+ kell a hosszu akksi ido, akkor okostelefon nem javallott, mert az 1-2 napnal nem bir tobbet ha hasznalod, ha meg nem hasznalod ki a lehetosegeit, akkor folosleges penzt kidobno ra.
ha megis belevagsz az okosba, akkor android inkabb mint bada, es 30-35 korul egy kisebb galaxy a samsungtol. hasznaltan talan lehet kapni meg egy-egy galaxy ace-t is, de ahhoz szerencse kell, hogy az arba beleferjen. Hasznaltbol elofizusakat keruld, mert fennall a veszelye,hogy a regi tulaj nem fizeti a szamlat, igy a telefont letiltjak. -
-
Slovak
tag
nekem volt defym.
imádtam, főleg, miután rátoltam a miui romot. mintha arra a készülékre találták volna ki. (kehet, hoyg így is volt, első kettő-ben háromban tuti).
szóval onnantól felgyorsult nagyon, nem akadozott, fasza volt.
arról a fejről nem is bezsélve, amit a haverom vágott, mikor beleraktam a sörömbe.. -
betyarr
veterán
üdv!
megnéztem a se xperia minit,a kollégám ruházott be egyre.nekem egyáltalán nem áll kézre tudnátok ajánlani egy másikat ami nagyobbacska és hasonlóan jó vétel lenne?lehetőleg a 40-et ne haladja meg,de lehet T dominó függő.
köszi!
-
stracker06
aktív tag
Sziasztok, a segítségeteket, véleményeteket szeretném kérni. Szeretnék a napokban vásárolni egy android rendszert futtató okostelefont. A szolgáltatók közül csak a T-mobil jöhet számításba és csak domino kártyás. Nem szeretnék túl sok pénzt rászánni, kb 25000 Ft-om van a telóra. Eddig, azok alapján amiket olvastam, a T-mobil Move-ra gondoltam. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek megér-e 23000 Ft-ot, illetve tudtok-e ajánlani valami másik telefont ebben az árkategóriában, ami jó, jobb mint a Move és jobban megéri megvenni. Ja, és még azt szeretném kérdezni, hogy az Xperia X8 sokkal jobb-e mint a Move?
Segítségeteket előre is köszönöm!Stracker
SFm™
-
atillaahun
veterán
válasz stracker06 #35856 üzenetére
25-ért már kapsz használt ZTE Blade-t (én is annyiért adtam el nemrég). Annyiért az nagyon korrekt telefon, kb dupla olyan tudású mint a Move. Szerintem találni még jó állapotú garanciásat belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Goatman
aktív tag
Erre esetleg valaki?
[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
fatal`
titán
válasz Goatman #35858 üzenetére
Ha kapsz Neot, akkor a Neo V-t nyugodtan kihúzhatod, mert gyengébb a kamerája, ezenkívül ugyanaz és nem szokott árkülönbség lenni.
A Galaxy W és a Neo között neked kell dönteni, én a biztos ICS frissítés miatt a Neot venném (meg azért mert a Samsung telefonok formája nem jön be, de ez szubjektív).
-
fatal`
titán
válasz betyarr #35862 üzenetére
Egyrészt van virtuális qwerty alapbeállításon, ha elfekteted, de álló módban is bekapcsolható, csak be kéne nézni a beállításokba.
Másrészt millió billentyűzet program van a marketen, nem kell hozzá root. Én Smart Keyboard Pro-t használok, mert elég pontos és megfelelően kezeli a fizikai billentyűzetet is (utóbbi a mininél nem érdekes, mert nincs). Ha csak képernyőn írnék, akkor valószínűleg swift keyt használnék, mert az tűnt a legpontosabbnak.
-
-
Anulu79
addikt
Igényes két SIM-es telefon létezik? Olyanra gondolok ami nem megy tönkre mondjuk 1 év alatt. Nem valami gagyi másolatra gondolok.
-
dipeti
senior tag
Sziasztok!
Haverom akar telefont venni a Telenornál, előfizusan.
3 jelölt maradt:
Samsung Galaxy W - ez annyira nem tetszik neki külsőre
Defy+ - ez az üzemidő miatt vonzó
Xperia Neo VEgy árban vannak. Ti melyik mellett döntenétek?
A legfontosabb neki: ZENE, net és némi játék(angry birds)Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Domxc
senior tag
Mivel az elozore sem kaptam tul sok valaszt, ezert ujra megprobalkozom, es a hozzaszolokat megkernem, hogy ne csak hasrautesszeruen valaszoljanak.
Mobiltelefon vasarlas elott allok, mostmar talan kicsit kozelebb, hogy kijottek a WP7-es Nokiak is, mivel en is raszolok arra aki nem veszi figyelembe az elso hsz-t, ezert ez alapjan az osszes kerdesre valaszolok.
- Árkategória. Max. 110-120e
- Használt vagy új Nyu. (aki nem erti annak Ujonnan)
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? T-Mobile-nal, ha mas nem valami dijcsomagba, de ha olcsobb esetleg listaarasan is ok, akkor azt is mondhatod. (szoba johet, jobb GSM bolt is)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Mivel tisztaban vagyok a mai bestbuyokkal, ezert teljes mertekben a sajat igenyeimre szabva keresek telefont, altalaban az elettartalom 1 ev korul, ha nagyon fullos, akkor 2 is elmegy. Fontos, hogy lehetoleg ertekallo legyen.
- Mire használnád? Netezes, jatekok (persze csak par, pl.: Minecraft, Angry Birds ), filmnezes, zenehallgatas, fotozas.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Zart semmikeppen, nyilt op. rendszernel az Android elhanyagolhato, rajottem, hogy nem az en vilagom, a Bada is (bar az csak felis nyitott) az osszes tobbi johet.
szerk.: Na jo, Androidbol, aminek nem olyan csicsa a szoftvere, mint a Samunak, es eros a procija az johet.
- Milyen kialakítású telefont keresel? Erintokepernyos, lehet unibody annak kifejezetten orulok, es ne recsegjen ropogjon, lehetoleg ne karcosodjon annyit.Eddig szoba jott telefonok:
-Nokia N9
-Nokia Lumia 710
-Nokia Lumia 800
-HTC Radar
-HTC Sensation XE(ez kiveteles, a Monster fules, es a Sense miatt)[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy ugyanolyan árban állna rendelkezésemre 2 telefon, amelyekből választani szeretnék:
-SE Xperia Mini
-HTC Wildfire SUgyebár a mini mellett szól az erősebb proci, míg a HTC kijelzőjének fizikai mérete nagyobb, illetve a minőségben lehet jobb.
Nektek mi a véleményetek, melyik lenne jobb választás és miért?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Domxc
senior tag
válasz szezso15 #35883 üzenetére
Lehet, hogy noob kerdes, de mindegyik Androidra ugyanolyan a bonyolultsagi faktor, ha uj romot akarsz rarakni?
Ja, es, hogy a WP7-be, is bele lehet nyulni valamilyen szinten?Evo87: Xperia Mini. Jobb hardver, ICS frissites, jobb multimedias kepessegek.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
dipeti
senior tag
Köszi a tanácsokat. Azt halottam, hogy a Neo V hátlapja nagyon gyorsan karcolódik. Igaz?
(Tok nem játszik)[ Szerkesztve ]
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
betyarr
veterán
na itt valami turpisság van a dologban:a kollega minijének olyan kis csík szerű 3 krómozott gombja van,de itt meg teljesen másként néz ki.lehet hogy nem is minije van?vagy többféle létezik?lehet,hogy neki az x8-as van?
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Ehhez mit szóltok?
[link]Xbox One: bandymnc
-
evo87
őstag
válasz Telomanikus #35886 üzenetére
Köszi a válaszokat. Így már tényleg a SE Xperia Mini tűnik kellemesebb választásnak. Remélem a 3 colos kijelző bőven elég lesz, az eddigi Nokia 5230-asomnál alig kisebb.
Mini Prót fogdostam a minap. Az SE-k összeszerelési minőségre, illetve a hangminőségre hogyan teljesítenek?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
szentkuti11
addikt
X8, meg általában az olcsóbbak hátlapja alá lehet tunkolni a papírt, aztán utána már kellemes. Súlyra is rendben vannak.
Hangminőségben átlag feletti. Csak bennük van még a Walkman-vér. Legalábbis egy Xperia Mini jelentősen szebbe szól, mint egy Ace, vagy ilyesmi. Beszélgetési hangminőségre ebben a kategóriában nemigen lehet gond, csak a legelső Live With Walkman szériával volt ilyen gond, de azt azt hiszem gariba cserélték, vagy ki se ment a boltokba.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest