- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz atillaahun #35200 üzenetére
Használt Blade-t én nem vennék,ki tudja hány ROM-cserén esett át.
-
kp78
addikt
Ismét köszönöm a tanácsokat
Blade nem jutott eszembe, pedig tényleg akár egész jó áron be lehetne szerezni.
Viszont lehet, hogy tényleg "agyon volt főzve".
Természetesen használt telefon kellene, nem új.
Meggondolom a minit, ha azt mondod, hogy egész jó rajta madarazni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
szentkuti11
addikt
Szerintem attól, mert volt ROMolva, még nyugodtan vehetsz Blade-t.
Egy barátom Samsung Galaxy Minijén a komplexebb pályák akadnak, de az Xperia Mini az egész biztos, hogy elviszi (ezáltal a Live with Walkman is), vagy ha tudsz olcsón találni, akkor Motorola Milestone is megteszi, kevés benne a RAM, de egy Angry Birds-t még elvisz
-
dokee78
félisten
Érdekes számomra,hogy a T-nél 15.000-rel drágább a Rhyme a Radartól.
Vagy ez normális? -
oliver7777
tag
Szerintetek melyik a legjobb választás:
LG Optimus 2x 79900.-
Experia Arc 79.900.-
Xperia Play 69.900.-LG-ben az tetszik, hogy 2 magos
Arc-ban, hogy gyönyörű (nem tudom az S megér-e plusz 10ezret?)
Play-ban meg, hogy lényegében egy PSP meg egy telefon az egyben (nem tudom, hogy maga a telefon tudásban mennyire marad el a másik kettő mögött)Gondolom, tavasszal mindegyik gyártó kiadja az új zászlóshajókat, akkor mennyire várható, hogy a régiek ára (telenornál) lényegesebben leesik?
Köszi!
-
fatal`
titán
válasz oliver7777 #35210 üzenetére
Biztos esni fog az ára, de ha erre vársz, akkor sosem veszel telefont. Az LG-nek szidják a szoftverét, hogy lassú, hiába 2 magos.
Az ARC S-nek azt hiszem az órajele nagyobb, mint az Arcnak, neked kell eldöntened, hogy megéri e a felárat.
Az Arc meg a Play között pedig az dönt, hogy kellenek e a kezelőszervek vagy nem, a hardver ugyanaz bennük.
[ Szerkesztve ]
-
fleetcmd
tag
válasz barcaloki #35094 üzenetére
Nem tudom, mekkora különbségek vannak árban, de én a Rhyme-ot választanám. Nem azért, mert nekem is az van, hanem azért, mert a Nokián Symbian fut, ami nem a legelőremutatóbb mobilos operációs rendszer (de szépen mondtam)...
A másik három erősen hasonló hardverrel bír, nagyon mellé nem nyúlhat egyikkel sem, leginkább szubjektív vélemény dönthet ezek között. Viszont a HTC-nek a Sense névre keresztelt felhasználói felülete nagyon barátságos cucc még akkor is, ha az Arc (egyes gyanús vélemények szerint ) állítólag szép telefon. A SE-t azért tenném félre, mert én sem a gyári felületüktől nem vagyok elájulva, és maga a készülék sem igazán tetszik azokkal a csíkszerű gombokkal az alján.
A két HTC közül pedig a Rhyme újabb, ami abban nyilvánul meg, hogy a Sense felület 3.5-ös verziójával jön ki, míg a Desire S a 3.0-val, nézd meg a mobilaréna teszt videóját, szerintem nagyon jó. Továbbá az akksi 1600 mAh-s, ellentétben a Desire S 1450-es akksijával (viszont otthon nem cserélhető!). A Rhyme-hoz alap tartozék a 8 GiB-os microSD kártya, a tok, a dokkoló és egy jó minőségű füles.
Egy probléma lehet: a Rhyme-ot három színben gyártják: hourglass (bézs, a T-Mobile ezt árulja "szürke" néven), clearwater blue (szürkéskékes) és plum (lila)... Ha a barátod férfi és a szolgáltató kínálatában a lila van, akkor meggondolandó a dolog--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
Domxc
senior tag
válasz bandi0000 #35212 üzenetére
Es ugy gondolod, hogy az ICS az uzemidot is orvosolja?
oliver: Arc. Igazabol a 2x egy fustbe ment terv, akar mennyire kicsit orvosolhatja az ICS, nar nem nagyon valoszinu, a Play, pedig jopofa, de azon kivul, hogy tudsz jatszani rajta, nincsenek valami jo parameterei, a telefon nem jatekra lett kifejlesztve, a penzet meg marhara nem eri meg. (megsugom ezert tudsz venni egy PSP 3000et, es egy Xperia Minit, ami lenyegesen jobb dontes)
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Cyberpunk
félisten
válasz szentkuti11 #35219 üzenetére
Használattól függ. Ha csak van azért az is elmegy 1-2 napig.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz szentkuti11 #35219 üzenetére
Csak azért kérdem, mert ez van feszt felhányva ellene. Szerintem ez tök normális. Egy 2 magos proci többet eszik azért.
-
LazacX
tag
Valami olyasmi cikket, blogot keresnék, ahol az egyes mobil operációs rendszerek összegyűjtve, korrekt módon vannak összehasonlítva, hogy melyik mit tud, mire képes, vagy sem, melyik miben jobb, vagy rosszabb? Van ilyen?
-
Cyberpunk
félisten
válasz tzsolesz #35221 üzenetére
Érdekes mert az elv pont az lenne hogy kevesebbet egyen. Ezért erőltetik többek között a 4 magot is okostelefonokba. Mondván inkább több mag, kevesebb órajel. Persze ehhez rendszerszintű támogatás is kéne, ami a 2.3-ban még nincs meg.
-
Richee11
senior tag
az LG Optimus Black és a SE xperia Neo közül melyik lenne szerintetek a jobb választás?
-
psg5
veterán
Galaxy Ace
Defay
Galaxy W
SE Neo V
SE Live with WalkmanMelyiknek legjobb a fényképezője?
Melyik aksija bírja a legtovább?F.K.T.
-
Spepper
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni. Kicsit unom már a ZTE Blademet, ezért arra gondoltam, hogy ismét használatba veszem a régi telefonomat + vennék egy iPod touch 4. gen-t multimédiára, böngészésre, játékra...stb. Mostani ára különböző webshopokban kb. 55-58 ezer forint, apple.hu-nál 62. + Tudna valaki véleményt mondani, milyen rajta a zenehallgatás minősége? Esetleg 60 ezer körül jobb okostelefon? A válaszokat előre is köszönöm!
Nothing is true... Everything is permitted!
-
bandi0000
nagyúr
válasz oliver7777 #35228 üzenetére
más ban nem különbözik elvileg csak a proci, meg a kamerája kicsit másabb...amúgy szerintem sem ér meg +10k-t ez.
Xbox One: bandymnc
-
Spepper
csendes tag
válasz szentkuti11 #35229 üzenetére
iPodnak jobb a kamerája meg a hardvere nem? + a kijelző is sokkalta szebb
Nothing is true... Everything is permitted!
-
dokee78
félisten
Látom mindenki kerüli a választ,mivel összetett a dolog.
Benézel a telefonok tesztjeibe és leírják kb mi meddig bírja.
Fotót meg összehasonlítod.[ Szerkesztve ]
-
Domxc
senior tag
válasz szentkuti11 #35229 üzenetére
600mhz-es hardverrel, hulyeskedsz, mialatt bekapcsolja a telefont elalszik.
BTW, 60k korul esetleg, egy Xperia Ray, Neo, vagy egy Samsung Galaxy W. Teljesen szubjektiv dontes, attol fugg melyik os szimpatikusabb, az Android, vagy az iOS.
oliver7777: Ha te erzed a +400mhz kulonbseget az S javara akkor vedd azt, bar nem szembetuno.
[ Szerkesztve ]
-
Domxc
senior tag
válasz fatal` #35234 üzenetére
???
Szolgaltatonal, siman lehet kapni. Mas nem, az Xperia Rayt: 62 000tol, a Galaxy Wt: 60 000tol, a Neot 50 000tol.
Ha jol tudom nem volt a kriteriumok kozott, hogy kartyafuggetlenul legyen.[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
üdv!
tudnátok nekem ajánlani egy okostelót,ami képes továbbküldeni a netet a wifis tabomnak?
kitételek:
- a legfontosabb az előbb említett net megosztás
- lehetőleg egy bestbuy,ár/érték arányú legyen (nem drága,de nem is gagyikategória)
- az akksi minél brutálabb legyen,ne kelljen naponta töltögetni (netet nem használnék folyamatosan sokat)
- könnyen,gördülékenyen kezelhető legyen
- független,vagy T-s legyen.dominóm van,tehát előfizetés kicsukva.köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
nem írtam árat,mert nem vagyok képben vele.
Zsolt_72: nem használnám sokat,de viszont szeretnék haladni a korral.néha egy-egy telefon vagy sms,igazából a net miatt lenne rá szükségem,hogy ne kelljen egy zsebwifit pluszban magammal hordoznom.de a netet sem használnám,csak alkalomszerűen,amikor nincs wifielérhetőség,pl ha elutazom.
-
kryboy
tag
Üdv szakik!
Lenne 1 kérdésem hátha tudnátok segiteni!
Most lenne alkalmam szerezni telot aaz alábbiak közül , a kérdésem az lenne melyik ezek közül a legjobb?
Persze kinek mi dehát hátha tudnátok segiteni!
Meg persze lessz e valamelyikre magyar nyelv!1. Samsung galaxy s 2 X 4G
2 Samsung galaxy s 2 Lte
3.Motorola Razr
4.HTC Raider LteA válaszokat köszönöm előre is!
-
Cyberpunk
félisten
válasz szentkuti11 #35248 üzenetére
Ja csak én most az SGN-ről beszéltem.
-
kryboy
tag
válasz szentkuti11 #35248 üzenetére
a sima igen de szerintem a fent emlitett s2 lte vagy x-re értette ő is azokban Dual-core 1,5 GHz-es Scorpion cpu van! ( legalábbis a leirások alapján)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest