Hirdetés

Aktív témák

  • Boeing 737

    senior tag

    válasz h_143570 #3207 üzenetére

    Ha vírus fertőzésnél megnyomom hogy szakítsa meg a kapcsolatot akkor nem engedi bejönni a trójait ugye :F Akárhogyan is nyomul. Ill amég kinn van a figyelmeztető ablak de nincs megnyomva hogy blokkolja addig is visza fogja :F Arra célzok hogy most konkrétan játékoldalról nyomult a kis geci és ha mondjuk más van a gépnél nem én akkor átjönnek megkérdezni hogy mit csináljanak z ablak meg ott éktelenkedik. Szóval addig is visszatartja? (azért nem azt állítottam be hogy ne kérdezzen mer mikor ezt álítottam be és vírusos oldalon teszteltem blokkolta és a FF kiirta hogy az oldal nem működik na mármost szegény FF ezt amúgy is soxor megteszi nod nélkül is szal ezér inkább azt állítottam be hogy figyelmeztessen a nod ha baj van.



    Kérdezte hogy elküldje e a gyanús fájlt ez mit jelent honnan küldi el :F Mégis a gépre került vagy honnan tudja elküldeni a nod a központba :F Azt nyomtam hogy küldje el de semmit nem szólt hogy ''okszi elküldtem'' vajon akkor is elpostázta csak nem jelez vissza :F [link] Itt a kép hozzá.


    Itt meg a riasztásos kép. http://kepfeltoltes.hu/070630/ablak_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szal amég ez csak ott van addig is blokkolja a betörőt :F

    Ugye akárhányszor visszavan menve az oldalra mindig blokkolnia kell tehát nem felejti el hogy ez egy vírus :F


    Ez egy sima játék oldal ergó nem ellenőrízhetem mindig hogy nem e esetleg valaki nem e felmegy rá azért kérdem hogy akárhányszor rá van e menve a nod mindig blokkolja e.


    Már vagy 4 hónapja nem jött semmi. Most már rinyált a nod hogy strájkolni fog. :DDD :DDD

    [Szerkesztve]

    A világ legszebb repülőgépe a Boeing 787-es. http://img.index.hu/imgfrm/1/6/2/0/BIG_0003061620.jpg

Aktív témák