- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
polonic
félisten
laca026 & Narxis
Köszi!
Egyébként egy tesztre adok valamennyit is. Az pedig az av-comparatives féle.
Mi van most velük? Leálltak a teszteléssel? Az előző évek tapasztalatai alapján februárban kellett volna jönnie az on-demand tesztnek. -
sznorbi2
senior tag
válasz polonic #48851 üzenetére
Az av-comparatives majd április végén dobja ki az első negyedéves tesztjét.
MÁS TÉMA:
Külhoni fórumon olvastam a következőt a RISING SECURITY-vel kapcsolatban:I am agree that Rising Security does not slow down your PC. And it has very good MalWare detection and removal rate. We can compare it to any top rated security software.
Welcome back in comments. BTW, where you were hiding? ;-)
Regards,Szerintetek józan volt aki írta vagy pukija sincs a jó védelmi programról!
To protect and serve!
-
őstag
válasz sznorbi2 #48854 üzenetére
Hogy őszinte legyek én sztem a hozzászóló érdekelt lehetett abban, hogy a Rising-ot fényezze... Egy kínai bármire képes... Én ha tehetem, bár sajnos manapság alig lehet, de kikerülöm a kínait, legyen az bármi...
Más: Végre elhatározza-e magát a Symantec, hogy erős tűzfalat fejlesszen 2012-es szériában, vagy marad az egyre gyengébben teljesítő konstrukció?
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
blattida
nagyúr
Nem kell az amcsikat féltened, nem véletlenül kellett nekik a PCTools...
sznorbi2
Nem tudom,miért vagy kiakadva a Rising miatt. Nagyon sok, nevesebb av mellett is benyalnád a hamis antivírusokat.
Vállalható, használható, igaz, hogy nem a legjobb, de nem is haszontalan.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
zed01
őstag
Én ha tehetem, bár sajnos manapság alig lehet, de kikerülöm a kínait, legyen az bármi...
Az a számítógép amiről írsz, a 99 %-ban Kínában, meg a többi távol keleti országban készült. Csaxólok.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
McKane
senior tag
na, a pár napos ismerkedés után írok nektek egy észrevételt az új VirusBuster Professional-al kapcsolatban.
Nemtudom,hogy pontosan milyen fejlesztések történtek a programban,azonban mostanában, a víruspakkoknál sokkal,de sokkal azonosít a heurisztikája által.
konkrétan ezzel..
eddig a víruspakkoknál csak 1x-2x jött elő ( a régi verzióval) ,azonban az új verzióval most már kb minden 7.-8. riasztás ez az ablak.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Írtam is, hogy nehéz kikerülni a sárgákat sajnos...
McKane: kollégám gépén VB Professional, ma adott át egy anyagot nekem, és jelez a F-Secure, hogy WORM32/Autorun.QI, qxmdnh.exe... Remélem még jobbak lesznek, mert a legfrissebb, új grafikás VB van fent neki... Nagy a marketing, itt az idétlen Buster kutya baromság is, de azért a jó öreg gyengélkedés még mindig megvan benne...
Viszont annak örülök, hogy javulást tapasztalsz!!!
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
McKane
senior tag
hát ezt sajnálattal hallom.
( mindenesetre utánaguglizok,hátha megtalálom azt a kártevőt,és beküldöm nekik.. nem hagy nyugodni )
most nézem a hozzászólásomat, elég bután fogalmaztam.. este van már
#48862 Pano : ha kicsit visszaolvasnál,mármegírtam korábban is, hogy ez a megjelenési tervük is.
először megjelenik az új verzió az új színvilággal,majd a következő verzió az új színvilág+új felhasználói felülettel . ergo a következő verzió lesz teljesen új felületű.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz csaba1203 #48864 üzenetére
Még tavaly írták a blogjukon, hogy be akarnak vezetni egy új frissítési rendszert, ami lényegében azt jelentené, hogy naponta sokkal többször is frissülhet. Illetve vészhelyzet esetén is adnak ki gondolom frissítéseket, pl. egy sokakat érintő FP vagy ilyesmi.
Rengeteget fejlődtek amúgy, ha nem tetszene ennyire a Norton akkor Avastot használnék.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
veterán
sziasztok
Következő kérdéssel fordulok hozzátok, azért ide mert utolsó mentsvárként még megpróbálom ittis hátha tudtok megoldást a gondomra. tegnap ezmiatt a rendszert 2 szer tettem újra. de mostmár kezd tele lenni a ..... az egésszel.
Szóval újratettem gépet, következik az msn plus raknám fel majd eset smart security betol egy ilyet - [link] akárhányszor indítom el az msn plus installt mindig ezt dobja be. a progit felrakja nincs is gond vele csak ez mi akar lenni?
Illetve utána benéztem ess logba majd kaptam 2 ilyet.
2011.04.02. 0:28:44 DNS-gyorsítótármérgezés 192.168.1.1:53
Lefutattam ess-en ellenőrzést lefutattam Malwarebytes programot Spyware Doctor de egyikse talált semmit.
szerintetek mit kellene tennem?
iPhone 13 Pro Max
-
HZoli87
veterán
válasz jozsi252 #48867 üzenetére
- MSN Plus telepítőjében található egy Toolbar arra riaszt a program. Már régóta háklis rá az ESET, telepítés idejére kapcsold ki az állanó védelmét, majd a végén vissza.
- Elég lett volna egy topikban megkérdezni a dolgot, ne várd el hogy egy éjfél után feltett kérdésre éjszaka rögtön választ kapj.
(minimum 3 topikban tetted fel a kérdést)[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
Üdv Sziasztok
Segítség kellene kicsit bizonytalan vagyok ,de szerintem a NIS Falsa lesz.Szóval ma letöltöttem erről az oldalról a Windows 7 Start Orb Changer-t , a start menü gombot lehet vele lecserélni.
VT 41/0
Le is cseréltem ahogy elképzeltem ,de újra indítás után egyből ez fogadott (SONAR) viselkedés elemző jelezte.Megnéznétek ,hogy van-e nálatok a Windows könyvtárba expstart.exe igaz ,hogy a Norton azt írja ,hogy ez a Start menü program hozta létre ,de mégis csak.
Feltöltöttem a fájlt Ide jelszó: greenebola
Aki használ valamilyen Sandboxot esetleg megnézné ,hogy reagál az adott AV erre a fájl-ra?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
BigManus
addikt
válasz Greenebola #48869 üzenetére
Szia!
Semmi gond az exe-vel.
A Norton szerintem azért riaszt, mert rendszer módosulást észlelt.
Nem kártevőt azonosított, csak egy lehetséges kártevőt, mely gyanús műveletet végzett.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
-
BigManus
addikt
válasz Greenebola #48871 üzenetére
Félre értettél.
Nem fals, valós a riasztása mert rendszer módosítás történt.
Mondjuk az furcsa, hogy miért törölte automatikusan ( lehet ez az alap beállítás )Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
blattida
nagyúr
válasz Greenebola #48871 üzenetére
Expstart nincs a windowsban.
Maga az alkalmazás win 7sp1 esetében problémákat okozhat, főleg 64 biten.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Greenebola #48874 üzenetére
A fájl teljesen ártalmatlan, a csodás insight csak a kevés felhasználó és a gyanús viselkedés miatt blokkolta, de hogy mi a francért törölte, az egy másik kérdés.
-
-
Greenebola
senior tag
válasz BigManus #48876 üzenetére
Ez igen zavaró és sajnos nincs beállítási lehetőség mindig minden körülmények között bekaranténozza ha valamit észlel ,talál.
Karanténból vissza lehet persze állítani ,de nagyon idegesítő ,hogy nincs pár alap választási lehetőség az ablakba ,hogy pl meghagy,karanténoz vagy éppenséggel törölje az adott fájlt.WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
F34R
nagyúr
válasz Greenebola #48878 üzenetére
hitman pro ugyan az , ha valami fájlmódosítást végez egyből tolja fel felhőbe , Norton ezzel próbálja takarni mennyire gyenge az AV-ja
-
Greenebola
senior tag
Azt nem mondom gyenge ,de tény ,hogy szignatúra alapján nem úgy teljesít mint a vetélytársai.
A Hitman Pro-ról meg nem is mondok semmit 3 hétig csinálta azt ,hogy ha scanneltem folyamatosan felakart tölteni felhőbe 2 fájlt mégpedig a Nortonhoz tartoztak.
2 dat fájlt akart ,de nem volt sose sikeres mert a Norton bevédte mert ugyebár hozzá tartozik és leblokkolta a felöltést a Hitman-ből.A két dat fájl pedig innen származik:
És ott van egy revkey.txt az pedig a Norton Aktivációs kulcsa érdekes dolgokat töltöget fel a Hitman.
Fire is írta ,hogy feltöltötte amit ő írt program meg kitudja még miket...WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
wwhy
veterán
Ha valakit érdekel: van egy eladó McAfee®, Inc.AntiVirus Plus 2011.
Egy éves licenc, jogtiszta.
Tegnaptól be van regisztrálva. Bolti ára 7e, ha vkit érdekel, 4e-ért viheti.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Roxbury
őstag
Itt egy teszt a FREE progikról: [link]
-
McKane
senior tag
VirusBuster, a magyar antivírus
saját iromány, pozitív/negatív dolgokat szívesen fogadok vele kapcsolatban...
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz #41133696 #48889 üzenetére
Pluszban van, ajándékként megleptek vele, de van még szinte fél év az IS licencből
Amíg a Malwarebytes+online szkennelők (Bitdefender, F-secure, stb) nem találnak semmit mellette, addig maradok, nincs értelme váltani[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Sz_Imre
senior tag
-
blattida
nagyúr
válasz Sz_Imre #48891 üzenetére
A lemaradt változások:
- A possible SCW freeze has been fixed.
- Added a signature update inside the SCW for OA++ to ensure OA++ users have the most recent signatures from the first boot on.
- Several popups tweaks to fix missing string replacements ("%s" in messages).
- Improved self protection for malware that emulates hotkeys and activated "Learning Mode" by itself.
- Added "Not-trusted" status in the Domains view back to the legend to clarify it's meaning.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
-
ErosenZold
senior tag
Melyik a "legjobb" Spyware / Rootkit irtó?
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest