- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Gigabyte alaplap topik
Aktív témák
-
-
HZoli87
veterán
Köszi.
Akkor egy kis összegzés még estére (hátra maradt fájlok)
1., A-Squared: 18db
2., Avira: 22 db
3., CIS: 23 db
4., MBAM: 31 db
4., KIS/ZAEX: 32-33 db
5., Mcafee: 38 db
6., MSE: 47 db
7., Avast: 53 dbNorton eredmény tőlem holnap, meglátjuk mennyit kamatoztat 12 óra előnyből.
[ Szerkesztve ]
-
Adiking
tag
Sziasztok
Van olyan teljes értékű vírusirtó progi, ami hajlandó az ESET Smart Security mellet önállóan működni anélkül, hogy zavarnák egymást? -
HZoli87
veterán
Részemről passz, mihelyt bezárom az ellenőrzés ablakát, már kéri is az újraindítást. Előzményekben sem találtam semmi magyarázatot rá.
-
joci761
tag
Valaki megnézné nekem IOBIT Security 360-nal. Kiváncsi lennék az eredményre...
KöszönömComodo forever
-
joci761
tag
mármint a fenti mintát...csak kihagytam...bocs
Comodo forever
-
félisten
válasz joci761 #25473 üzenetére
Hali!
Annyira csúfságos az eredménye, hogy jobb ha nem tudod...
(IOBit360 1.41-es Free)
De ha ragaszkodsz hozzá, akkor
IOBit360 Free - 01.7z minta eredménye
IOBit360 Free - 02.7z minta eredményeFire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
joci761
tag
válasz Fire/SOUL/CD #25475 üzenetére
Köszi Fire!
Akkor annyira nem is érdekel. Kíváncsi voltam , hogy a kis "malőr" óta fejlődött-e valamit. De úgy érzem akkor nem sok minden változott...
Comodo forever
-
Szellem.
nagyúr
Már teszem is fel a programot azonnal!
Engem az eredménye abszolút meggyőzött. Megtaláltam a tökéletes biztonságot!IOBit Rulz!
-
polonic
félisten
Na ez tényleg gyatra. Azért ennyire nem felismerni a csomagból a vírusokat.
-
nagyúr
Ez nagyon rossz eredmény, ajaj.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
félisten
Hali!
Hát először én is úgy álltam az IOBit360 eredményéhez, hogy én vagyok a balfék és valamit nem állítottam be esetleg, de aztán a roppant egyszerű beállítások közt sem találtam olyat, amivel ezt az eredményt feljebb lehetett volna tornászni.
Most még megnézem a Spyware Doctor-t(csak egyből 70 Megát frissít) a lassú netem miatt az 15 perc lesz , aztán berakom az eredményt. Ha valakinek van esetleg "kívánsága", valamilyen progi tesztre, az írjon, most van egy kis időm ilyennel foglalkozni.
(Ne IS-ek legyenek, hanem ilyen spyware, malware stb progik)Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #25483 üzenetére
Doktor Úr eredményét várom, régen sokat használtam, kíváncsi vagyok mire képes.
- Esetleg ha lesz rá időd és energiád, Spyware Terminatort is megnézhetnéd.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Plag!
Írtad, hogy kevés minta kerül be az MSE definíciós fájlaiban a changelog alapján. Azért van ez szerintem, mert a kártevő neve egy csoportot jelent, ami több fájl is tartalmazhat. Ez támasztja alá szerintem az alábbi kép is:
Megnéztem én is a csomagot, hogy frissítés után mennyivel kevesebbet hagyott meg emese. Most 44 fájl maradt meg.
-
polonic
félisten
Win7 fórumban linkelte egy kolléga: [link]
-
félisten
válasz HZoli87 #25484 üzenetére
Hali!
Spyware Doctor 7.0.0.538 - 01.7z eredménye
Spyware Doctor 7.0.0.538 - 02.7z eredményeOksa, akkor nekiugrom a Terminator-nak...
Fire.
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #25487 üzenetére
Köszöntem, nem is tudtam, hogy már beszéli a magyart a Doktor Úr.
-
Szellem.
nagyúr
válasz polonic #25485 üzenetére
Azért, látom a mintában ott egy Alureon vagyis TDSL rootkit! Elég szemét egy program. Olyan genya, hogy nagyon kevés vagy csak pár Av tudja megtalálni és teljesen lezúzni ha már települt.
Kiváncsi lennék, ha ezeket a mintákat mind telepítenénk egy gépre, mi is lenne az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
joci761
tag
Hali Fire!
A SAS-t még megnéznéd? Köszi.
Comodo forever
-
félisten
Hali!
Spyware Terminator 2.6.6.196 - 01.7z eredménye
Spyware Terminator 2.6.6.196 - 02.7z eredményeSuper AntiSpyware 4.34.1000 - 01.7z eredménye
Super AntiSpyware 4.34.1000 - 02.7z eredményeValaki azért jó lenne, ha megerősítené ezeket a siralmas eredményeket, remélem nem a W7 x64-hez van köze (A Spyware Terminator például a telepítés végén kiírja, hogy ezen a rendszeren nem fut a realtime védelme)
Fire.
UI: Itt azért megint csak megjegyezném, hogy nem 100 különböző kártevőről van szó, mert van olyan, ami a mintából 27 fájlon van rajta, azaz ha az adott biztonsági szoftver ezt az egy kártevőt nem ismeri, akkor kapásból 27-el kevesebb lesz a találati eredménye.(és nem egy ilyen kártevő van a mintákban, van ami 15-öt fertőzött, 6-ot, 7-et stb)
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
Ribi
nagyúr
Teszteltem egyet Sophos-al.
Végül is 29 file maradt, szóval egész jó eredményt produkált.
Majd kicsit még szigorítottam a beállításokon, akkor +1 kiesett. -
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #25493 üzenetére
Köszi, mindkettő gyengén teljesített.
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #25493 üzenetére
Hali!
SAS védelmére legyen mondva, hogy kiegészítő védelem, tehát amikor AV-khez mérjük az eredményt az nem teljesen igazságos! Szerintem nem olyan rossz eredmény tőle ez.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Möbiusz
tag
Van már "fizetős" emese is. [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Mesterséges intelligencia topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Politika
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest