Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Narxis

    nagyúr

    válasz Szellem. #13632 üzenetére

    Hát nem vagyok teljesen elégedett vele, szerintem nem különb a többitől, van amit jelez van amit nem. Frissítéskor beakasztja a rendszert egy kicsit, full scan alatt is megeszi a gépet.

    specialista tesztjén 110/125 volt a találat. Tegnap megnéztem megint akkor 114/125 volt a találati arány.

    Ami nagyon zavar, hogy botrányos a support szerintem. Nekem kell levadásznom az e-mail címet ahova beküldhetem azt amit nem detektált? Mondanom se kell, hogy nem találtam se a német, se a nemzetközi, se az angol oldalukon. Hát akkor majd ők megkeresik amit nem detektál a G DATA.

    Fals positive is van azért rendesen, bár nálam nem annyira zavaró, egy cracket meg egy keygent kellett kivételekhez adnom.

    A 2 motor előnye látszik néha, de ha belegondolok, hogy pl. az Avira ugyanezt a detektálási arányt hozza kisebb rendszerterheléssel akkor azért elgondolkozom. De az ESET-nek se kell szégyenkezni, sőt a Kasperskynek se. Lassan befejezem a tesztelést aztán majd megírom, hogy megtartom-e legalább 1 gépen vagy arra is visszakerül az ESET.

    Még 2 link teszteléshez, ÓVATOSAN, népszerű ez a driver detective a kártevőírók között mivel jó program csak kulcsot nem találni hozzá:

    Link1

    Link2

    Mindkettőnél ezt jelezte G DATA:
    Virus: Trojan.Generic.1631921 (Engine A), Win32:Vitro (Engine B)

    Thanos was right.

Aktív témák