Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Az OpenCL nem csak 1.1-nél tart? Vagy inkább az OpenGL 2.1 a minimum követelmény?
Zotac-nek van 1 slot-os passzív GT430-asa is, illetve a másik változat a 3 slot-ot úgy foglalja el, hogy az alaplap felé is kitüremkedik. [klikk]
Passzív bordával szerelt LP változatuk ellenben nincs, ezért nem teljesen világos számomra, hogy mik a pontos elvárásaid a méretre vonatkozólag.▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Márton
nagyúr
Még egy Asus-t találtam, ami ráadásul LP is, csak azt nem értem minek, amikor a borda úgyis magas
De nekem lehet még jó.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
HookR
addikt
"A 3 slotos úgy van akkor hogy a proci felé is terjeszkedik 1-2 centit, ott a tetején a borda?"
Igen, procit akartam írni alaplap helyett.- Gainward GT430 1024MB DDR3
- Sparkle GT430-1G P"Még egy kérdés: miért nincs ddr5-ös passzívban? Az a fajta memó annyival jobban melegszik?"
Vélhetően igen, mivel azonos GPU köré épülő kártyák GDDR5-ös változataira rendre magasabb TDP-t adnak meg."Még egy Asus-t találtam, ami ráadásul LP is, csak azt nem értem minek, amikor a borda úgyis magas"
Hogy legyen hova férnie a bordának.[ Szerkesztve ]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest