Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chuzzlee803

    aktív tag

    Megszívtam a WM-nel, kicsit kialvatlanul belefutottam redditen valami okfejtésbe, hogy "sokáig S5 lesz, és nem lesz spotlightban, és jó befektetés", és minden vehemenciám odaveszett, 4 kulccsal együtt. De legalább van egy okés Samurai variánsom, egy AI generált Silk és 1000 tokenem, és egy Hope nélkül WM deckem. :DDD

    Így első blikkre ez a hét tűnik számomra érdekesnek, de inkább Shaw miatt, mert még nincs meg (más kérdés, hogy a múlt hónapban a Surfer deckek inkább az AvX event miatt élték a reneszánszukat, nem pedig mert megint hirtelen erősek lettek). RH állandóan jelzi az ellenfélnek, hogy növekedett, nem tudom, hogy ez hosszútávon mekkora hátrány neki. De összességében ez a legnagyobb értékű hét számomra, 2 S5 kártya.

    USAgent-nél mindenki más megvan. Toxic Serában jó lehet akár Maximus helyett, kár, hogy Valentina megjelenésével csak két ember fog Mobiust és Luke-ot játszani: a boldog és a boldogtalan. :DD Valószínűleg skippelem.

    Red Guardian, LDS hiányzik, szerintem az orosz nagyon jó lesz. Ezen a héten biztosan bevásárlok.

    White Widow bitang erős lesz szerintem egy Beastes, Grandmasteres junkban. Ezenkívül hiányzik Snowguard, ő a legerősebb S4 aki nincs még meg (holtversenyben Miekkel, de tisztelem magam annyira, hogy nem discardozom).

    Valentinánál mindkét másik szereplő megvan, Loki/Shield deckben ideális, egy minimális Agatha veszéllyel, de az belefér.

    Lokiba itt az utolsó két héten keményen be lehetne fektetni, de sajnos Thanos és Discard ellen is egyaránt elvérzik, lehet későn érkeztem ebbe a buliba.

Új hozzászólás Aktív témák