Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hobizoli

    nagyúr

    válasz erdoke #4712 üzenetére

    Ez csuszatatasokkal igaz csak, mert az nem minden termekre volt ervenyes, a 25%-s savban benne van az uzemanyag is, a nov01-tol amugy is emelkedo jovedeki adoval, az meg viszi mindennek az arat magaval, azet is, ami nem abban a savban van.

    Persze Szijjarto ellenzekbol nagypofaval meg a jovedekiado csokkentesrol regelt meg 320Ft-s arnal is, most meg mar 400-nal tartunk, es jan01-l siman at is lepjuk.
    Emlexem 2009 januarban meg 230-ert tankoltunk benzint meg gazolajat

    Idezet:
    "Nem, én nem vagyok csóró barátom (sőt ballib se), csak nyitva a szemem és a fülem, nem csak azt hallom és látom meg ami teteszik. Az a büdös nagy helyzet, hogy a vezéred pont a csórók támogatásával nyerte meg a választásokat, pontosan egy olyan demagóg, populista politikával ami arra épült, hogy ne a zemberektől vegyék el. Erre ahogy hatalomra került, más se tesz, mint az emberektől vesz el. Ez alapvetően nem lenne baj, szükség van megszorításokra, szükség van reformokra, a baj azzal van, hogy ezt teljesen koncepciótlanul, ész nélkül teszi, így pedig ez nem több mint szivatás, ráadásul pont azoknak a rétegeknek a szivatása, akik ezt a legjobban megérzik. Sok kétséged persz ne legyen, mindenki meg fogja érezni, mi is, mivel a csökkenő fogyasztás és az országgal szembeni növekvő bizonytalanság előbb-utóbb mindenre hatással lesz.

    Ha a Fidesz nem tartotta volna mesterséges álomvilágban a népet, ha nem feküdt volna keresztbe minden reformnak azzal a címszóval, hogy nem kell megszorítás, most fele ennyire szar helyzetben se lenne az ország. Persze akkor nem nyertek volna 2/3-ot, csak egyszerű többséget. Na de mit is várhatnánk egy olyan párttól ami világcsúcsra emeli az adókat, miközben hangsúlyozza, hogy nem, ez nem megszorítás.

    A Te és a hozzád hasonlók példájából jól látszik, hogy nem hiába nézik tök hülyének a népet, mert a nép valóban tök hülye. A minden eddiginél pofátlanabb módón hazudnak a képetekbe, szarnak a fejetekre, elveszik a pénzetek, ti meg büszkén kihúzzátok magatokat és helyeseltek mindehhez, csak ne kelljen beismerni, hogy úgy átkúrták a fejetek a palánkon, hogy csak na."

    :U :U

    több drón kell ;P

Új hozzászólás Aktív témák