- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjPremier
aktív tag
Senkinek nincs ötlete?
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
jasszer
őstag
Sziasztok,
Úgy döntöttem leszedem az egyik kedvenc ingyenes flashjátékomat hogy pendrive-on magammal tudjam vinni, de le van védve, csak a forrásoldalról indítva működik. Van vmi mód arra hogy megszüntessem a védelmet?
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz YODA mester #953 üzenetére
Jah
Én azthittem teli vagyunk itt komoly szakikkal, bár most egy picit beleolvastam a topicba és nem kifejezetten a fejlesztés oldalával foglalkoztatok eddig. Na majd változtatunk ezen
Egyébként ha valakinek valami hihetetlen megoldani való problémja van fejlesztéssel kapcsolatban segithetek utána járni. Szerencsére több komoly flash, és AS-szaki él környezetemben
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ha esetleg valaki foglalkozik itt karakter-animációval, figuratervezéssel, akkor tudok adni egy-két elég komoly szakkönyvet
Minden animátor faln ott a helyükNah, ha valakit érdekel, pü. me, aztán átlököm a pdf-eket...
[ Szerkesztve ]
-
bodom87
tag
hali! nem láttam más flash-el foglalkozó topicot
valami egyszerű - hozzá nem értőknek is - könnyen használható flash web galériát szeretnék. tudtok ajánlani ilyet.
(igazából a cél az lenne hogy utólag a hozzá nem értő ember felrakja az új képeit és ehhez én már ne kelljek)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ht csávók... Nagyon nagy volt a CS4 konferenszié. Flash is egyre jobb. Ez a "paper-flip 3D" nagyon sokat fog dobni a kis dolgainkon
-
K Nándor
tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni a Macromedia Flash 8 használatában letöltöttem részben Flash alapú websablont csak pár dolgot át kellene szerkeszteni az oldalon ki voltt írva ,hogy ezzel a progival lehet szerkeszteni csak fogalmam sincs hogyan előre is köszönöm
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Olyan flash progi kéne,amiben megtudok hivni egy tárhelyre feltöltött swf videot.Tehát csinálok egy flash filet és azt egy weblapra feltöltve tudom használni.Van ilyen? Vagy hogy lehetne ezt megoldani? Ugy mint ennél: ez is megvan hivva egy flash banner ben.Én nem streamet akarok meghivni hanem egy tárhelyre feltöltött swf videot.
Elöre is köszi.''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
-
DjPremier
aktív tag
Valaki tudna segiteni?
-
DjPremier
aktív tag
Igen olyasmi,napok ota keresgélek de semmi.Láttam olyat,hogy az oldalon volt egy swf file ami mondjuk 30kB volt és egy flv video ment rajta amit más tárhelyröl linkeltek az swf-be stream szerüen.Ilyet szeretnék én is.Milyen flash progival lehetne megcsinálni? De köszi
-
DjPremier
aktív tag
Azért köszi mindenkinek.
-
K Nándor
tag
Hali
Tudna valaki segíteni az a problémám ,hogy letöltötem egy kész flash alapú honlapot már sikerültt átirni egy két dolgot de nem azt nyitja meg alap ból a böngésző amit megváltoztatam hanem be tetek Flash Movet amit nem tudok megváltoztatni ami nekem kéne az meg Document vagy én nem tudom a kiterjesztéseket vagy a documentumomból valahogy movit kéne csinálnom előre is kössz a segitséget.
-
K Nándor
tag
Már nem kell segíteni megoldottam csak kicsit olvasni kellett
-
K Nándor
tag
Lenne egy kérdésem ,hogyan tudom azt megcsinálni ,hogy flash-ben lett megszerkesztve a menü gombok ott meg van adva ,hogy buttom és neve is tehát mükdik de ,hogy tudok neki elérési utat adi a html ben vagy scrip-ben mert a flash szerkesztő progi scrip ben kéri az elérést és ez a föoldalamon jelenjen meg ne külön abalkban remélem érthető voltt
-
DjPremier
aktív tag
Ugy nézz ki megoldottam a gondot.Kösz mindenkinek.
-
zoltanz
nagyúr
Ritkán de előfordult, hogy a Firefox nem játsza le a Adobe Flash videókat, minden megjelenik az oldalon egyyébként. Ha kilépek a Firefox -ból és újraindítom akkor megint jó.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem van, hogy jobban működik a letöltött flash-playerrel, mint amit a firefox automatikusan telepit. Eseleg próbáld meg ugy, hogy leszeded az Adobe oldaláról a Flash Player-t, aztán felteszed.
-
Anubiss
tag
Nekem kellene egy magyar nyelvű ActionScript 2.0 tutorial (lehetőleg videóval).
Előre is köszönöm!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor ne állj neki most AS2-t tanulni, mikor már ezer éve itt van az AS3. Tutorialból magyart gyanitom, hogy csak az swf.hu-n fogsz találni. Jobb lenne, ha megoldható lenne az angol nyelv, mert igy elég korltozottak a lehetőségeid.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem.
Megvetted a CS2-t? Az szivs, mert azért elég drága a CS3, még diák-kedvezménnyel is.
Pedig mostmár tényleg nem nagyon érdemes elkezdeni AS2-vel...Hát továbbra is swf.hu amit tudok ajánlani, vagy pedig angolokat elég sokat találsz(gugli a barátod). Bár én nem nagyon tudom elképzelni, hogy AS-t normálisan tutorialból meg lehet tanulni...
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Egy alapdolgot kérdeznék... adott egy flash "oldal" a macromediával hogyan tudnék beszúrni egy képet ... pl egy dowload képet (ezt eddig tudom) majd pedig ha valaki rákattint akkor letöltsön egy adott helyről egy fájlt....
Elöször próbáltam "action" hozzáadni de vmilyen hibára hivatkozva nem fogadja el... lehet én vagyok a béna, de valahogy nem akar összejönni...
Köszönöm előre is...
ui: illetve ugyanezt email cimmel, tehát kattintásra levelező klienst nyisson....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
De4d
őstag
Üdv.
Valaki tudna mondani pár olyan oldalt ahonnan ingyen le lehet szedni flash játékok forrását (fla)? Főleg kvíz játékok érdekelnének.Minden jó, ha a vége jó!
-
Sub-S
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy többdimenziós tömböket milyen Flash verziótól lehet használni?
-
Sub-S
senior tag
válasz Nyugdíjas #999 üzenetére
Csak 2 dimenziós tömbökre gondoltam, ha jól tudom az AS2-vel csak így lehet:
adat = new Array(
Array( 1,2,3 ),
Array( 1,2,3 ),
Array( 1,2,3 ));AS3-ban már van lehetőség másképp is megoldani?
Pl. mint javaban:
int adat[][] = {
{ 1,2,3 },
{ 1,2,3 },
{ 1,2,3 }};
Tudja már ezt az AS3? A tömbkezelése, scriptfuttatása mennyivel gyorsabb mint az AS2-é?Illetve van valami lehetőség annak a megakadályozására, hogy ha egy script futása viszonylag sokáig tart, akkor kb 15 mp után ne dobjon fel egy ablakot a Flash Player, hogy leállítsa-e a scriptet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest