- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekiboy
tag
-
Vekiboy
tag
válasz Balinov #2605 üzenetére
Már tegnap volt hozzá felirat. Jobb rész mint az előző. Tegnap hajnalba már fel is rakták kedves jó emberek a bithura én felirat nélkül néztem meg, majd ma megnézem felirattal is. Drága jó barátom meg 1mb/s tud tölteni... Elég gyorsan lerántotta.
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Vekiboy
tag
Feliratokat a Lost-hoz szerintem innen szedjetek, soha nem szokott baj lenni velük, és hamar fent vannak (általában csütörtök kora délután):
http://lostfeliratok.extra.hu/
Üdv"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Vekiboy
tag
Az biztos hogy volt már ennél izgalmasabb rész is, de szerintem nem volt olyan rossz. Most jött le a legújabb rész... Kíváncsi leszek rá.
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Vekiboy
tag
Nem kamu... Bithumenre felrakják csütörtök hajnalba a legújabb részt. Múltkor 3:48 kor fent volt. A mostanit 4 óra után dobták fel a felirat meg csütörtök késő délután. A mostani nagyon jó rész!!
-
Vekiboy
tag
Igen támogatom ezt én is. Azért már ezzel a mondattal is sokmindent mondtál... Már nincs is kedvem megnézni...... Pedig már 98 %-nál tart a letöltés...
-
Vekiboy
tag
Múltkor bejátszottam a lostos számokat 6os lottón... Sajnos (vagy mégsem??) nem nyertem.....
-
Vekiboy
tag
válasz VladimirR #2761 üzenetére
Hát igen Nikki baba tánca elég jó volt..... Pápá Nikki.....
SPOILER:
A pókók amik megmarták Nikkit honnan kerültek elő? Mert mielőtt megjelentek lehetett hallani a ''monster'' hangját (aminek olyan enyhe pénztárgép beütésű hangja van). Egy újabb titok.."The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Vekiboy
tag
Arról volt szó hogy a nőstény pók ferromonja oda vonzza a hímeket. Ez igaz. De pont akkor lehetett hallani azt a bizonyos hangot, ami érdekes. Ezért kérdeztem.
SPOILER:
Van valami abban amit Ben mondott, hogy a sziget teljesíti az emberek kívánságait. Amikor megjelent a jegesmedve akkor előtte vagy utána (nem emléxem) Walt olvasott egy képregényt amiben nagy jegesmedve volt. Kicsit olyan fíling mint a Gömb című filmben/könyvben.
[Szerkesztve]"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Vekiboy
tag
Most hétvégén nekiültem előlről megnézni a Lost-ot... Érdekes, másodjára már sokminden tisztább, és még aranyos hibákat is felfedeztem.....
-
Vekiboy
tag
válasz nyávogi #2836 üzenetére
SPOILER:
Nyilván a fekete füstnek megvan a saját repülési magassága.... Juliet meg szépen nyomatja a kettős játékot, de ezt az utolsó résznél már egy picit lehetett sejteni. Most azért már nyomathatnának valami info morzsákat a fekete ''pénztárgéphangú'' füstről.... Majd biztos a 18. részben a szünet előtt........."The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Vekiboy
tag
Nézzétek az új részt ezerrel. Már csak egy rész és szünet.... Tuti bedobnak valami hatalmas poént...
-
Vekiboy
tag
válasz Csapi007 #2840 üzenetére
SPOILER:
Érdekes. De tényleg ki az a csaj a végén?? Először azt hittem, hogy a Routh vagy ki, akivel beszélgetett az egyik flashback-ben. De inkább valami mexikói szépségnek tűnik....
Lehet hogy Ana Lucia tesója?????"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Vekiboy
tag
Tiszta poén hogy amióta a harmadik évad elején szólt Petula Clark - Downtown című zenéje azóta sokszor hallom rádióban... Előtte soha nem szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest