-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz schferenc77 #1120 üzenetére
A yoda kernelt nem támogatja a STweaks, szóval azokat a beállításokat el is felejtheted. Viszont az alulfeszelést és a gpu órajel beállítást megoldhatod a Trickers mod appal is. S még sok minden mást is támogat, ha jobban körbe nézel.
(B)
(#1147) WiZARD/B) Mit értesz azon, hogy nagyon ajánlott azoknak akiknek az aksi fontos? Pontos adatokkal is tudsz szolgálni? -
WiZARD
addikt
Saját adatom még nincs, reggel 6kor húztam ki a töltőt, most 83%-on van, 57 perc kijelzőidővel.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
laca.1
aktív tag
Hali.
Csináltam egy backupot a jelenlegi Du-romomról twrp - vel mert ki szeretném próbálni az AICP-romot.tehát ha nem jönne be az aicp akkor a twrp-ből simán a restore menü ből vissza tudom állítani a rendszeremet ? És az nem probléma hogy AOKP, AOSP, AICP-telepitek egymásra? -
Corgan82
aktív tag
Szia!
Igen, TWRP-ben a restore menüből vissza tudod állítani a mentésedet és akkor ugyanolyan lesz a rendszered mint azelőtt volt.
Az nem baj ha különböző ROM-okat telepítesz fel a telefonodra, viszont mindig telepítések előtt az internal storage-on kívül mindent wipe-olj. -
pusihusi
addikt
válasz Corgan82 #1161 üzenetére
SMOOTH-SCROLL.MOD-mahdi[0809].zip - ZIP archive, unpacked size 3 902 449 bytes Szia a Mahdihoz telepítettem ezt, nem féltégla, hanem majdnem egész tégla lett a telefon. Kb. 1 órája hozom vissza az életbe. Nagy nehezen KDZ-vel sikerült. Szerinted mi okozhatta? Talán Wudu
Üdv. Feri!!
-
Corgan82
aktív tag
válasz pusihusi #1162 üzenetére
A Mahdi 08/09 verzióra telepítetted fel ? Ha igen, akkor passzolom a kérdést, fogalmam sincs. Ilyet még olvasni sem olvastam XDA fórumon sem. Bubukain és én is feltettük, de egyikünknek sem volt még hasonló jelensége sem.
Valamint ez azért nem olyan nagy volumenű MOD, hogy ennyire tönkretegyen egy rendszert. Csak simán recovery-ből kell feltelepíteni és ennyi, még wipe-ot sem írnak. -
Sabika
tag
Sziasztok,
Feltettem a DM romját 6.8 dorival.
Vannak benne sajna hibák:
- képernyőzár új widgetnél fagyás
- mikor hívnak 3 másodpercre ébred fel a telefon idegesítő nagyon
- ma meg ébresztéskor nem villant fel a képernyő ezért nem tudtam kinyomni a riasztást fc-zett a telefon....egyenlőre ennyi meg azért vannak szaggatások amiket nem értem mert a régebbi dm romban nem volt..
Ez most nekem visszalépés kicsit.
Remélem ezek a hibák csak nálam fordulnak elő.Sabján László
-
nagyúr
válasz schferenc77 #1172 üzenetére
A Chorme böngésző a stabil és a béta is, FC.zik gyári ÉRINTETLEN STOCK ROMOKON IS!
Ne a rom.ra fogjátok már ezt is!
A záróképernyő widget hibát tudom, és írtam már róla hogy mi okozza(az osztott képetnyős módosítás, és az ART is ezen módosítás végett nem megy!)
Híváskori később ébredő képernyő szintén minden g2 romban jelen van, ezt se akarjátok már a romra fogni!
Vagy nem tudtok már mibe belekötni, és olyan dolgokat írtok hibának ami MINDEN G2 ROM.nàl jelen van!
Mindegy is..., mert több verziót már nem kaptok!
[ Szerkesztve ]
-
Tonimcfish
tag
válasz DroiDMester #1174 üzenetére
félreérted, ez szerintem csak építőjellegű kritika akart lenni, semmi több
MI 14
-
szabyka95
őstag
lassan ugy csinalsz mint cloudyfa anno, bevagy durcizva, csak arra vagy kivancsi, hogy hanyat erdekel, kesobb ugy is megosztod, ha nem itt, akkor privatban.
-
őstag
Vagy nem tudtok már mibe belekötni, és olyan dolgokat írtok hibának ami MINDEN G2 ROM.nàl jelen van!
egyrészt ez nem igaz, másrészt tök korrekt stílusban leírta a hibákat amiket tapasztalt, de hisztizzél csak nyugodtan tovább.egyébként:
slimkat 4.4.4.
- péntek óta hajtom, egyszer sem fc-zett még a chrome.
- záróképernyő widget értelemszerűen nem releváns
- híváskor nem ébred később a képernyőés attól hogy minden mondat végére felkiáltójelet teszel, csak devalválódik a mondanivalód, semmivel sem tűnsz komolyabban vehetőnek.
it never gets easier, you just go faster
-
drmotto
őstag
Semmi baja nincs a Chrome-nak gyári 20f romon. El kellene fogadni a tényt, hogy nem a te géped az ettalon, attól, hogy nálad szar, másnál még megy.
-
nagyúr
-
őstag
válasz DroiDMester #1182 üzenetére
tudom hogy a tiéd stock alapú, a slimkatet azért hoztam fel példának, hogy ne kínlódjanak a bugokkal, mert tök mindegy, hogy kinek a hibája a bug, úgyis személyes támadásnak fogod fel.
a hangnemed szerintem továbbra is minősíthetetlen, de szívesen hallgatom a vekengésed, szóval
-
Corgan82
aktív tag
A SlimKat szerintem az egyik legjobb ROM az Alegen és a Mahdi mellett. Érdemes kipróbálni. Gyors, smooth, akadásmentes, bugmentes, kisebb dpi, itt van a legjobban megcsinálva a fekete téma. Features
Letöltési link ROM: itt
GAPPS
Amúgy elvileg holnap fog kijönni az új verzió, lehet érdemesebb már azt megvárni.
Jah és Nexus 5 telefonokon a legkeresettebb és legjobb ROM.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Corgan82 #1185 üzenetére
nekem azért is jött be nagyon, mert pont azok a beállítási lehetőségek vannak benne alapértelmezetten, amiket az előző telómon az aosp romra xposed+gravitybox kombóval amúgy is feltettem, úgyhogy úgy költöztem át mint egy álom.
-
Sabika
tag
válasz Corgan82 #1185 üzenetére
na király akkor megvárom a holnapot.
Majd akkor is dobsz linket privibe mert sajna azon az oldalon nem igazodtam el hogy most melyiket kell letölteni....
Különben már 2 hete is nézegettem és akkor is tetszett és a seven meg a slimkat között vaciláltam aztán a miui lettDe a miuiba is megvárom a v6-t kiváncsi leszek.
Sabján László
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Lassan visszakapom a telefonom a szervizből (2 hete van ott kijelzőcsere miatt) és frissítenék ROM-ot rajta, jelenleg Pardus 7.1 van fent.
Olvasgattam azóta rendszeresen a fórumot, de nem igazán tudom, hogy most mi a helyzet a Seven ROM-mal. Mikor kipróbáltátok úgy emlékszem nagyon jó véleményeket olvastam róla.
Változott azóta valamit ?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
a "hálót adj, ne halat" jegyében elmagyarázom, nem olyan bonyolult:
- értelemszerűen ami feljebb van az az újabb verzió, de ez a verziószám (6.2 -> 6.4 -> 6.8 -> 7.0) növekedésből is kiderül.
- minden frissítéskor 2 fájl kerül fel, a rom maga és a changelog (azaz a változások jegyzéke), a verziószámból látod, hogy melyik két elem tartozik egymáshoz
- neked letöltés szempontjából csak főleg a rom érdekes, és ha másból nem, a fájlméretből meg tudod különböztetni a changelogtól, természetesen a rom a nagyobb
- a linkre kattintasz, letöltöd, a többi meg gondolom már megy (telefonra másol, full wipe, flash)it never gets easier, you just go faster
-
pusihusi
addikt
válasz Corgan82 #1179 üzenetére
Na sikerült, csak a romot ás ggapsot raktam föl, ugyanolyan simán olajozottan megy mint a régebbi Mahdi rom Antutu hokuszpók nélkül 38000, Mint már írtam régebben hogy ez az egyik legjobb rom. Nem laggol, úgy mint az Iphone, mindent azonnal csinál! fel tudnám húzni 41- 42000-re be minek,így jó ahogy megcsinálták Ja és belakva majd 1 GB. ram pihen.
Üdv. Feri!!
-
lion0318
csendes tag
sziasztok tegnap is irtam van nekem ez az LG G2 öm annyit csinált most a telefonom hogy eléri az aksi szintem a 70-60% ot akkor kikapcsolgat meg ujra indulgat most 61% on van az aksim és és azt csinálja hogy bekapcsol és eljut a T-Mobile feliratig és ujra indulgat. valaki tudja erre a választ???
balogh györgy
-
Corgan82
aktív tag
És itt vannak a gapps-ok:
Amúgy amit linkeltem ROM-ot, arra ha rákattintok nekem csak a d802-es ROM-okat listázza ki.
pusihusi
Igen, a Mahdi ROM nagyon jó ROM, még mindig azt mondom, hogy az a legjobb. De szerintem már a Slimkat és az Alegen csak egy kicsivel van lemaradva tőle.[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- iPhone 13 mini 128 GB, független, 82%-os akkumlátor
- Samsung A70
- Törött kijelzős P40 Pro 256 GB alkatrésznek vagy óvatos használatra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest