Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
válasz szoki007 #18202 üzenetére
ha keveske angol tudassal birsz akkor a tom hardwaren van egy kisebb hopaszta ..80 fele... osszehasonlitas. ott olyasmit irnak hogy kell szaradasi ido vagy valam hasonlo/kicsit nem erossegem a kulfoldiul olvasas/ tehat meg barmi lehet. az mx2 assem kozepmezonyos jatekos. ezert nem kockaztatok en sem legjobbat vettem olcson
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
válasz szoki007 #18215 üzenetére
Igazad van ... rosszul emlékeztem a legjobbak közt van...pontosabban 16. de ez már kiváló eredmény. Ha esetleg érdekel a cikk:
[link]
s szerintem proci985 módszerével is nyerhetsz pár tized sőt akár egész fokot is.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
failed
tag
válasz szoki007 #18202 üzenetére
Az igazság az pajti, hogy átb@sztak. Ilyen világot élünk. A paszták között szinte nincs különbség, max 1-2 °C amit Te is írtál. Több fokot abban az esetben lehet nyerni a dologgal, ha több tényező is közrejátszik a "nagy" mértékű javulásban:
1. Nagyon öreg volt az előző paszta
2. Sikerül jobban eltalálni a szükséges mennyiséget ("a kevesebb néha több" - nem kell hogy tocsogjon a hűtőzselében a cucc)
3. Bazidrága márkás hűtőzsírt veszel a régi gagyi (fehér) helyett, ami általában "szürke"Ha ez a 3 opció teljesül, és jól is teszed vissza a hűtőt, akkor nyerhetsz 1-2°C-nál többet is szerintem. De az mese habbal, hogy 8-10 fokot.
Ami miatt általában érdemes a márkás hűtőpasztákat választani az talán az, hogy a márkanév valamiféle "garanciát" jelent arra, hogy ténylegesen azokkal a tulajdonságokkal bír a paszta, ami szerepel a dobozán...
Pl.:
-nincs benne vezető anyag
-nem folyik el (elég sűrű)
-nem lép kémiai reakcióba a felhasználási felületekkel
-nem korrodál
-és nem szárad ki olyan hamar, mint a gagyibb paszták, hanem bírja pár évig...Ezt most találtam egy hirdetésben, tökéletesen kifejezi, hogy minek váltál "áldozatává":
"Hajlandó vagy tízezreket komoly hűtésre kiadni, akkor miért pont a hővezető pasztán spórolnál?" - Minimális jelentőséggel bír, hogy milyen pasztát használsz, de le lehet rólad gombolni még egy (tiszta haszon) ezrest.Mivel annyira nem értek én ehhez, hogy itt én megmondjam a frankót, ezért szólok, hogy amit írtam, az az én saját egyéni szubjektív véleményem! Ha hülyeséget írtam, akkor javítsatok ki, csak kulturált keretek között, köszönöm!
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest