Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    Sziasztok,

    Most írok ide először és mindjárt egy kérdéssel fordulnék hozzátok. A fürdőszobában a tükrös szekrényt szeretném körbe ledezni. Eredetileg lett volna hozzá egy a tetejére rögzíthető világítás, de nem kértem hozzá, mert borotválkozáskor és úgy általában zavar minden gyári megoldásnál, hogy nem látom minden részét a fejemnek a felülről érkező fény által vetett árnyékok miatt. Szóval a cél a szórt fény.

    Tehát a kérdésem: tudtok-e ajánlani akár kész megoldást, amivel körbe tudom tenni világítással a tükrös szekrényt, akár szimpla led szalagot az alábbi szempontok szerint:

    - Ne villogjon, erre extrém érzékeny vagyok és sok szalag, illetve gyári megoldás vibrál magas frekvencián.
    - Vagy neutrális, vagy meleg fehér legyen, nem szeretném esténként lefekvés előtt a melatoninszintemet szétbarmolni hideg fehérrel.
    - Amennyire lehet, széles spektrumú világítást keresek, amire a Samsung és LG ledjei is figyelnek, a műtős hatást kerülném (nem gondolok semmi spéci, ipari dologra, csak színhőmérséklettől függetlenül van egy nehezen megfogható hatása a szűk spektrumú ledeknek. Tudjátok, ilyen "műtős fíling" a furán visszavert, hiányos fényhullámok miatt).
    - A tükrös szekrény méretei: 618x600. Annyi a gond, a jobb és bal oldalon csupán 36 mm-nyi hely áll rendelkezésre a falon. Fent és alul bőven van hely. Ezzel tudok gazdálkodni.
    - Mivel fürdőről beszélünk, az IPx5-ös védelem fontos lenne.

    Az ár nem limitáló. Nem akarok drága, luxusmegoldást, de a fenti szempontok bőven fontosabbak az árnál. Van tuti vétel? Esetleg valami kreatív javaslata valakinek?

    Előre is nagyon köszönöm a segítséget. :R

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák