- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakuf
tag
válasz superecneB #8200 üzenetére
Az onnantól már az Ő problémája, ha visszaesik: Én speciel az általad említett dolgok miatt szeretek inkább duozni a "megrendelővel", mert közben el tudom neki magyarázni a dolgokat, ezáltal fejlődik a játéka.
-
Drakuf
tag
válasz superecneB #8202 üzenetére
Elítélendő? Ha valakinek erre van szüksége miért lenne az? Egyébként ad/jungle/support posztokat mindenkivel el tudom elég magas szinten sajátíttatni.
-
Noddy
senior tag
válasz szepi79 #8198 üzenetére
"egy rúnát többször is bepakolhatsz ugyanahhoz a buildhez - feltéve, hogy annyiszor megvetted, ahányszor használni szeretnéd."
Ez biztos hogy így van? Nekem csak 9db magic res. rúnám van és két táblában is használom.Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
kexksz
addikt
válasz superecneB #8200 üzenetére
Szerinted melyik elo boostert érdekli, hogy utána mi lesz az accounttal? Megkapta a pénzt osztjóvan'.
-
LLaci89
tag
válasz superecneB #8206 üzenetére
Hát sztem aki mondjuk visszaesett, az rájött hogy ilyenre felesleges kidobni a pénzt mert nem oda való tudásilag. Kétlem hogy nagyon lenne olyan ember aki több száz eloval feljebb kerül és nem esik vissza.
-
1NST1G8R
senior tag
Ha 100-100 win/loss-od van az ugyanannyi elo-t jelent mint mondjuk 500-500? Normalon most 102-102-m van, az jonak szamit kezdokent (lvl26)?
Fortune doesn't favor fools.
-
Solad
addikt
válasz 1NST1G8R #8211 üzenetére
Nem. Az első néhány ranked meccsen (nem tudom mennyin pontosan) ELO boost van, azaz több pontot nyersz vesztesz vele.
Ha úgy vagy 20/20-ban hogy az első tíz meccseden nyertél, az akár 100-150-nel magasabb pontszámot is eredményezhet mintha az első tíz meccsedet bukod majd kihozod ugyanolyan W/L arányra.(A számokba nem belekötni, hasraütés volt)
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
1NST1G8R
senior tag
Ja ertem. Rankedet meg nem nyomtam mert azt csak lvl30-tol engedi, meg asszem kell hozza 16 unlockolt champion is, a 102/102 az a normal blind pick-es summoner's rift aranyom. A draft-ot nem tudom hogy szinten oda szamolja-e de majd este megnezem. Azert az 50%-os rata nem olyan rossz szerintem, plane annak tukreben hogy eleg gyakran kerulok olyan csapatba ahol minimum 1afk van.
-
ChromeX
addikt
Epic nasus jungelem volt, ami talan talan nem is lenne akkora baj... de amikor felvettem a második kéket előle mámint a dotom malzával akkor beírta hogy ok i troll és utana öszevissza szaladgalt azért vesztetük a teamfightot mert mindig máshol volt. -13 elo.
amugy ryze ellen mi a legjobb pick? xearthal vertem régebben de lehet most is az kelett volna
ja meg tower diveolt a ryze és volt bansheja de nem volt neki up, na mondom most rádultizok és abban a pillanatban amikor ráultiztam akkor lett neki ujra és kivédte, ehez mekkora luck kell?
[ Szerkesztve ]
-
szepi79
őstag
"egy rúnát többször is bepakolhatsz ugyanahhoz a buildhez - feltéve, hogy annyiszor megvetted, ahányszor használni szeretnéd."
Ez biztos hogy így van? Nekem csak 9db magic res. rúnám van és két táblában is használom.
a két tábla az nem két külön build?
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
sasa311
veterán
Azt néztem a múltkor, hogy a custom game ARAM a normal game win / loss arányt növeli. Vajon az ELO-ját is befolyásolja? Mert ARAM-ba kb. 50-50%-be hozom, mert a setup mindent visz
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
szepi79
őstag
válasz n a x v i L #8218 üzenetére
oké, talán a build nem a legszerencsésebb szóhasználat volt, de reméltem, azért lehetett érteni, mire gondolok.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
sunnymarcell
aktív tag
-
sasa311
veterán
válasz sunnymarcell #8222 üzenetére
butaság...
lb counter pl egy early negatron és kész
-
reflxx
aktív tag
válasz sunnymarcell #8222 üzenetére
szerintem cassioval egy tank-ot is simán szét lehet kapni LeB-el már annyira nem
de pl cassio-ra numero uno counter ahri -
sunnymarcell
aktív tag
-
Solad
addikt
válasz sunnymarcell #8226 üzenetére
Te amúgy most miről beszélsz??? Nem az AD carrynek kell a negatron hanem a midesnek hogy LB ne legyen elfeedelve
-
n a x v i L
aktív tag
Remélem majd egyszer magadtól is rájössz, hogy mekkora hülyeségeket beszélsz .
[ Szerkesztve ]
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
sasa311
veterán
f@szságokat irkálsz öcsi...
Egyrészt mi a tökömet keresne egy caitlyn miden?
Másrészt miért kéne a FEEDELT LB-t tartani? Instant elfeedelődött vagy mi?!Lategame meg nem kell counterelni LB-t, mert olyan szar, hogy kár bele a golyó. Egyet nuke-ol aztán elviszi az AOE.
-
Stormcharger
csendes tag
válasz sasa311 #8229 üzenetére
Lb-t lategame még az ad carrym healje is elviszi... Hagyjuk már, nem véletlenül underplayed champion kb 384 elo felett. Ugyan az mint veigar, csak veigarnak legalább van egy stunja, ami mondjuk kijátszható, de ide azért kell már 385 elo.
Arteria, csak supportként láttalak még talán Juszuékkal.
No pain, no gain.
-
reflxx
aktív tag
Hali! Valaki már reedem-elt 5. referal után rune page-t?
Ha igen mennyit kellett rá várni, mert az ip-t márt reggel megkaptam de page sehol :| -
ChromeX
addikt
válasz Stormcharger #8230 üzenetére
Hát azért a veigart ne hasonlitsuk mar az lb-hez, veigar ezerszer értékesebb egy teamfightban. 2,5seces stun jo csak a peremén de akkor meg ha középen totyogsz amig elmulik addig siman oda lehet aoezni, mindenképpen hasznos. és a dark matternek nagyon kemény aoe sebzése van (100%ap ratio van rajta) ja és a veigar jol tud farmolni itemet és nem utolso sorban ap-t is farmol magának. van nála jobb ap carry de azért nem egy utolsó
[ Szerkesztve ]
-
1NST1G8R
senior tag
válasz ChromeX #8233 üzenetére
En nem jatszottam de ITT pl Tier2-be soroljak mint AP-t, szoval nem legalja. Viszont (nekem) fura hogy pl. Trynda-t AD carry-be be se soroljak, csak bruisernek, de ott is T3. Amugy o miert szar magasabb elo-n? Nekem eddig nagyon megy vele, sustainje isten, van egy stunja, turretet szetkalapal pillanatok alatt, szal nem ertem.
[ Szerkesztve ]
-
Stormcharger
csendes tag
válasz 1NST1G8R #8234 üzenetére
Többek között azért, mert nincs stunja Jobb klikk champion, nagyon könnyen kijátszható, ultija ér valamit, amibe csak a hülye fightol vele, kivéve ha egy 400 armoros malphite vagy, mert akkor fightolhatsz ultija alatt is.
Btw s3-ba 1200elo-ra vissza lesz állítva mindenki, vagy csak valami kis csökkentés/növelés lesz?
No pain, no gain.
-
-
Solad
addikt
-
scream
veterán
válasz sunnymarcell #8239 üzenetére
"ti állatok"
Legyél szíves kicsit moderálni magadat, különben sem látunk/látnak itt téged szívesen,de ha már eltűrünk/tűrnek legalább vedd a fáradtságot és próbálj kulturáltan viselkedni, köszönöm.
Persze csodára mi sem számítunk ... -
sasa311
veterán
válasz sunnymarcell #8242 üzenetére
Komolyan, de tényleg. Tedd már meg nekünk, hogy csak olvasod a fórumot. Írni semmi értelme, mert csak és kizárólag baromságokat írsz és még fusztrálod is a népet.
Hétfőn kezdődik a suli, koncentrálj arra.
-
Solad
addikt
válasz BoneDragon #8244 üzenetére
jogos félreolvastam, attól még mindig f@szság
-
ChromeX
addikt
válasz sunnymarcell #8239 üzenetére
ti állatok.?
valószínűleg ez volt az utolsó húzásod itt.
-
superecneB
őstag
válasz ChromeX #8246 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond szerintem. Fiatal még had írja a hülyeségeit, én kb. /ignore sunnymarcell - paranccsal olvasom a fórumot, és inkább röhögök rajta minthogy szörnyülködjek, szerintem tegyétek ti is így. Két havonta úgyis megjelenik valami barom aki nyomatja a hülyeségeit, meg okoskodik. Ez ellen úgysem tudtok/tudunk semmit tenni...
-
ChromeX
addikt
válasz superecneB #8247 üzenetére
de tudunk
egyébbként az mi hogy 25 perce patchel a kliensem és leszedett eddig vagy 500mb úgy hogy körülbelül semmi uj content nem lesz elérhető. aztan majd valamikor egy champ.
-
superecneB
őstag
Egyébiránt most, hogy van, a PBE- szeróra szeptember 1-3 között lehet regelni?
-
BoneDragon
veterán
Better nerf graves. Hihetetlen, hogy minden meccsen legendary vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest