Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    Topikgazda

    válasz zone #12654 üzenetére

    1. Darius game = 25 perces hard counterelt lane phase alatt saját csapatomtól 1 rossz gank, ellenfél jaxétől wardolással együtt 3 db sikeres (ebből kettő dive) úgy, hogy nem ácsorogtam ám az ellen tornya alatt. Mélyen wardoltam (tribusht is), de egy Darius voltam egy Yorick ellen. Nem voltam jó (bár azért topot végigpusholtam egyedül), de miért várod el egy hard counterelt lanetől, hogy 1 rossz gankkel megnyerje azt? A végét lehet tényleg én buktam be, nem tagadom. 0 wardolással ugyan (merthogy a 4. ember nem látta, hogy már van midünk, és Galiot instalockolt, majd AP-t épített), de tényleg elkapódtam a saját pirosamnál, és letoltak minket.

    2. Renektonnal 2-2 voltam egy Kennen ellen. Majd véget ért a laning phase, és az Ahrink kitalálta, hogy a Sejuani vesztette el az ő lanejét, mivel csak 1x gankelte meg. Ő pedig mindenkinek segített (nem), neki pedig senki (de). Úgyhogy mikor elkezdtük a teamfightolást, és 4v5-ben megnyertük őket, Ahri konkrétan azt mondta, hogy nem akar nyerni (!!!), mert nem játszunk csapatként, úgyhogy: elment baronozni egyedül, miközben verekedtünk, beszaladt az ellen középső tornya alá 2x. Majd kilépett 5-6 percre. Szóval nemhogy nem segített, direkt feedelt. Szintén nem érzem, hogy én buktam volna el.

    A support Zyrat pedig elég vicces, hogy felhozod. Normal game, amiben first timeoztam én is és a Twitch is. Az eggyel alatta lévő 4/0/24 Taricot meg minek észrevenni. Bár az tényleg egyszerűbb, ha torzítod a tényeket.

    Érdekes, amikor a barátommal elmentem 1700on játszani, valahogy sikerült sok/kevés/még több statokat (és nem 1x, konzisztensen) hozni, mert nem retardokkal voltam körülvéve.

    Úgyhogy bárhogy nézem a konklúzió az, hogy SOKKAL nagyobb arányban felelősek mások. Még egyszer mondom, én nem carryzek játékokat, de hogy rohadtul hozom a részem a meccsek 95%-ban, és hogy nem feedelek, az is teljesen biztos.

    [ Szerkesztve ]

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák