Aktív témák
-
Robaj
addikt
Átnéztem msn/gaim logot, nem ott kérdezted, hanem jól írtad, ventrin megkérdezted
Haggyuk francba.
Inkább kérdés:
Mejte ugye nem klántag, de ő mégis többet van, mint a klán legnagyobb része (1-2 ember kivételével)
Nem lehetne vhogy sűrűbben lenni?
Pl zsadi, w, flash esetleg...
Joe, dog tom munkafüggők
Z, bagya is csak dután
Q-nak meg már igazán beköthetnék azt a kib@szott netet -
LJoE
senior tag
ilyen alapon az én nevem úgy kezdődik, hogy Idegezs akkor meg mijé csudálkoztok, hogy mindég idegezs vagyok e
nem tudom, de tegnap az én chellom is csodákat művelt, hogy rohadjon meg
megint elkezdte ezt a 20percenként megállunk félpercre játékot
de ennek ellenére egész jó volt újra anyázni téged öreg, még ha nem is hallottad
néha nagyon fel tudtál idegesíteniHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
[w]
őstag
nálad az volt az érdekes, hogy kiba módon látszott, ahogy a fal mögötti mozgásomat követed. egy-az-egyben ott voltam mindig, ahova a célkereszted nézett! ha nem látom kc-ben nem hiszem el.
szerk.: jah, és az hogy a PB nem ismerte fel még nem bizonyítja, hogy nem csíteltél
[Szerkesztve]cmdr PETER W. VOLKOV
-
Robaj
addikt
''jók az új PB kikerülő csítek''
Te már csak tudod
Nyugi, W is anyázott, már nem is érdekelnek, mivel statom bizonyítja, h. ha laggolok halok, ennyi pont. Lehet 1-2x eltalálom + megölök vkit VÉLETLENÜL de annyi...
Sajnos evvan
Joe: Csak kuki néven nyomta a szerverünkön
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
ez igen, ez már valami
csatlakozom,
még én is kérdezősködtem a levelével kapcsolatban itt a topicban, hogy mi merre hány méter
aztán valamikor le lett torkolva Robaj, hogy nem kell állandóan pofázni a befizetésről (már nem rémlik, hogy ki hol mikor)
direkt nem szólogatott sűrűn csak amikor már majdnem lejárt a határidő
úgyhogy most tényleg Robajé az igazság (egyszer lehet gyereknap )Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Robaj
addikt
Még egy régi beidegződés, ebbe nem fogsz belekötni
''Megyünk ám Bagya, megyünk! Ez a ma esti program! Meg nehogymá Robajnak legyen igaza a sörözéssel kapcsolatban.....kedd-csütörtök sörnap??? honnan veszi ezeket...?...?...? bornap van ma!!! ...majd mint régen, szeptembertől, megint ha minden úgy alakul, akkor a hétfő az tuti az lesz...
Zé: Maga meg ne generáljon itt nekem véletelnül semmit...! ''
És innen jött, h. nem kedd, hanem hétfő, itt ugattál le, h. kedd helyett hétfő.
Szal akkor még 1x kedd-csüt
utánna hétfő-csüt
Most meg ezek szerint csak hétfő.
Oka, megjegyeztem, de majd úgyis legközelebb is gyereknapozol, ha tegyük fel szerdánként mész haverokkal
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Csak vigyázz, Rád ne rántson... a fegyverével... MUHALOL, azóta is ezen röhögök. Asszem tényleg fel fogom venni, amikor ilyen sokan vagyunk a ventrin, mert akkor érdekes alakítások születnek...
Ja, a tegnapi zöldségléért még egyszer szorri..."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Bagya
csendes tag
Csak szimplán másnapos voltam, nem részeg...
Egyébként az ügyintéző mondott egy nevet mikor beírta a szla-számot, de mivel örültem, hogy éltem, és nem igazán fogtam fel az irányomba érkező mondatokat, így rábolintottam..na de mindegy, tanulságos nap volt.
5 felé lesz valaki?member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Robaj
addikt
-
LJoE
senior tag
kicsit tanulás meg meló közben túrtam a callofduty.hu-t sikerült találnom ezt a naptár fícsört
ahol kiírja, hogy kiknek van szülinapjuk és hányadik
háááátttt...... (najó azért van egy-két rendesebb korú ember is, de lehet hogy öregek vagyunk mi már ehhez?)
jah chimera szilveszteri bulis képeit is megleltem unalmamban brutál
kis b!a -s gyerek is miket pofázott, mai napig nem értem miért nem b@sztam ki a francba
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Bagya
csendes tag
Még mindig nem értem. T'án volt valami kivetni való rajtam repnapon, hogy ez ekkora mély nyomokat hagyott benned? Vagy oda is öltöny-nyakkendőben kellett volna mennem?
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Majd csinálunk valamit idén is, bár én részemről a leégést hanyagolnám.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
LJoE
senior tag
valami hasonló a véleményem
senkinek nem tenne jót, ha beleszaladnánk pár 31-9be vagy hasonló csodákba
már a helyek elnevezéseit se nagyon tudjuk nem hogy azt, hogy ki hogyan merre meddig mikor
bár én mostanában nem is tudok játszani majd
ma este 10-kor elméletben tudok lenni (gyakorlatilag meg már tegnap is hót kóma voltam fél10kor is)
péntek este 8 biztosan nem jó
jövő hét felejtős, esetleg hétvégén valamikor
azutáni hét éjszakás műszag, játszhat esetleg a csütörtök este, ill. hétvégeHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
-conrad-
addikt
Cod2 magyar klán, név: Chuck Norris, megkerestek minket warozni.
Troujane:
- beállok A mögé a lépcső alatti falhoz, csak akkor láthat mikor már késő, mert takarásban vagyok, ha rakja leszedem. -> odaoson a fal mellett, és lever!
- 3 emberünk védi B-t, mi ketten A-t. Elmegy az ellen B-re, leszednek mindenkit közülünk, üres B. Felmászok gyorsan A tetőre, elhasalva. Kinézek, azonnal fej B tetőről, mind2 maradék ellenfél tetőn áll és engem néz puskával.
- végén 1 v 1 lett, emberünk rohan a házak között, kinézne az egyik sarkon, de már előtte pattognak a golyók a falon. Poénból mondjuk neki, h fusson át a másik sarokra, ne menjen a lerakóhely felé amerre kellene és 1értelmű lenne, majd ott picit nézzen ki. Mielőtt kinézne ott is pattognak a falon a golyók.
Itt kiléptem de többiek szerint még fokozódott.
Cod2 - Magyarország -
Robaj
addikt
Sajna magyarország (a COD-ban is) bunkóságban, és hülyeségben elsők között van sajnos. A tizenéves korosztály nagyba örül h. van netje, és csítelve, anyázva jáccik. Gondolom apu/anyu nincs otthon, tanulás/csajozás helyett bevágja magát a gép elé azt lesi, hogy kibe köthet bele. Ha meg vki jobb nála, akkor lecsíterezi, leanyázza, csítet használ. Sajna itt tartunk manapság
Még anno 2005. februárjában (mikoris lett netem) vhogy nem vettem észre annyi anyázást, fikázást játék közben. -
LJoE
senior tag
tőlem beleirkálhatnak, de hogy egész nap csak abból álljon a hsz, az tűrhetetlen
én is waroznék ma, de jobb elfoglaltságom akadt
esetleg ha este 11 után lenne...
Loha a nem cheatert azt tudjuk garantálni, a normálisat azt sajnos nem
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest