- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok! A pandawill még mindig nem megbizható? Bevállaltam egy 4ezres rendelést, előrefizetve
-
Space marine
aktív tag
válasz maj-viktor #38779 üzenetére
van egy webkártyám és onnan utaltam, teljesen nem vagyok hülye minimális a bukóm ha mégse jönne össze, paypal-al nem akartam szórakozni, ez gyorsan megvolt..
-
Space marine
aktív tag
válasz maj-viktor #38783 üzenetére
Próbáltam felfogni webkártya azaz csak annyit teszek a virt. kártyára amit vásárolni akarok..
Airmail - Reg Airmail By China Post - ezt kértem, ehhez kapok TN számot vagymit? /plussz 345ft vagy mennyit fizettem ezért/
amúgy egy xiaomi power bank-et rendeltem, szal nem nagy ügy..
[ Szerkesztve ]
-
Space marine
aktív tag
válasz maj-viktor #38797 üzenetére
meg is van, frissítették az ordert, 12-25 nap kb. szerintük..
-
Space marine
aktív tag
válasz Space marine #38799 üzenetére
shipment submitted alatt vagyok remélem nem kínai melltartót kapok
-
Space marine
aktív tag
- Megküldött dokumentumok feldolgozása - Ez kb. mennyi időt vesz igénybe? 1 hetet állt a postán mire megkaptam a levelet az adat bekérésről szutyok 4ezer forintos power bank..
-
Space marine
aktív tag
Köszönöm Nektek a gyors infót most már csak reménykedem, hogy nem gumipapucsot küldtek
-
Space marine
aktív tag
válasz Space marine #40129 üzenetére
na ma meg is jött a Xiaomi power bank, mükszik Pandawill, reg. airmail másfél hét utazás után kb. másfél hét vám és magyar posta.. / csak, hogy más is lássa ha rá keres /
-
Space marine
aktív tag
Üdv!
Van egy fedex-es csomagom, vámkezelés alatt. Számlám van a cégtől aki küldte, gondolom csatolta a pici csomagomhoz /32deka / 5*1dollár van rajta + fedex száll.dij
Fedex-el még nem volt dolgom, mire számítsak?
Köszi az infókat, tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest