- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Nekem 10-én megküldte a jelenlegi biztosítóm, hogy menniybe fog kerülni, ha náluk maradok, de anyuék kocsijára is én intéztem, de arra még nem jött semmi, már a spam mappát is áttúrtam. Már nem is fog valószínűleg, elkeveredett? Hogy lehetne megtudni mennyi lenne, ha maradnának a jelenlegi biztosítónál?
Meddig kell ezt elintézni? Eddig halogattam, de bele kell húzni, nehogy ne legyen kötve sehol. -
Mawyx
őstag
24helyett 14 egész évre, újrakötöttem ugyanannál, ahol voltam.
-
Mawyx
őstag
Nem történt előrelépés, sőt, most biztosítót váltottam, netrisken legalábbis kötöttem másikat 2009-re és megint A0-ba sorolt! OK, a mostani biztosítómnál nem B2-ben vagyok, pedig az előző biztosító szerint abban vagyok, ő jól vezette a bonust, de ha most A0-ban is vagyok elírás miatt, akkor is 2009-ben lépni kéne egyet, de mindig újra és újra A0
-
Mawyx
őstag
Folyamatosan volt biztosításom, Máv miatti hercehurcánál is csak pár kattintás volt, időben váltottam, befizettem, más kocsim nincs se üzembentartóival se máshogy, ez az egy van, a nevemen van. Akkor írok a bejelentő oldalon, ha nem válaszolnak, akkor bemegyek személyesen.
-
Mawyx
őstag
Bónuszok milyen sűrűn változnak? 2005 szeptembere óta megvan a kocsim, nem volt balesetem, nem volt díjhátralékom, de még mindig A0-ban vagyok.
-
Mawyx
őstag
A Netriskes tuti, nem tájékoztató árak, hanem szerződsét kötsz velük. Az online kezdezmény is valós, nekem is volt pár éve. (de csak kedvezmény miatti újrakötés nemtom mennyire játszik náluk, én tuti nem csinálnám,hogy szerződést bontok, aztán újrakötöm a kezvezmény miatt-lehet nem is lehet?!)
-
Mawyx
őstag
[Netrisk] online biztosítás, neten beírod az adatokat és ők minden elintéznek. Egyszer voltam bent személyesen náluk, mert amikor megvettük a kocsit sürgősen kellett az igazolás, de kipostáznak egyébként mindent, ha átmegy az ember máshoz, vált biztosítót, akkor se kell semmit csinálni, ők bontják fel az előző szerződést és megkötik az újat..
Semmi tapasztalat nincs, óvatosan vezetek, nem volt semmi eseményem. Sztem nyugodtan mehetsz oda, rengeteg ember köti meg náluk a biztosítást.
Igen, tagsági is van, 1500Ft kb, arról is dobnak csekket. -
Mawyx
őstag
Én 2006-ban a Köbé-vel kezdtem, aztán mentem át a Mávhoz és most annál is maradok, mert ez a legolcsóbb. Netrisk megcsinált mindent, nekem csak pár kattintás volt. Nem volt semmi dolgom velük szerencsére
A díjat egyben szoktam kifizetni az egész évre, ne kelljen vacakolni negyedévente a csekkekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest