Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
senior tag
az updater tool támogat olyan rendszereket hogy win7 meg win8 (kiemelném: ezek EOL, ergo már rég semmi újat nem kéne rájuk kiadni...), de Linux supportról egy szó sem. olyan szinten sem hogy mondjuk a flashrom-ba dobtak volna pár sornyi patchet. próbálok találni BÁRMI straightforward utalást arra hogy Linux alól hogyan kéne feltolni ezt az új firmware-t ami a cég saját balf*szága miatt lett szükséges ahhoz hogy a minimumot hozza: semmi.
nevetséges bohóc banda.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
pipeline
csendes tag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
lehet hogy ez se a linuksz éve lesz?
-
fatpingvin
senior tag
hagyjál már ezzel a hülyeséggel. reméljük ez sem.
ez viszont nem változtat azon hogy meglehetősen nevetséges egy esszenciális, gyártási hibát javító megoldást exkluzívvá tenni egy alapvetően fizetős platformra ami egyáltalán nem evidens hogy a júzernél ott van.
ennél komolyan mondom még az is egy sokkal civilizáltabb megoldás amikor a patcher szoftvert DOS-ra adják ki. ott legalább van választék meg ugyanúgy free opciók, továbbá simán gyárthatnának standalone boot disk lemezképet amit a júzer csak kiír egy pendrive-ra, bebootol róla, végignyomogatja az entereket aztán megy dolgára az új firmware-el.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Cassi
senior tag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Nem értem a problémád, hiszen rendszer sem kell a frissítéshez, csak egy pendrive.
ps: RTFMDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł WoT: s_thrawn łłł
-
fatpingvin
senior tag
-
Cassi
senior tag
Igazából a PS5-tulajok vannak meglőve, ha nincs megfelelő PC-jük.
-
válasz
fatpingvin #6 üzenetére
Amúgy ha minden kötél szakad, akkor ott a Hiren’s BootCD PE. Ezzel legálisan, viszont ingyen indítható USB-ről egy Windows környezet. Én is ezt használtam a PM9A1 frissítésekor.
<-ƘƘ->
-
-
válasz
fatpingvin #10 üzenetére
Amúgy Linuxon van LVFS (fwupdmgr), az barátságosabb és egyszerűbb mint a flashrom. Más kérdés, hogy nem mindenhez van feltöltve firmware, vagy nem a legfrissebb. De volt amikor a PM9A1-hez innen tudtam letölteni a legújabb verziót, és úgy már könnyedén felraktam.
<-ƘƘ->
-
Gargouille
őstag
válasz
fatpingvin #12 üzenetére
Nyilván nincs rá szükséged, de hátha jól jön valakinek.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
copass
veterán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
google 10 mp...
Samsung Magician DC
de egyből hőbörögsz...
biztos hogy linuxos vagy?![ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
fatpingvin
senior tag
-
Chaser
titán
Korrigálja _a_ 990 PRO SSD-k problémáit a Samsung
kimaradt egy névelő főni'_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
copass
veterán
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
"google keresőt hsználni meg lol..."
még se találtál xart se csak magyarázkodsz!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
R3ap3r
csendes tag
Gyönyörű az okoskodás srácok, DE a samsung magician nem tudja updatelni a firmware-t, az iso, amit a samsung ad, nem bootolható unet, baleam vagy rufus alól sem....szóval szopóka van.
R3ap3r
-
Thrawn
félisten
Olvasd el a használati útmutatót utána okoskodhatsz te is....
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Unet oldaláról:
Az USB kulcsomról nem indul a rendszer, mit tegyek?
Reformat the USB drive as FAT32, then use UNetbootin again to put your distribution on the USB stick.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł WoT: s_thrawn łłł
-
R3ap3r
csendes tag
Olvastam próbáltam, nem kötözködöm, és értékelem, hogy ilyen késői órán próbálsz segíteni!
A megoldás, ha valaki belefut (Asus z790 hero): Intel rapid storage kikapcsol (nem használtam erre a drivera), SSD átdobása PCIE 4 slotba, az 5 helyett, win csökkentett módban indít.[ Szerkesztve ]
R3ap3r
-
Thrawn
félisten
Nálam az segít, ha UEFI helyett CSM-et állítok be BIOS-ban ideiglenesen, akkor simán bootol az Unetes pendrive. Csak oda kell figyelni, nehogy így próbáljon betölteni a Windows, mert annak csúnya káromkodások sorozata lesz a végén
Az IRST-t használod is valamire vagy csak feltelepíted a többi driverrel együtt?
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Penguin95
senior tag
Maga az ötlet jó, de sajnos közel sem biztos, hogy működik. Anno én így akartam helyrehozni egy Satafirm S11-es Kingston SSD-t, de az istennek sem sikerült ténylegesen írni az SSD-re Hiren's alól. Normál Windows 11-en simán ment a dolog, szóval nagy eséllyel az volt a gond, hogy a Hiren's USB-n lógott.
-
victorhun7
tag
Valakinek van Samsung 970 Evo plus?
azon mi a legújabb firmware. -
Gargouille
őstag
Esetleg próbáld a Magician DC-vel, ez a parancssoros verziója a programnak. A DC Toolkit -et kell letöltened, innen: [link]
Itt van hozzá a leírás, a 23-ik oldalon találod a firmware frissítés módját.
Hátha...
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Cassi
senior tag
válasz
victorhun7 #28 üzenetére
4B2QEXM7, de ez csak egy újfajta vezérlő esetén kell, az eredeti esetén 2B2QEXM7 egyenértékű (nekem is ez van, a Magician ezt jelzi legújabbnak).
-
fatpingvin
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat megtalálta a gyors hanyatlás okát, és ki is javították azt.
- Ukrajnai háború
- Milyen joysticket vegyek?
- PR-Telecom
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Dell notebook topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Seagate Külső HDD 4TB USB 3.0
- Használt 320GB HDD, Toshiba MQ01ABF032 2.5" 320GB 5400rpm 8MB 7mm SATA3, számla, 1 év gari
- IBM M5015 512MB RAID vezérlő + 2 Db SFF-8087 kábel (50CM) - 8 HDD köthető rá
- WD / Seagate 4TB, 6TB merevlemez!
- Beszámítás! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest