- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam.d666
kezdő
válasz zsiga68 #43362 üzenetére
1.) Mátrix alatt is ez kell, nem csak a Nexus-hoz? Illetve nem okoz gondot a a szerkentyűben? Flirc 2 tokban van aktív hűtés nélkül.
Illetve miért csak pause után teszi ezt? Közvetlen forrás alatt mit kell érteni?
2.) Open wizard azt hiszem épp ezt oldotta meg (readfactor 15 rémlik, többit meg nem jegyeztem ), mikor a leírások alapján bütyköltem. Bufferelésre kerestem megoldást, mikor rábukkantam.
Kábeles kapcsolatom van természetesen (maga a szolgáltatás ingadozik olykor, antennás net, bekavarhatnak külső tényezők). Speedtest bent van, innen tudom a sebességet (minden mérés más és más, egy átlagot írtam). Háttérben pedig semmi más. Gyakorlatilag egy friss rendszer van jelenleg az említett repo-val, és néhány addon, amit nem is nagyon használok (youtube, HBO, Disney+) + ugye open wizard és egy Cyber Ghost VPN (VPN nélkül is tapasztaltam ilyet másik rendszerrel).
3.) Az első pillanattól tapasztaltam ezt zsír új kábelekkel (3 is volt tesztelve, ebből kettő 4k-s kábel). Illetve természetesen minden tiszta. A jelenség megjelenése pedig kiszámíthatatlannak tűnik (én legalábbis nem találtam még benne rendszert). Volt TV-ről is tápozva USB-vel, de van gyári RPI táp is mindkettőhöz, utóbbi hónapokban csak erről megy.
És erről most eszembe jutott még egy kérdés. Ugye RPI tápról megy, szintén gyári kapcsolót is vettem hozzá (ebbe megy a táp, majd a kapcsoló a PI-be). Ha KODI-n belül rámegyek a kikapcsolásra, a gép kikapcsol, de kap áramot míg a gombot ki nem nyomom (pirosan világít a PI). Ebben az állapotban van valami csoda szerkentyű, amivel újra életre lehet kelteni a PI-t gombnyomás nélkül? USB-vel TV-ről néha kényelmes volt, mert akkor kapcsolt ki-be, mikor a TV, de a tápot preferálnám inkább. Telefonba letöltöttem a "Kore" app-ot, de az sem adott erre megoldást (minden másra egész jó ).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest