- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Flash Pointos küldiket, Groupban.
Már amikor talál nekem a kereső gruppent.Heroic se egyszerű, ott solo ban is kifingtam már, PL. mikor a Tython ra mentem vissza, mert a Sithek vagy Birodalmiak szétbombázták, aztán a templomot kellene felélesztenem. Na itt egyedül szét is vertek mint annak a rendje. Hagyom is egyelőre.
Akkor majd én is benézek ide
Csaak akad valami a Jeti mesteremnek isA kijelzőben, az aktivizálható "dolgokat" az interface editorral helyezted kívülre?
A térkép mellettire gondolok.
Nekem is praktikusabb lenne így, hogy ami nem Jedi skill/ támadás stb....az külön helyezkedjen el.
Nem találom rá a megoldást.Azt tudom, hogy magát a komplett HUD -ot lehet állítani, modern, klasszikus, fejlesztett meg apám fülére is ( sőt már nagyítottam is a dolgokon, mer WQHD ban kicsit pici volt pár téma.
Editorban is mókoltam már, de így oldalra kipakolni a kapcsolgatható dolgokat, ezt nem találtam.
Aztán van még a quickbar is.
Én ezt most egy oldalasra állítottam, kijelző ben.
Viszont így ami a 2. sorba esik, azt lapozással érem el. De van olyan opció, a kontroll beállításkban, hogy shift+egér görgő le/fel és akkor elvileg mozdulnia kellene előző vagy következő lapra. De ez nekem nem megy sehova sem.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
br.rak
őstag
Alig egy hét van vissza a Fallen Empire utolsó fejezetéig. Ennek apropóján nézzük meg az aktuális kedvcsináló teasert. (link)
-Remélhetőleg az utolsó chapter megjelenése után végre kapunk valami infót az új kiegészítőről.
-Gondolom sokaknak feltűnt, hogy a heti conquest bugus. Ezt jövő kedden. a 4.7-es update során fogják javítani, így ez a hét kimarad.
Heti Cartel Market változások: (link)
-Visszajött kétféle THORNE armor set
-Charcater slot -50% kedvezmény (300cc)
-Valamint a Zakuul Personal Dropship éd Aratech Rose mountok jelentős kedvezménnyel vehetőek meg.Új itemek a 4.7-es updateből (link)
-Elég jó armorok és mini Isotope-5 droid…Új, érdekes/érdemi változás a CM és LvD packokkal kapcsolatban, jön a Pack Viewer és Item Stash (link)
-Fontos, A 4.7es update érkézéséig ( jövő kedd) senki se nyisson ki egyetlen LvD packot se! -
x_o_n
veterán
Mellesleg azt sem tudom mit kell csinálni..se warzone se pvp se semmit nem csináltam még,most felvettem az elsőt,kiváncsiságbol..de hát fogalmam sincs mi a franc van
-
Mooka-Miki
senior tag
-
x_o_n
veterán
van valahol méág az a táblázat hogy mi a különbség free,pre,sub között?én nem lelem
-
Plata
félisten
A hivatalos oldalon van valahol,de elmondhatom röviden.
Free= végtelen cumi,kb semmihez sincs jogod,kb semmit sem tudsz csinálni.
prefered=baromi sok cumi,kb ugyanaz mint free csak más a neved és 100 ezerrel több credited lehet.Ami még mindig lófing.
sub=végtelen bulíííí,bármit bárhova bárkivel bármikor. -
Plata
félisten
Nem is azok a gondok,hanem hogy se craftolni se rendesen kereskedni nem tudsz majd,350 ezer credited lehet max.
Craftolásnál lesz a legrosszabb,amíg sub egyszerre 25 feladatot is kioszthat 5 companionnak addig pref max 3 companiont küldhet el max 3 feladatra.És még rengeteg dolog.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Igazából, ami kezd idegelni, hogy az ide szaladj oda szaladj ...dolgokkal több idő megy el, mint egy küldetés végigvitelével.
Konkrétan, többet sprintelek, hajókázom, mint játszok.
De tényleg, néha már olyan érzésem van, hogy valami atlétikai számra készülök a karakteremmel."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
x_o_n
veterán
jármüvekkel gyorsabb,meg sokat un teleportálok
a craft része már annyira nem izgat,megvnnak rá a karakterek melyik mit,magamnak meg tudok mindent termelni,igy igazábol a gtm sem érdekes.most betáraztam nyersanyagból,meg mindenféle armorból,jármüvek,fegyverek,meg ami kell el kellett pacsálni a milliókat
-
x_o_n
veterán
account wide unlock
melyeket érdemes megvenni? -
x_o_n
veterán
ahh max cartel coinbol tudom megvenni
15eu 2400cc nem tudom mennyire éri meg ezzel kiváltani[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Nézz szét a GTN-en, ott tudod kreditből megvenni.
elvileg már nem kell a 65-ös lila cuccokhoz az artifact aut. ,szóval azt már nem kell.
Azt hiszem a guild bankhoz csak unlockkal tudsz hozzáférni
Section X-hez kell unlock, ha nem vagy előfizető
A különböző tárolókhoz kellhet még + GTNDe 3 havonta el tudsz lőni egy referal linket és azzal 1 hétig előfizető leszel, az alatt pedig az escrowban felgyűlt pénz el tudod költeni.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Mikről nem beszéltek ti itt.
A háromnegyedét nem értem.
De nem baj, elszaladgálok a magam kis sztár vórsz világában.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
OK.
Mi a fene az a account wide unlock?
Mért kell azt megvenni kreditből, nem pedig CC ből.A GTN már eljutott a tudatomig.
artifact aut. ezt mi ?
nekem is lenne valami lila cuccom, de ilyen piros szöveg jön ki, hogy szükséges az artifact equipment authorizationMi ez a nagy gond, hogy sima acal nem lehet rendesen kereskedni, craftolni?
oda megyek az árushoz aztán eladom ami kellAztán a companionnak se vágom, hogy lehet feladatot kiosztani, hogy ezt meg azt csinálja.
Odáig eljutottam hogy a képre jobb klikk és elküldöm a szürke terméket eladni, de tovább nem.Most ez csak így hirtelen, ránézve az elmúlt pár kommentre.
-
br.rak
őstag
account wide = összes server, összes karakterére érvényes
kredit vs cc: A helyi aukciós házba (GTN) szoktak feltenni ilyen-olyan unlockokat, akinek van elég kreditje, de nem akar cc-t költeni, az innen is vehet.
arifact authorisation: lila szintű cuccok viseléséhez a F2P korszak hajnalán szükséges volt nem előfizető játékosoknak. Ma a 65-ös szintű lila cuccokhoz nem kell. (bár ez néha bugos)
Helyi NPC vendoroknak el tudod adni, csak a GTN-en elég kevés slot van a f2p játékosoknak ( talán 2 alapból)
Vannak különböző crew skillek ( gyüjtögető, alapanyag beszerző és gyártó skillek)
Ezekből 3 lehet előfizetőknek, preferedeknek 2, sima f2p-nek pedig 1.
2 skillel még so-so, de 1 darabbal elég körülményes craftolniEzeket a crew skilleket, crew skill mentoroknál lehet felvenni ( ezek vannak a fővárosokban és a flottán is, ill még jó pár helyen)
-
myckey
veterán
Na már világosabb kissé.
Ezt a GTN helyet ezek szerint érdemes meglátogatnom.
Tovább keresnem kell ilyen crew skill tanítót is, ez is fontos ahogy látom.
Valamint van nekem egy lila itemem, de ott jön elő ez a artifact authorisation dolog. 17 -es szintű a Bound.
Ezt hogy tudom orvosolni?
Elég jó lenne mutatókban, de nem tudom fel fabrikálni a karakteremnek."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Plata
félisten
Nem tudom hogy van most ez az artifact izé,de még mindig nem lehet F2P-nek artifact cucc.
Vagy csak bugos egyeseknek.ismerősnek segítettem karit húzni,neki sem engedte felvenni,csak kipróbálta F2P accountal.
Másik hogy kis szinten küldizve küldetésekből esnek olyan itemek amiket prefered sem tud felvenni,mert Hutt cartel vagy egyéb kieg kell hozzá. -
myckey
veterán
Tehát akkor ilyen artifact unlockot venni kell.
GTN -en.
CC ért vagy sok sok pénzért.Ha valamit benéztem majd kiigazítotok.
-
br.rak
őstag
Vagy előfizetőnek lenni, szintezni azzal, amit dob a játék.
Az endgame 65-ös szinten kezdődik, amilyen tempóban fejlődsz f2p-ként, az szorozd meg kb kettővel előfizetőként. Nagyon hamar el lehet érni a max szintet. Belsavis/Voss környékén már meg szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Értem.
Meg sasolom azt a GTN boltot, biztos ami biztos.Na nem mintha a felhasználható itemekkel bajban lennék. lvl 26 a karakterem, és még alig csináltam class küldetést a coruscan-on.
-
myckey
veterán
Nekem még lvl 26 ban , így hogy alig alig haladok a küldikkel, simán van értelmes cucc, pár 10 ezerért is. Bőven jobb dolgok, mint amik eddig kipotyogtak.
( konkrétan 10-20 ezerért jobb cuccokat szedek ki, mint amik vannak. )
Bár a legjobbaknál írja azt a kuva artifact authorization fasságot.
Más.
A fac kivan már a játékosokkal.
Bemegyünk jó kis FP küldikbe, aztán a végén mikor már csak a fő fő kéne, szétesik rendre a csapat, mer szétvernek minket.[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
balmorrán most csináltam meg 3 heroic küldetést...25röl 28 letttem...3 heroic..3 szint bakker...bug vagy nem bug...
mindenképpen érdemes több karaktert csinálni,elöfizusként,akikkel szépen craftolod magadnak az
armor
mod
enhancement
hilt/barrel
relic
shield
ear
implantokatnem feltétlen érdemes magenta elég a kék,magenta csak a relic vagy hilt és a vége felé
szépen szintenként,mert ugye nem mindegy melyik karakter cuccába milyet raksz,mindnek más más tulajdonság kell.
ég és föld a talált cuccok ereje(már ha olyan ami pont kell neked)és a craftolt cucc amit beleraksz...
nem beszélve hogy a relic elég jól megy a piacon,,napi 2-6db elmegy a singing sorozat 450-650k között
ha már jobban belejössz mehetnek az augment slotok a rucikba ,plussz erő,tulajdonsággal felruházva a karit.éppen ezért érdemes lesni a piacot és mindig az un piros ruhákat venni amik moddolhatoak
-
myckey
veterán
Aha.
Ebbe a craftolásba még bele kell mélyednem, mer jelenleg rá se pislákoltam eddig.(#4989) Plata
Ruhát én se veszek, hanem inkább modokat.
Fénykardot tápoltam, meg 1-2 karakterre aggatható itemet vettem.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Volt ám, tegnap ilyet csináltam.
Tactical FP.
Bossnál rendre szétverték a bagázst, aztán mindenki feladta már, pedig voltak alapból 65 ös meg tápos emberkék, de szart sem értek. Már így fogalmazok.Na majd figyelme a hílelő állomást.
Annyi minden van amit meg kell néznem ,figyelnem stb....teljesen el vagyok tévedve a világban.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Sikeresen túlestünk az utolsó fejezeten és várhatunk késő őszig a folytatásra, de közben megtudtuk, hogy mikorra várható a bónusz fejezet.
Szóval, akik a megfelelő időben és ideig előfizetők voltak, azok szeptember 7.-én kapják kézhez a HK-55 főszereplésével készült fejezetet. Melynek címe sokatmondóan Shroud of Memory lesz
Következzen egy apró teaser hozzá:
Volt egy developer stream is, ennek a leiratát angolul Dulfy oldalán olvashatjátok. (link)
Pár lényegesebb dolog magyarul:
PvP ranked season 7:
KotET startjával fog befejeződni.
Minden egyes tier kapni fog deőrációt és legacy title-t.
A jutalmul a jobban teljesítők pedig egyedi kristályt és mountot. (részletek szeptemberben)Dark vs. light event:
- 2 héttel a kiegészítő startja előtt fog befejeződni.Új Alliance Alert:
-Szintén szeptember 7.-én fog érkezni.
-Egy új alert lesz, de segítségével 2 companion közül választhatunk majd, persze nem egyszerre. (Rusk/Skadge)Az új kiegészítőről bővebben október első hetében, a New York Comic Con Cantina alkalmával fognak infókat közölni, szóval várhatóan november vége körül fog startolni az új kiegészítő.
Szintén nemrég volt egy interjú Ben Irving-gel a Bad Feeling podcast során, melynek angol zanzásított verzióját ebben a reddit postban olvashatjátok.
Pár lényeges kijelentés:
-A következő kiegészítőben jobban fognak a játékmenetre fókuszálni, nem végtelen számú skytrooper lesz 2 átvezető között.
-A Fallen Empire legnagyobb hibája a minimális mennyiségű új ismételhető tartalom, ezen próbálnak változtatni az új kiegészítővel.
-Bár a legutolsó fejezet fényében kicsit vicces, de a jövőben döntéseinken hamarabb látható lesz az eredménye.Heti Cartel Market változások: (link)
-Visszajött 4 régi, embargó alatt álló pakk. Aki szeret lottózni, az bevásárolhat belőlük.A héten elvileg Bounty Contract Week van .
-
atainprison
senior tag
br.rak #4995 hozzászólásából idézek:
"Az új kiegészítőről bővebben október első hetében, a New York Comic Con Cantina alkalmával fognak infókat közölni, szóval várhatóan november vége körül fog startolni az új kiegészítő.""Dark vs. light event:
- 2 héttel a kiegészítő startja előtt fog befejeződni."Remélem érthető. Konkrét dátum nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest