Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Kérnék egy pirosat bevésni naksys kollégának. Korrekt vevő, ajánlom mindenkinek!
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy pirospontot Sareth kollégának ezért az üzletért!
® SimonYana ®
-
Rottweiler89
senior tag
Piros pontot Stirbi kollégának az üzletért!Korrekt,megbízható vevő,csak ajánlani tudom!
És még egyszer használd egészséggel a kártyát![ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
sladka_pani
senior tag
Overclocked kolléga javára egy pozitív értékelést szeretnék tenni Ezt a terméket vásárolta tőlem. Nehéz szülés volt az üzletet lebonyolítani, de a végére egy korrekt üzlettársra találtam benne. Piros pontot kérnék neki!
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
babjakzoli
csendes tag
Adok egy pirosat hegeanabol kollégának a korrekt üzletért.
Üdv: Z
-
hegeanabol
aktív tag
válasz babjakzoli #3455 üzenetére
Szeretnék egy PIROSAT adni babjakzoli fórum társnak egy Chieftec Dragon server házat vett tőlem .
Előre utalt meg bízott bennem .
És nem csalódott .
PIROS nekiEmailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu
-
cszn
őstag
Kérnék szépen egy pirosat the dealer kolléga úrnak.
Egy ilyet vettem tőle a tiltott előreutalással. Még mielőtt megérkezett volna a pénz elküldte. Minden flottul ment úgyhogy remek partner volt. -
Együd
csendes tag
válasz eric.cartman #2622 üzenetére
Egy hatalmas piros pötty eric.cartman kollégának ezért a kütyüért
-
Apolitosz
csendes tag
Piros pont jár vfeco -nak, még várt is rám negyed órát, hogy összehozzuk az átvételt
A 2 gigás és a 8 gigiás microsd pedig tökéletesen működik amit tőle vettem -
Mekibácsi
tag
rollerphreak jóvoltából kaptam egy atomkirály monitort nagyon korrekt áron.
Hatalmas piros pont neki!
"Mekibácsi felhasználónak 9 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" phmegbizhatosag.atw.hu
-
pocokxx
Közösségépítő
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
the dealer
tag
Pirospontot adok stevewonder fórumtársnak, megbi'zható és pontos vevő.
Alalplapot vett tőlem. Ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést.Real life is just a hobby.
-
pocokxx
Közösségépítő
Egy piros pont madarasz92 nek; ezért.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
the dealer
tag
Pirospontot adok Sebibalu fórumtársnak, pontos, megbi'zható és korrekt üzletfél, immáron másodjára.
Videókártyát vett tőlem. Ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést.[ Szerkesztve ]
Real life is just a hobby.
-
z0d1AK
nagyúr
gekov2 kapja tőlem ezúttal a piros pontot, egy 512-es DDR2-es memória modult vett tőlem.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
gyurek1
csendes tag
Egy pirosat kérnék colos890721 kollégának,megbízható,korrekt partner.
Üdv, Gyuri
-
yankee
tag
Kérnék egy piros pontot dinoka1 fórumtársnak a gyors, rugalmas és korrekt üzletmenetért!
"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-
-
nagyúr
the dealer kollégának szeretnék egy pirosat ezért a csecse videókártyáért, tényleg új és illatos volt!
Köszönöm
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
rollerphreak
csendes tag
[Mekibacsinak] piros pötty mert vett tőlem egy igen jó [monitort]
where am I?
-
Zoleee89
aktív tag
szandisasnak: piros pont ezért.
Korrekt eladó, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Zoleee -
orbit_
csendes tag
Jár a piros the_dealer-nek, a tökéletes állapotú egérpadért
Pontosan az, amire számítottam, rugalmas volt, köszönöm az üzletet![ Szerkesztve ]
-
fecos2
csendes tag
Egy piros pont jár csabyka666 kollégának, ezt vásárolta tőlem.
[ Szerkesztve ]
-
Syracusa17
tag
Szeretnék piros pontot kérni Merlinclubnak a Ventilátor filterekért. Korrekt, segítőkész eladó.
+36203380846
-
orbit_
csendes tag
Kérném a pirospontot benczeg úrnak, a remekbeszabott hangkártyáért, és a korrektségéért!
A hangkártya hirdetését már nem találom, de nagyszerű termékről van szó, egy Creative X-fi ExtremeMusic volt az üzlet tárgya.Highly recommended üzletember!
-
bozont
veterán
Egy piros pontot kérek audi100td fórumtársnak ezért az üzletért!
-
Antimatrix
senior tag
Piros pontot kérek Móci fórumtársnak telefonon lebeszéltük gyorsan becsomagoltam és postára adtam utánvéttel extrem sűrgősen
eme Gecube VGa-t
Korrekt vevő -ajánlani tudom a pirospontos tapasztalataim alapján bátran-legközelebb már ajánlottan elküldöm neki és kifizeti amikor bank közelben lesz
mert ez postának éri meg vevő/eladó is fizeti a s@rcot rendesenPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
tkesy
őstag
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Rómeó
aktív tag
-
bzs73
őstag
Pirosat kérnék Achill3uS fórumtársnak ezért az alaplapért.
Korrekt megbízható ember.Köszi.If a second or you are the first to lose.
-
-
marky 09
csendes tag
Egy piros pötty jár Bathorypeti kollégának ezért LG headszett ajánlom mindenkinek
-
zola0601
tag
Egy piros pontot kérnék ZenTech kollégának! A megbeszéltek szerint átvette tőlem a Thomson fejhallgatót! Korrekt üzletfél, csak ajánlani tudom!
Üdv: Zoli
-
kircso13
senior tag
Pirospont a következő PH kollégáknak a korrektségük miatt, a jó üzlet miatt
jamba : tápot és dvd írot vettem Tőle
alibabo : WD raptort vettem Tőle
ricsikeke : dfi alaplapot+ procit + videokarit és ramokat ( ramok tesztelés alatt, fagy a rendszer valamelyik modul hibás)
qxyjoe77 : asus 9600gt vettem Tőle
deewolf : házat vettem Tőle , igaz nagy volt az alaplap a házba, így nem tudom használni
Ezek a tagok segítőkész emberek és korrektek!
..,
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest