Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoarden
tag
válasz bigmasterg #34652 üzenetére
oh nem gondoltam hogy méregetel is, ennyire nem kellett vna.
Ha összerakod az eddigieket, lassan lehetne belőle egy részletes bemutató cikk is lassan...I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #34652 üzenetére
Írtad a másikban, hogy az SM pilóta eredetije a bronz Laco Münster, de szerintem más a tokfül. A Laco, ha oldalról megnézed, más profilú, azon 'straight legged', rövid, pálcikaszerű fülek vannak, vízszintesen állnak ki a tokból. Az SM tok / fül kialakítása sokkal harmonikusabb, legalábbis nekem.
A Laco valószínűleg valamelyik eredeti, korabeli modelljét követte le ebben a részletben, anno ők is ott voltak a birodalmi légügyi minisztérium hivatalos Flieger beszállítói között, ez a fül nekem olyan, mint az eredeti 55mm pilótákon. Nem magamtól vagyok ilyen okos, találtam egy jó oldalt pilótákról, onnan van a kép.
Megnéztem Neked fórumokon a bronz hardware NATO lehetőségeket is, de elég satnya a választék. Esküszöm, ritkább és értékesebb fémnek van beállítva, mint a wakandaföldi vibránium. Nem értem, a San Martin például miért nem repül rá erre a niche piacra, a kinti fórumok alapján elég nagy kereslet lenne a valódi bronz szerelékes szíjakra.*
WUS-on egy StrapsCo nevű céget emlegetnek, de hiába 2021-es a bejegyzés, már semmit se találtam ott, a szintén sokat emlegetett Clockwork Synergy cégnél sincsen, a Crown & Buckle Chevron nagyon klassz, csak éppen már nem gyártják. Erről a gyártóról elhiszem, hogy valódi bronz szereléket használ, de nem biztos, hogy megéri rendelni USA-ból a terhek miatt.
Lehet, hogy a helyedben a NATO-t elengedném, viszont Alin van 4-6 ezer között bronznak mondott, annak is látszó csat, esetleg rá lehetne műteni egy oliva vagy tan színű canvas vagy sailcloth anyagú sima kétrészes szíjra, szerintem azon is jól nézne ki. Vagy próbálnék keresni NATO-t rézből készült szerelékkel, az is patinásodhat egy idő után.
* Van SM bronz csat, de NATO nincs, arra gondoltam, hogy azt kellene gyártaniuk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest