- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
Egysezerű a dolog Mo-n lehet notino-ról pár száz forintért mintákat rendelni.rendelj kb 10db-ot.Designereknél az kijön kb 4-5k ft-ból.Aztán ha vmelyik tetszik azt vedd meg.Nyilván a kérdés az hogy melyikből kellene rendelni.Azt kell eldönteni hogy milyen évszakra/alakalomra kell,zavar-e ha az adott dolog tucatillat vagy csak az a lényeg hogy neked tetszen,performance-ban beast vagy visszafogottabb ilyesmik.
Én azt bánom így visszatekintve hogy mindig vettem egy egész üveggel ha tetszett valami.Azt most van vagy 15 fél üveggel ami sose fog elfogyni mert mindig újakat veszek .Érdemes szerintem inkább decantokat venni mert akármilyen jó is egy parfüm az ember megunja egy idő után.Ez benne a csapda Itt a fórumon is vannak megbízható emberek akiktől lehet decantot vagy használt üveget venn.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Viszont itt csak támpontot fogsz kapni ,legjobb ha elindulsz és fölkeresed a douglas és társait..
Szétfújkálod magad , amelyik legjobban tetszik ,abból veszel mintát pár száz ft-ért... Majd ha több használat után még mindig tetszik, akkor vagy veszel decant-ot, vagy üvegest.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest