Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz WonderCSabo #3134 üzenetére

    Thx... ;]
    Megnéztem még egyszer a meccset (Érd-Vác). Feltűnő volt, hogy az Ipress kupával szemben, most alig volt "ki nem kényszerített" hiba (rossz átadás stb.), nyilván ez is kellett a győzelemhez. Tegnap még úgy véltem, két kulcsszereplő volt váci oldalról: Bíró (ofkorz) és Liscevic. Most módosítanom kell: Hámori is rengeteget tett a győzelemért (mind védekezésben, mind támadásban). Basic leginkább védekezésben volt hasznos, de emellett lőtt 4 gólt is (mintha lenne rajta egy kis súlyfelesleg, de lehet hogy az alkata ilyen: lehetne picit gyorsabb). A szlovén beállónk védekezése is jó volt.
    Sajnos a szélsők most nem (sem?) tudtak sokat hozzátenni a játékhoz, Farkas Vera nem igazán tudta pótolni Liscevicet, amikor az pihent pár percet, Vukcevic sem volt túlzottan kiemelkedő (talán védekezésben azért dicsérhető, bár őt mindenért kiküldik 2 percre). Érthetetlen és értékelhetetlen volt Soós Viki játéka (szinte csak rossz megmozdulásai voltak), valamint nem értem, mi lehet Tóth Eszterrel (alig kap játéklehetőséget; ez mondjuk már a felkészülési meccseken is érezhető volt). Hiányoltam Helembai Fannit (ő sok gólt dobott a felkészülés során); kíváncsi vagyok, hogy a szlovén csaj fog-e szerepet kapni támadásban a későbbiekben.
    Hogy egy kicsit a jövőbe tekintsek (pár nap és jön a folytatás): érdekes, hogy az 1. és a 2. fordulóban is a Vác játszik háromesélyes meccset: az összes többi meccs előre lefutottnak tekinthető (a tegnapi játéknapon sem született meglepetés a Vác-meccsen kívül, legfeljebb a gólkülönbség tekintetében lehet negatív (Újváros) és pozitív (Debrecen) fejleményről beszélni, az eredmények vonatkozásában a papírforma érvényesült). Erősen bízom benne (bár pokoli nehéznek ígérkezik), hogy két hazai győzelem is lesz a hétvégén, és a Győr mellett mi is otthon tudjuk tartani a pontokat (az összes többi meccs kapcsán vendéggyőzelmet aposztrofálok).

    [ Szerkesztve ]

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák