Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz ruti #2926 üzenetére

    No, sajnos az utolsó mondatod végére pont került:
    [link]

    Elég érdekes hírek. Nem is tudom hireteln, hogy sírjak vagy inkább nevessek (azaz legyek óvatosan optimista, avagy inkább pesszimista).
    Elég jó nevek érkeznek (bár nem tudom, hogy Soós Viki mennyire épült le az utóbbi két évben; az mindenesetre megmosolyogtató, hogy a cikk szerint "a védekezésben is komoly szerepet kaphat"...:D), ugyanakkor Dodó távozása nem túl jó hír.
    Mindig is azt vallottam: csíínján kell bánni a légiósokkal, ugyanis óriási lutri, hogy mennyire jönnek be, és mennyire nem (még a Győr esetében is, aki az anyagi lehetőségei miatt a legjobbakból válogathat, szinte az esetek felében elmarad a várakozásoktól a légiósok teljesítménye). A külföldi edzőre épülő projektek is inkább kudarccal mintsem sikerrel szoktak végződni nálunk. Szóval nem tudom mit gondoljak.
    Az biztos, hogy a jelenleg körvonalazódó keret - pláne a távozók nevének ismerete nélkül - nem igazán tűnik felsőházasnak. Esetleg ha még 1-2 olyan nevet tudnánk igazolni, akik magyar szinten jónak számítanak (kb. Hornyák szintű játékosokra gondolok), ÉS az érkezők zöme is beválna, akkor már lehetne reménykedni...

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák