Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jim bcs

    MODERÁTOR

    válasz Brandynew #1276 üzenetére

    Ugyanilyen kocsim van, csak éppen máshogy hívják.
    Aldi és Spar faszén is tökéletes, nálam legalábbis bevált, mindkettőt használom rendszeresen.
    Az aldisat (gömb) inkább akkor mikor van időm tökölni, indirekt sütök vele, csak az elejét gyújtom be, kb. ~1-1.5 óráig 80-100°C között mozog a hőtartomány ami tökéletesen elég arra, hogy mire elkezd izzani a fele addigra az első adagot kényelmesen átsütöd a meleg füsttel. Pl. a tarja így átsült vajpuha szaftos marad, nem szárad ki.
    Ami nálam bevált, hogy nem 2 oldalra húzom ki a faszenet és a közepét üresen hagyom, hanem bal vagy jobb oldalra, nekem most ez adja. Nagyobb mennyiségű hús esetén 2 oldalra húzom.


    Itt most tarjával kezdek sütő tálcán 60-70 között mert ennek a legtöbb most a zsiradéka és nem akarom a faszénre csepegtetni, ahogy kész megy rá a csirkecomb és a mini grillkolbászok. Most szorít az idő így teli tálca faszenet kap.



    A mennyiség most mindenre 2 felnőtt 1 gyerekre van belőve, azaz 6 szelet tarja 10 csirkecomb 12 grillkolbász ☺️

    [ Szerkesztve ]

    Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

Új hozzászólás Aktív témák