Hirdetés

Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz Eagl3 #25881 üzenetére

    Ha én tudtam volna átvenni, akkor ezt így át sem veszem. De hát ugye magyar posta baszik az előre megbeszélt időpontra. :((( Boltnak most írom a mail-t majd bemásolom ha kész.

    Mail:
    Tisztelt Pilis Sport!

    Mai napon megérkezett az 1690-es számú rendelésem tárgya, a 2010 Gepida Albion 500 CRS kerékpár.
    Először is örülök neki, hogy sikerült teljesíteni a megrendeléskor vállalt időt és az 5. munkanapra ideért a kerékpár.

    Szeretnék egy észrevételt tenni:
    Mail-ben jeleztem önök felé, hogy csak 15:00 után tudom átvenni a kerékpárt a szállítási címen. Önök ezt tudomásul vették és jelezték, hogy továbbították a futár felé az időpontot. Ennek ellenére a mai napon 2012.05.25.-én 9:30kor már hívott a futár, hogy 20 perc múlva ott van a ház előtt és ez az első fuvarja, lehetőleg pont annyit adjak neki amennyi a kerékpár ára, mert nem tud visszaadni. Szerencse, hogy édesanyám és öcsém ez időpontban otthon tartózkodott. Röviden a futár vagy semmibe vette az időpont megjelölést vagy nem kapta meg az értesítést. A kerékpárt én személyesen sajnos nem tudtam átvenni, csak rokonaim.

    Sajnos itt jön a panasz rész:
    Az első csak egy apró kellemetlenség, a hátsó fék "távtartója" egyik oldalon nem lett megfelelően rögzítve. Véleményem szerint lemaradt egy alátét, ezért jöhetett le a csavarról.
    A többi hiba viszont már súlyosabb és rettentően csúnya. A kerékpár vázán több kisebb-nagyobb sérülés található. A sérülések többsége különböző mélységű karcok. Van amelyik, csak a lakkot érinti, van amelyik az alapozóig hatol. Azonban akad egy sérülés melynél a festék borsó méretű helyen a fémig le van pattanva. Ez a fehér kerékpáron nagyon látványos és ronda. Tovább tetézi a bajt, hogy a festék leválás helyén már vékony barna színű rozsda képződmény is látható. Csatolva küldöm a sérülésekről készült képeket. Meglátásom szerint a váz és ezzel a kerékpár is jelen állapotában nem elfogadható termék.

    Hogyan írjam tovább?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák