- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz bartucc #32324 üzenetére
En anno vettem de akkor meg az integraltak mokusfingok voltak.
Valami creative 5.1-es valami volt...abbol volt egy vagonnal,nekem ha jol remlik valami digital kimenet mentesben volt.
Utana mindig csak az alaplapival toltam.
Anus p5k,giga p35 ds3,meg volt valami 1366-os Anuszom is de mar passzolom a tipusat...
De biztos jo tud lenni az ilyen hangkelto a jobb integralthoz kepest is!...
-
Outlander
addikt
válasz bartucc #32510 üzenetére
Az a hibája h kicsi a jeladó, ellenben nagy a fogadó (antenna)
Mire beállítasz egy megfelelő üres sávot, mész 5 km-t már sistereg mert vmelyik rádió pont azon frekin szolgáltat, németben annyi a rádió h gyakorlatilag 10 km kent újra kell hangolni.Vannak jók, de én nem adnék egy "mini rádióért" 5-7k...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
WunderKinder
aktív tag
válasz bartucc #32510 üzenetére
Van olyan transzmitter is amit az antennakábelbe be lehet kötni, azok nem sisteregnek meg nem kell őket újrahangolgatni. Cserébe picit drágábbak.
A minőséget meg eleve az FM sáv átviteli képességei korlátozzák (a beleépített kínai mp3 lejátszók minősége meg még inkább). Aki általában rádiót hallgat a kocsiban, annak nem lesz feltűnő. -
Outlander
addikt
válasz bartucc #32763 üzenetére
MIért? Pedig látok benne fantáziát... most azért mert párszor elejtették...
Csak a külső burkolatot meg a kijelzőt kell cserélni... 20k ból simán kijön, 40-ért odaadja....
60-ért simán jó vétel nem? NEM!
ui: meg a winyót is, mert nem szereti ha dobálják...
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz bartucc #32776 üzenetére
Az 10 perc alatt elment, 5k-ért...
Meg egy kistartály 4k-ért...
Az már majdnem 10, és még ott van rengeteg szemét.... nem értem. az embereket...
Pláne azt nem, amelyik most sír h becopattam... baaz, azthittem fizuig kell stoppolni vagy valami, meg nem h majd még még még alkudni...
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #32778 üzenetére
A szervkereskedelem is ezért virágzik jobban, mint a rabszolga
Ugyanitt alig használt máj eladó
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
DeltaPower
addikt
válasz bartucc #32810 üzenetére
Az úgy szép, marad a csapágylehúzó.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
KTU
addikt
válasz bartucc #32810 üzenetére
úgy hogy, lehet csak az árcédula 50ezres
Wunder néha elmondja hogy mit mennyiért vett a bringára, hát 50k-ért nem tudom milyen binyiglit lehet venni mostanában
ezért kell venni tecskósat nincs meglepetés
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
daninet
veterán
válasz bartucc #32815 üzenetére
nemtom hogy binyiglizel, azt tudom, hogy nem vagy egy nagy darab legény, de ezek az olcsó cuccok annyira alul vannak méretezve, hogy általában 40kilós kislányok tanulóbiciklijének jók. Egy 60-80 kilós ember városi közlekedéséhez manapság már egy 50k összértékű bringa ritkán elegendő az ilyen hoki alkatrészek miatt. Egyszerűen egy padkától, vagy egy-két keményebb megtekeréstől tönkremennek. Elég sok szar bringát szereltem még nyáron és ott ezt megtanultam.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
DeltaPower
addikt
válasz bartucc #33179 üzenetére
Pedig higgyed el azonnal! [link] Tanulság: a árnyékmásolat nem zabálja meg a három magas pendájvot, krájszisszel együtt se.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest