Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fero02

    veterán

    válasz NoLF #94585 üzenetére

    Nem. A lényeg abban rejlene, hogy ha már egyszer hirdetsz valamit, akkor legalább egy irányárat biggyessz mellé, hogy amikor a paraszt olvassa a hirdetést, akkor legalább azt el tudja dönteni, hogy az számára megfelelő árkategória (amiből esetleg később alkudhat, hogy még jobb legyen), vagy eleve hozzá se fogjon, mert a csokis fagyid túlárazott és tovább megy, illetve nem kell privátban fölösleges köröket futni.

    Amennyiben ennyire öreg róka vagy a kereskedelemben, akkor ezt tudnod kellett volna. Még a piacon is rá írják az árakat a motyókra...

    De értjük mi, hogy Neked mennyire nincs időd már ezekre. Persze mi mind idő milliomosok vagyunk, lósz@rt nem csinálunk sosem és csak ilyen, vagy ehhez hasonló hirdetéseket keressük, hogy azonnal jöhessünk árat kérdezni, esetleg privátban kérdezősködni. Hja tényleg, itt a közösbe árat nem írsz ki, mert nem titkos, de privátban lehet kérdezősködni és ott n+1 leírod (ahelyett, hogy itt írnád le egyszer normálisan) vs Neked nincs időd ilyenekre. Mint ha kicsit sántítana a dolog.

    De hogy legyen értelem is a postnak, a lentebb hirdetett cuccokért mit kérsz?

Új hozzászólás Aktív témák