Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NoLF

    addikt

    válasz Chaser #94581 üzenetére

    Egyaltalan nem titkos.

    A lenyeg abban rejlik, hogy ha valakit erdekel, akkor annak jelet adja, kapcsolatba lepunk, s hajlando vagyok hazavinni, miutan megegyeztunk valamiben ami mindenkinek megfelelo. Nem sok ertelmet latom bedobni a kozosbe hogy mennyi az annyi amit en szeretnek latni erte, csak hogy az ember, akinek sose kene, megtudja, mennyiert nem lesz az ove a tema, amit sose akart igazan.

    Ha kell, ir, ha nem, tovabbmegy. Nekem sajnos nincs mar idom a folosleges korokre, amikor valamelyik nagyon hozzaerto megmondja, mennyiert kellene eladnom valamit, amit o sosem vesz meg, engem meg az egesz annyira sem erdekel, mint egy adag csokis fagyi.

    Sem a phn, sem a kereskedelemben nem ma indultam, igy sajnos/szerencsere tudom, hogy nincs energiam viccelodni es szocsatazni azokkal, akik nyilvanvaloan tobbet tudnak nalam a piacrol, de vasarlasi szandekuk nulla.

    Ha konkret kerdes van, valaszolok.

    Akinek kell rugged panelPC, vagy industrial switch, vagy ilyen micropc, eaetlwg 80gb intel ssd, tovabbra is varom a privatot.

    :R

    Sot, tovabbmegyek :)

    En azt kerdeztem, erdekel-e valakit.

    Ha azt kerdezed, titkos-e az ara, nekem az a gondolatom, hogy erdekel teged a gep.
    Akkor az elso kerdesem: titkos, hogy mennyit adnal erte? Semmilyen osszeggel nem sertesz meg, de nem is ajanlottal semmit, se nem adtad jelet, hogy erdekel. Ha alapveket sertettem azzal, hogy meglerdeztem, erdekel-e vmi vkit, kerlek ertesitsetek.

    Ebbol adodoan szerinted nekem foglalkozni kellene az ilyeten kerdesekkel? Ha igen, akkor sajnos el kell szomoritsalak, nem erdekel.

    Ezeotszazat es smileyt barki dobhat, se attol elorebb senki nem jut.

    [ Szerkesztve ]

    The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

Új hozzászólás Aktív témák