Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz GrandeP #42374 üzenetére
némely inkubátor be is van kamerázva, nem a jelzőrendszerre gondolok az van mindenhol, azt hiszem aXXon mondja jól, ha nincs bántalmazásra utaló nyom ill. ellátták rendesen nem keresik
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
aXXon
őstag
Ez nem mai cikk, de hivatalos állásfoglalás
Ami részben KTU és részben az én álláspontomat is igazolja. Nem tudom, megváltoztatták e már a kérdéses törvényt, de ha még nem, akkor büntethető lenne, de nem még egy esetben sem keresték az anyákat. Mondom, szerintem ez alól kivételt képezne, ha egy összevert csecsemőt raknának bele. Mindenesetre a cikkek írásának időpontjában a törvény megváltoztatása folyamatban volt.
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
akom
őstag
Sosem értem ezeket a helyzeteket.
Ok nem tudta időben elvetetni, azt se tudja ki az apja, rossz körülmények között él.
Na de kérem! Modern világban élünk.
Rengeteg házaspár vár gyerekre.
Manapság már lehetséges az, hogy a gyermek születése előtt örökbe fogadják a csecsemőt.
Így az anya is megnyugodhat, mert tudja hogy jó helyre kerül a gyereke, illetve az örökbe fogadó szülőknek sem kell éveket várni a gyerekre.Szóval intelligencia kérdése. Habár általában az intelligens lányok nem esnek teherbe spontán, illetve időben észreveszik.
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #42402 üzenetére
Mondjuk elb@sztam és a Passzívban volt, de ezek szerint gondolom megtaláltad
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
KTU
addikt
válasz GrandeP #42406 üzenetére
És ez tényleg így volt
Bementem a postára azosanba, a beugro kenyeres sarokba semmi kenyér nem volt, csak kint 1 kocsin, de úgy vitték mint a cukrottibibi: vótmá, öö talàn ma
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
válasz GrandeP #42498 üzenetére
Este 8 körül voltam a metroba. Addigra már volt vagy 1-2cm hó is.
Bazz mindenki 20-30-al a 441-esen kecsemétig. Csak én voltam az ámokfutó barom, aki simán ment 70-80-al a sor mellett, mert csak porhó volt, így nem egyáltalán nem csúszott Amúgy itt le vannak takarítva az utak Reggel óta kotor egy traktor körbe(gyanítom egyik helybéli csinálja)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
válasz GrandeP #42506 üzenetére
ááááá dehogy én szinte soha nem kések
hát persze hogy az, hátra kellett tolatnia
de tudod ha kis autó van mögötte ill. közelebb áll és nem látja
azért nem b@sztam, pofán mert tőlem talán 20 évvel is idősebb
és hogy nézett volna ki hogy ...nyugdíjast taposok a hóbareggel nem engem láttál??
ja nem mert én nem engedtem el a kormányt, de a szemem becsuktam
behasítottam a Dunafödvárin, csak fekete töbmillás autót előztem
és tényleg 20-30 közt mennek ahogy george11 írja
nem voltam késésbeRamius:
GrandeP: rosszul tudod, nyáron láttam hogy PÉNZ energia
vagy azóta változott[ Szerkesztve ]
-
OTee
aktív tag
-
faragojof
őstag
válasz GrandeP #42571 üzenetére
Ugye tudod hogy ebből mi tartozik rád...
MOD:
OTee: Akkó neköd is szól...[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #42663 üzenetére
Hát, ha mind meghalunk, akkor Maják-Emberiség - 1:0
Visszavágó nem várható
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #42666 üzenetére
Hát azért ennyi év távlatából én már azt becsülném halálrafagyás közben, hogy legalább az évet eltalálták Nem biztos hogy értékelném, hogy mi nyertünk
-
george11
addikt
válasz GrandeP #42672 üzenetére
Nem az a cinkes.
Az a cinkes, hogy vannak(elég sokan), akik minden nap reggeltől estig a gép előtt ülnekfaragojof ne báncsad máá ez az élete.
intruder, fisfos disco(?), meg a dupla koppány a gép alá[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- Playstation Move kontroller VR-hoz is!
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- imac 2019 / 3.7 GHZ 6mag / IntelCore i5 - radeon pro 580X8GB / 36 GB RAM / 2TB FusionDrive
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest