- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nem garantálja az elsőbbségi se a másnapi érkezést, csak nagyobb az esélye, de ma még odaérhet ha nem volt a postás bácsi.
szerk: bartucc: Ilyenen problémázol? Ha te rendesen kitölötted a papírokat nincs más dolgod mint besétálni a postára és felvenni a pénzt, amennyiben az alkalmazott b@szta el ki fogják fizetni, nem tehetnek mást. Remélem tényleg ő volt és akkor felezünk
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Pilot79 #4412 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanaz ami c2d architektúrás, hogy az mit jelent nézz utána...kérdezés_ready üzemmód az nagyon megy, lassan át kéne menni read_readybe
szerk: A procidat semmi értelme E5-re cserélni
szerk2: Főleg hogy elég pofás darab
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Kellene nekem egy ATX v mATX házikó, lehetőleg fehér vagy világos színű. Lényeg hogy olcsó legyen, ajánlatok inkább pü-be, jövő7 végén tudom átvenni.
szerk: semmi extra nem kell, csak ne legyen karcolt, horpadt, leharcolt
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #4458 üzenetére
Van abból többféle is, nekem speciel usb kellene csak, előlapi audiot nem használok.
vikcsi: A HD audioknál már be lehet állítani mi hol jöjjön, már amennyire észrevettem, akármelyik ki/bemenetnél meg lehet adni hogy funkcionáljon.
Téma lezárva
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #4634 üzenetére
Ha vlc-vel se megy akkor nézd meg media player home classic-kal, a vga tudja a hw-es dxva gyorsítást, persze előtte a playert be kell állítani, ha így se megy akkor hibásan van kódolva, ha másik gépben mégis megy akkor szimpla win mensi
szerk: poffsoft : mi neked a baráti ár? pü-zzzz
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Valakit érdekel egy abit am2 lap? only am2. NF-M2SV. Oem, antisztatik.z., 1-1 pata és sata kábel, hátlap nincs. 5k.
-
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #4674 üzenetére
Nem tőled kell valamit levinni Kmétre?
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #4678 üzenetére
Akkor hajrá, a héten megyek, lehet már cs-ön. Pm-ben Nrj majd.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #4680 üzenetére
ok
Eladó pár cucc:
GB g31m-es2l, doboz, minden tartozék, kivéve kábel, 2 év papíros lingvin gar 9k
cel 430+ gyári hűtő 4k
msi 2600xt passzív hőcsöves, dobozzal, sok kábellal, 2 dvi+svhs, 3 hó gar hozzám, 7k
hitachi 80gb sata hdd 3k, 100/100, 1 hét próbagar
FSP 250HEN 3k, 1 hét próbagar_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Meg van még:
512/800 kingmax 2k
512/667 elixir 1.5k
512/533 nemtudommi' 1kA ramokat egyben adnám el.
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #4686 üzenetére
Azt már lecsapták
fero02: Ok, egy feltétellel, ha biztosra kell. Mondjuk 1k foglalónak örülnék, ha meggondolod azt bukod, ha nem akkor a fennmaradó 8k-t fizeted.
Ramius: Nekem a 6.53-as van, próbáltam újabbakat de nem jöttek be. Neroból is 6.6.13, firexot kénytelen voltam upgradelni a netbank miatt újabbra
-
Chaser
legenda
Ezt lessétek meg, NFS 10 v 11 év után újra Hot Pursuit verzióban
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #4696 üzenetére
Én üldözött is szerettem lenni. Lassan írhatnád mikor hozod a pakkot, azt se bánom ha becsomagolod
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #4708 üzenetére
1k belefér a posta csomagként, levélként sztem drágább, de 1iket se fizetem
COD6 nálam is fagyott 4670-nel...fero02: Ok, hamarosan.
aXXon: Nekem jó ez a trailer, ingame nem érdekel, azt majd kipróbálom ha odajutok. Én a High Stakes-szel toltam, az a HP után volt ha minden igaz, de ugyanaz a játékmenet.
poffsoft: Hát kb, de én nem bánom. Q3-ommal is csinálhatnának valami hasonlót.
Pilot79: A 460-as biztos FSP, az 550-est hirtelen nem tudom, de az se gagyi, mindenesetre utóbbi tudásához képest drága, előbbi meg olcsónak mondható...
-
Chaser
legenda
Ezt is elvihetné valaki, szép dög és játszogatni is lehet vele, COD6 40FPS 1024-ben AA nélkül és nem fagy A linken alul látható összes kellékkel, kivéve a dvi-dsub konvertert, az nincs hozzá. 2 dvi+svhs alapból. Doboz+kellékek+cd-k, 3 hó gar hozzám. Ennek nem fog elromlani a ventije soha, ugyanis gyári passzív
szerk:
Core/Memory
800MHz Core
256MB GDDR3 1400MHz MemoryOn-board Function
TV_Out / Dual DVI-I Connectors
Dual-Link DVI Support
HDTV Support
HDMI / HDCP Support
Heat-Pipe Cooling SolutionÁr: 7k
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #4738 üzenetére
Ezt csak akkor érdemes olyanra cserélni, ha 3x kisebb fogyasztást akarsz, cserébe megelégszel kisebb teljesítménnyel, ami kb feleakkora. Ahhoz képest hogy nem mai darab elég szépen teszi még a dolgát, persze nem 3850 kategória
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #4741 üzenetére
CSak azokat nem dobálják 7k-ért sajnos 4770-ből van passzív? 5770-ből van azt tudom.
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #4744 üzenetére
Hát nem olcsó, egyik HD5 se az. A 26xt-m is kb annyi, persze nem mind1 beventizett házzal használod vagy anélkül, a zalmi azért jobb, csak ekkora fogyasztásnál nem jön ki a tudása.
Táppal mi legyen?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Ha valakinek van kedve vért ontani vmelyik Q3 frre4all serveren megtalál
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #4754 üzenetére
Gondolom load alatt kell neki a 12V, idle meg leszabályozza szerencsés esetben, ezért nem is kell poti, jó ez a hűtő de nem ilyen fogyasztás vga-ra ha halkat akar valaki. 4670-ig viszont nincs vele gond.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #4756 üzenetére
Cserélj tápot
fero02: ment
D@ni88: A router érdekelne, ha megoldható hogy visszavedd amennyiben nálunk nem muzsikál, egy tp linkkel már befürödtem, vagy a kábelnetet nem csípte, vagy rossz helyen lakunk.
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #4844 üzenetére
Feltételeztem a privát írkák alapján, hogy beszéltél gyíkkal, így már nála lenne az egyik tag jóvoltából, de nem jelentkezett, viszont itt tudom hagyni és majd megadom a kontaktot.
Holnap 12 órától ismét vihetőek ezek:
cel430+gyári rézmagos pwm-es hűtő 4k
hitachi 80gb sata 100/100 3k -ebben az elsőbbség gyíkbácsié-
512/800 kingmax 2k
512/667 samsung 1.5kÉs lett még egy 350W-os FSP, FSP350-60MDN, 1.5-2kg, 4 tűs cpu, 20 tűs lap, 4 molex, 2 floppy, 12-es venti, szerelési karcok/kopások vannak rajta, 3.5k
Mindenre 1 hét gar.
-
Chaser
legenda
válasz krisz17 #4884 üzenetére
Pü ment...ár? Én is mondhatok éppen, aztán 10% kedvezmény a beárazásért Jó lenne tudni milyen hűtő is ami nem gyári és a a házikó sem lényegtelen, a táp pontos típusát is megadhatnád és ha garis jó lenne tudni hogy hova.
-
Chaser
legenda
válasz krisz17 #4891 üzenetére
Tegnap még chief volt, engem érdekel de piaci áron, nem bolti ár felett Osztok-szorzok aztán mondok valamit, ha tetszik viszem, ha nem akkor nem
Hűtő még mindig titkos, a budapesti gart is illene pontosítani, elég nagy falu._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz krisz17 #4891 üzenetére
GIGABYTE GA-EP35-DS3R-10-11k
E6550- 13k /E8xxx 20k alatt már elég gyakori/ hűtőről meg nem tudjuk milyen
4gb/667 bővebbet nem írtál róla 13-14k
11db 250gb hdd...5k/db...55k
80gb 3k
raid vez..típus nélkül 3k
táp 22-25k körül
ház 8k
x300 2k
Ez 130k körül van összesen, ezeken az árakon el lehet adni ph-n ha nem szánsz rá pár hónapot, hogy beessen valami hozzá nem értő és drágábban megvegye. Pont ilyen konfigot nem valószínű hogy sokan keresnének, 1ben csak az veszi meg aki olyan hülye mint én Ez jóval alatta van amit te gondolsz érte, de sztem reális, én kerek 100k-t adok érte mert 1ben vinném, ha megfelel jöhet, ha nem az se baj_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest