- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- Mini PC
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz kalapos #31831 üzenetére
1990-94 között könyvet meg újságot árultam a Petőfi Sándor utcán, már akkor ott túrta a kukákat eldobott fagyik után kutatva nyáron. Úgyhogy még azt se lehet rámondani hogy gyerek. Kora meghatározhatatlan mint a legtöbb beteg agyú embernek, hisz nem nyomasztják őket a mindennapi problémák. A video viszont szerintem se poénos, de nem állok neki leugatni azt aki föltette. Csak meg van róla a véleményem.
"Formicate Under Command of the King,,
-
bartucc
addikt
válasz kalapos #31910 üzenetére
Ha minuszba 70% az már kapásból csak 150Gb lenne....
Vagyis 160-tól keresel egyet, és egy kisebbet kb 40-től felfelé?Chaser: és akkor hol az én hasznom?
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
vikcsi
senior tag
válasz kalapos #32103 üzenetére
hali!
keresek e1400-at... Mert nekem csak 440-es celeronom van
Lapom sincs, meg másik procim se...
Viszont van ddr2 memóriám
2x1GB 1066-osELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
vikcsi
senior tag
válasz kalapos #33719 üzenetére
7000-est használd el 478-hoz, és 775-höz vedd meg a 7700al-cu hűtőmet
mcs: lehet haverom kölcsönadja, mert van egy x550-es vga-ja, amit nem használ...
[ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
faragojof
őstag
válasz kalapos #34419 üzenetére
Hmmm... Lehetett volna egy kicsit átlátszóbb az üzenet! De azért kösz!
George:
Alázógyík: Te csak ne egyél a pasztából mert csak szétkennéd, azt megint jönnél a hisztiddel: Jajj, jajj! Ez mindenhova szétkenődik ...
Steve te meg csak gondolkozzál... Ha nagyon felforrtak a tekervényeid akkor meg hűtsd magad valami pasztával.
faragojof: te meg eredj már dolgozni oszt csinálj valami előremutatót.
Phűűűű... ez a meleg...
"Formicate Under Command of the King,,
-
-
GrandeP
addikt
válasz kalapos #36987 üzenetére
Rákerestem, de nem lettem okosabb.. milyen oprendszert használ?
Ha windows, akkor az esély meg van rá, de csak legálisan, 10 k körül, ami több mint amit ez ér, ha symbianos, akkor esélytelen, mert ennek nincs supportja, ha más, akkor nem tudom...
Amúgy hol vetted, Józsefvárosi piacon?
ui: amúgy meg angol lesz úgyis a világ nyelv, mivel elbukták a németek... szóval nem baj az, én is úgy használtam fél évig egy pda-t...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz kalapos #36990 üzenetére
Tudd meg ,h mi az és arra googlé rá....
Egyébként láttam h van benne vagy 6 nyelv...
Viszont sehol nem írja h mit futtat... azt kellene valahogy megtudni utána lehet okoskodni...Yutubon van róla videó, de mivel bekapcsoláskor nem ír ki semmit se, illetve a menüje se tipikus, így már buktad a népszerű rendszereket..
Sztem esélyes h valami sajátot használ.... ha meg nem hozták forgalomba hungarisztánban, akkor nincs rá magyar nyelv...Vidd be gongrádióval szembeni gsm boltba, (casablanca alatt)... őket tudom ajánlani, ha meg lehet csinálni akkor ők megtudják..
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
vikcsi
senior tag
válasz kalapos #37606 üzenetére
Nekem is ilyen lapom van és nagyon szépen lehet állítgatni a feszültségeket
Könnyen elulfeszelheted a procit, de ha fűteni akarsz, akkor többet is adhatsz neki, ramnak is... jó lap...ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs