Hirdetés
-
Napvihar miatt akadoznak a SpaceX Starlink műholdak
it Az elmúlt két évtized legnagyobb geomágneses vihara miatt csak gyengébb szolgáltatást képes nyújtani a SpaceX Starlink szolgálatása. Musk szerint pedig hamarosan újra repül a Starship.
-
Már elérhető Steamen a klasszikus Marathon
gp A közkinccsé tett alkotás eddig is ingyen játszható volt, de nemrég végre bekerült a Valve áruházába is.
-
Akciófigyelő: kedvezményekkel indít az Ulefone Armor tablet/telefon páros
ma Az Armor Pad 3 Pro és az Armor 26 Ultra árából sokat enged a gyártó.
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Elég erős az a kar, meg a szűrőtartó karmai, ezeket jól megcsinálják.
Előáztatás szerintem mindenképp javallott, sokkal jobb lesz vele a kávé. A hőmérséklethez nem tudok hozzászólni, nekem nincs hőmérőm, de szerintem felesleges, simán ki lehet tapasztalni mindent ezzel a géppel. Én lassan szoktam ráengedni a vizet, eddig még mindig tökéletes maradt a pogácsa, tulajdonképpen ezzel a száraz, tömör pogácsával minden más gépet megver, de ha zavar, tegyél rá szűrőpapírt...[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
soldier2
őstag
Én ugyanúgy csinálom mint az említett barista. Szűrőtartótfelteszem, de nem húzom meg, majd a kart kb 2/3-ig emelem, ráhúzom a szűrőtartót, és lassan teljesen felemelem a kart. Nem látom, hogy hol ártanék ezzel. Nem kell megtépni a szűrőtartót, és nem lesz semmi gond.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
rallypix
csendes tag
Szűrőtartó kart felteszed, de nem húzod rá teljesen, majd elkezded szép lassan felemelni a kart (közben persze a szűrőtartóba kapaszkodsz). Mielőtt elérnéd azt a pontot, ahol beáramlik a víz a fejbe, ráhúzod a szűrőtartó kart, és emeled tovább a kart. Utána jön az előáztatás (6-10mp emlékeim szerint jó volt a legtöbb kávéhoz), és elkezded lenyomni a kart.
Sötétebbre pörkölt, főleg robusztás blendeknél nekem is az vált be, hogy kb. 65C-nál emeltem fel a kart, világosabbaknál valahol 75-80C között volt jó. Szerintem próbáld meg nyugodtan a burundit a Pavonival is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Szabadalmi vitába keveredett a Lenovo
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2 vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest