Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz freelancer68 #7048 üzenetére

    Na, ha nyugodt vagy, az nagyon jó. :DD Azokat a hsz.-eket amiket bemásoltál én is olvastam és egyik között nem volt sem Kaspersky fórum moderátor vagy szakértő! Márpedig ezekben az esetekben nyilatkoznak!

    Aztán:

    A Kaspersky 2019 nem tesztszerverről frissít! Már itt sántít a dolog! Ha vennéd a fáradtságot és nem fórumbejegyzésekből tájékozódnál, akkor magában a programban Te is megnézheted!
    Aztán azt is írtam, hogy a 1088-nak más a teljes build száma:
    At RC-nek: [19.0.0.1088.0.20.0]
    A jelenlegi feltelepítettnek: [19.0.0.1088.0.58.0]

    A 1088 TR verzióban még be vannak kapcsolva gyárilag a logkészítő funkciók, ebben viszont ki vannak kapcsolva! (19.0.0.1088.0.58.0)

    A Kaspersky Application Advisor pedig szintén nem bizonyít semmit, az, csak a program hitelességének az ellenőrzésére szolgál.

    A linkelt release stage pedig fura, mert a CR Commercial release verziókat sosem jelölik és nem is jelölték . Sem a fórumban, sem magában a termékben!

    Aztán, ha az elmúlt éveket is nyomon követnéd, akkor minden esetben a TR verzió a végleges! Tavaly is ugyan azt a verziót adták ki véglegesnek, ami a TR volt.Az utolsó számok, mint a fentiekben változtak, de csak amiatt, mert kivették a telepítőből a TR megjegyzéseket, utalásokat stb., illetve engedték, hogy a kereskedelmi kulcsot is elfogadja a program. Mindezt onnan tudom, hogy minden évben felrakom a béta verziókat és olvasom a fórumot. :)

    Lejjebb idézet az egyik fórumbejegyzést:

    - Fixed links to final online help

    Ha felraktad volna a terméket, és megnézed a súgóját, ez már a tényleges súgó oldalára mutat a terméknek. :)

    - Integrated new updates or patches.: Ez az idők folyamán változik, mert az első buildek közel sem biztos, hogy tartalmaznak integrált patchet, illetve ahogy jönnek az újabb patchek a Kaspersky folyamatosan rakja ki azokat a buildeket, amikben bele van integrálva a javító foltok! Szóval, ez sem mérvadó!

    - Minor changes.: Ez a TR után meg is történt. Feljebb írtam, illetve jöhet ki újabb build a későbbiekben, mert fokozatosan teszik bele a javító foltokat!

    A TR egyébként a gyártásra szánt verziót jelenti. Vannak országok, ahol még telepítő CD-t mellékelnek a dobozos verziókba. Aki onnan telepít, az a gyártásra szánt első verziót kapja meg. Magyarország már 3 éve nem kap telepítő CD-t a dobozban, csak egy promós anyagot illetve a kis lapocskát, amiben ott az aktiváló kulcs.

    Én nem vitatkozni szeretnék, csak a 4.5-ös verzió óta használom a Kaspersky termékeket. Folyamatosan használom a fórumukat, mivel be vagyok regisztrálva és rendszeresen kipróbálom a béta verziókat! Elég tapasztalt vagyok a termékben.
    Azokat a hsz.-eket meg nem kell komolyan venni, ha csak nem a fórum egyik moderátora vagy Kaspersky szakértő ír be. Konkrétan a 1088 RC topikjába egy user beírta, hogy elfogadja a kereskedelmi kulcsot a termék. Ez nem volt igaz! Nem fogadta el, csak a béta kulcsokat! Így, teljesen felesleges kimásolni ilyen hsz.-eket. Értelme nem sok ebben az esetben.

    A Te esetedben érdemes lett volna felrakni a programot és magad meggyőződni az állatások helyességéről.
    A fórum hsz.-eket meg kérlek a magad érdekében szűrd, mert sajnos az is felhígult és már boldog-boldogtalan beír baromságokat, amiket sajnos sok esetben nem moderálnak vagy nem pontosítanak. :R

    A termék hivatalos megjelenéséről pedig még annyit, hogy össze-vissza jelenik meg. Az utóbbi 3 éveben az aktuális Windows 10 főverzió frissítéshez voltak kötve. Azaz amikor kijött egy Windows 10 főverzió rá pár hétre vagy akár napra jelent meg a program hivatalosan.
    A korábbi években pedig a legtöbb esetben szeptember illetve már a nyár lett belőve. Jelenleg ahogy írtam ez is változik folyamatosan!
    Amúgy adhatnak ki újabb buildet, amibe az "a" pacthet beleintegrálják, de más voltázás nem lesz a termékben, illetve nem ettől lesz végleges a termék. A 1088 marad!

    Azt is megemlíteném, hogy az utóbbi két évben minden esetben Eugene Kaspersky volt aki bejelentette hivatalosan a Facebook posztjaiban, hogy megjelent az aktuális új kiadás. A tavalyiban például betette a program linkjét amin el lehet érni az angol nyelvű oldalát a 2018-as termékeknek és annyira gyors volt, hogy még mindig csak a 2017-es verziókat lehetett elérni. :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák