Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mottt

    csendes tag

    Sziasztok sziasztok!

    Sajnos csak a vizsgáim után találtam a fórumra. Akik most jelentkeznek B kategóriás tanfolyamra, vagy most fognak vizsgázni azok kedvéért leírom mi mennyi időbe telt nálam (vidéki 20ezres kisváros autósiskolája).

    Szeptember közepén kezdődött az elméleti tanfolyam, heti 2 alkalom, (összesen 7 alkalom), mindegyik alkalommal 4 óra egyben tartva. Mikor vége lett az elméleti tanfolyamnak 10 napra rá elméleti vizsga. A sikeres elméleti vizsga után eltelt kb. egy hét, amíg a kartont az oktatónak kiállították. Szóval október legvégén kezdtem vezetni. Heti átlag 5 nap voltam vezetni 2-2 órákat. December legelejére volt forgalmi vizsga időpontom (a reggeli csúcsforgalomban :) ), előtte összesen 47 órát vezettem (kb 1000km). Sikeres forgalmi vizsga után 3 munkanappal vizsgaigazolás, majd okmányiroda. A jogsit pedig ezután 8 nap múlva hozta a postás, majdnem 3 hónappal azután hogy beültem az első kresz órára!

    Hozzá kell tennem, hogy nagy szerencsém volt hogy sikerült minden elsőre, és mert volt éppen szabad oktató aki ennyire rugalmasan ráért (nem én választottam az oktatót, hanem akinek a legkevesebb tanulója volt éppen, ahhoz mentem).

    Remélem a "frissjogsisok" megosztják első 1000-10000 kilométereik tapasztalatát a fórumon.
    Mindenkinek balesetmentes vezetést!

Új hozzászólás Aktív témák