Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • A válasz funkció átláthatóságának reformálása jutott eszembe, amivel talán még kényelmesebb lenne.
  Jelenleg ha régebbi hozzászólásokra érkeznek válaszok, nehéz átlátni, hogy ki mire mit írt.
  Persze rá lehet kattintani a megválaszolt hozzászólásra, és az megjelenik új lapon. Én ehelyett talán kényelmesebbnek gondolnám azt, hogy ha az ember meg akarja nézni, melyik hozzászólásra érkezett ez a válasz, akkor még ugyanazon a lapon megjelenjen kattintásra az előzmény, amivel fel lehetne hozni akár az egész válaszláncot, és mindez egy lapon látszódna.
  Az ilyen múltból felhozott hozzászólást meg lehetne jeleníteni például az ominózus válaszhozzászólás és az eggyel korábbi hozzászólás között. És akkor attól visszább pedig egy további kattintásra megjelenhetne még annak az előzménye is, és egyben látnánk az egész láncot.
  Az előzmény-hozzászólás kicsit más színben lenne, ezzel is érzékeltetve, hogy ez nem akkor született, közvetlenül a válaszhozzászólás előtt, hanem csak utólagosan lett lehívva oda annak, aki kíváncsi volt az előzményre.

  [ Szerkesztve ]

 • Szerintem így rosszabb lenne, mert takarná az aktuális hozzászólást, és a láncszerű előzmény megjelenítés még csúnyább lenne. Én csak simán beraknám kattintásra az eggyel korábbi hozzászólás és az aktuális hozzászólás közé, azaz minden korábbi eggyel visszább csúszna, de legalább látszódna egyszerre minden, előzmény és válasz is.

  Tehát pl az én (#19045) hozzászólásomat a te (#19068) hozzászólásod, és az eggyel korábbi (#19067) más témájú hozzászólás közé hozná ki, kattintásra.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák