Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
De az Ambilight-nak mi köze a képminőséghez? A Philips soha nem volt élenjáró ebben.
Az ár tekintetében egyetértek. 40%-ot spórolva a Sony-hoz képest is lesz egy iszonyat jó OLED tévéd, akár a G3, akár az S95C. A különbözetből veszel egy nagyon jó Atmos-képes soundbar szettet, és a tévézési élményed nagyságrendekkel jobb lesz. Persze ha valakit nem izgat a pénz, akkor vegyek Sony-t és még pluszban hangrendszert (bár gyanítom, hogy a Pana MZ2000 még jobb lesz, és még drágább).
-
Mauzes
addikt
Én értem, és senki nem írta, hogy szar a Philips. De ez egy képminőség verseny volt, tehát teljesen felesleges lett volna a Philips-et berakni, mert nem az Ambilight-ot pontozták volna. Most hogy az Ambilight mennyire értelmes fícsör és mennyire magaslik ki emiatt, az már szubjektív. Szerintem a legtöbb ember a képminőséget választaná Ambilight helyett.
-
félisten
Azt tegyük hozzá a "sajnos nem"-hez hogy a Philipsnek nincs szégyenkezni valója képminőség terén. A belépő oledjei a 7-800 as sorozat is összevethető az LG B- C szériával a 900 pedig a G szériával minden szempontból képminőségileg is. Ráadásul az egyik olyan gyártó ami minden kép és hangformátumot támogat szinte, nem kell kompromisszumot kötni. Én nagyon szeretem úgy ahogy van.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- DIGI internet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Megadja magát az EU-nak a Corning, nincs több exkluzív megállapodás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest