- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz ittakary #191095 üzenetére
hát ez jó nagy szopó volt, tegnap volt, hogy 1 hónapja jelentettem nekik a hibát (febr 20)
2 héten keresztül hazudtak, hogy küldték a visszafutárt, márc 9-én igényelték meg valójában először (egyetlen egyszer sem alázkodtak meg emiatt, pedig írásos nyoma van, hogy márc 9 előtt soha nem próbáltak meg kapcsolatba lépni a futárszolgálattal), márc 13án érkezett jött a futár, márc 16 érkezett be hozzájuk, márc 17én kaptam sztornózásról visszaigazolás emailt (Rendelés: törölve), most várom a pénzt vissza...
Budapest Békéltető Testületnél leadott panasz mozgatta meg őket jobban
pár napja rendeltem egy másik telefont, most azt várom ... arról már lesz kicsomagoló 4K videó ...
-
nagyúr
válasz ittakary #191254 üzenetére
Csodálatos...
Én most a foodpandával futom. köröket, nyilván semmi extra, de itt az elvekről van szó. Hazajöttem, mondom nyomok is egy félreevést, foodpanda, meki. Egyik tételt extra uborkával kértem, erre már a csomagolásra is az volt nyomtatva, hogy uborka nélkül (és persze nem is volt benne). Ügyfélszolgálat, kértek képet, lefényképeztem a csomagolást és a számlát.
Erre írnak, hogy többszöri megkeresésre sem tudták felvenni a kapcsolatot az érintett mekivel, így most e-mailben várnak tőlük választ a kompenzációra, úgyhogy várjak türelemmel.Hát kíváncsi leszek. A rendelés vasárnap volt
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
madgie
titán
válasz ittakary #191262 üzenetére
Jaja, ez pont így van. Múltkor a "főnököm" hív:
- Hogy álltok a melóval a Kopaszin?
- Két gép timelapse-ezik a BudaPart/MOL Campus felé, mi meg a VakVarjúban túrjuk be a gépektől 10 méterre a hamburgert.
- VakVarjúúú? Ilyen jól fizetek?
Aztán a végén lefotóztam neki, mennyit fizettünk ketten... annyiból a másik alternatíva pont a punnyadt krumplis rendelés lett volna. Épp elég olyat ettem már az évek alatt... -
Laca1212
őstag
válasz ittakary #191269 üzenetére
Azt gondolom, senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mire költi a pénzét. Egymás zsebében túrkálni egyenesen undrító szvsz. Az a havi pár ezer, évi több 10e. Szerintem azt másra is el lehet költeni, mint a szolgáltatónak adni.
Ha pedig úgy van, ahogy (#191266) btudos mondja, akkor nincs gond...
"és napok óta ezen rugózol..."
Én kérek elnézést, hogy próbálok tájékozódni. Neked ez amúgy fáj? Ha igen, ne haragudj kérlek!Amúgy arra tudod a választ, hogy a 14 pro max is dual-standby készülék? Ha igen, kérlek segíts.
Ha nem, akkor további kellemes telipofásszmájlis vigyorgást Neked![ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz ittakary #191269 üzenetére
+1, biztos nem szivatnám magam ezzel. Ugyanezért nem mennék flottához se. Értemén, hogy "tiéd a szám", meg lehet megbízással ügyeket intézni, de nincs bizodalmam így sem.
A virtuális szolgáltatók, pl a netfone meg addig jó, amíg nincs leterhelve az adott cella a szolgálgató saját eszközeivel, mert úgyis azok fogják kapni a prioritást.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
-
szekra
addikt
válasz ittakary #191313 üzenetére
Igen kicsit lustaságom is benne van.. Ha összeszámolnám hány ilyen dolog van, kezdjük például a streaming előfizetéseknél. Netflix, HBO Max, AppleTv, Disney+, de ott van a Youtube premium, az iCloud tárhely is.. villany, gáz, víz mellett a negyedik rezsi tétel ezeknek az összessége.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ittakary #191451 üzenetére
Pff.. nálunk a debrői hárslevelű ment kólával, meg 7up-al. Én sem tudnám már meginni ezeket.
Ha iszom csakis minőségi félédes fehérbort tisztán, esetleg kis tömény,ha úgy adja ki.
Mondjuk most 2 hónapig emiatt sem kell "aggódnom", alkoholt se lehet fogyasztani.
-
-
nagyúr
válasz ittakary #191561 üzenetére
Pangó eléggé, jó már most is mindegyik. AWU nekem sem hozott mást, csak amire számítottam, dupla üzemidő, meg a kijelző full lapos emiatt jöhetett rá végre rendes üvegfólia. De számomra edzés szempontból ugyanaz, mint az S7 volt, mivel semmi extrém sportot nem űzök (max. a mostani lyme kúra alatti túl rendszeres klotyóra járást ).
-
-
nagyúr
válasz ittakary #191569 üzenetére
Hát, nekem az S7 1 napot bírt AOD és edzéssel. Ultra meg 25%-on rakom töltőre 48 óra után kettő 1-1,5 órás edzéssel, egyikg GPS-es, másik nem, de ha mindkettő GPS-es akkor is ez a helyzet.
A kinézet meg ízlések és pofonok, én is mondhatnám hogy ez a fehér úgy néz ki, mint egy búcsús céllövöldés 1 pálcás műanyag játékóra
Ultrán látszik, hogy ez egy "strapa" óra, de próbál közben elegáns lenni, vagy valami ilyesmi. Nekem bejön, de szerelmes nem leszek belé, ez tény.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Gsx-rr
veterán
válasz ittakary #191699 üzenetére
Mar tobbpeldat mutattam, hogy a vilagon az elmult 6-8 evben ugyanannyiba kerulnek a szallasok a vilagon
pl Roma 8 eve 3 euroval volt kevesebb ,lehet masik napot nezek meg olcsobb is lenneAz is vicc,hogy Gorogorszagban 4 csillagos tengerparti szallodak olcsobbak ,mint Magyarorszagon
-
-
-
Sukta 95
aktív tag
válasz ittakary #191784 üzenetére
Vicc országban élünk. Szerintem, ezt azért már nem csak az alsó középosztály érzi, hanem a vállalkozói réteg is, a temérdek extra adókat, áremeléseket, stb. Remélem, lassan összedől a rendszer és kicsinálják egymást is, amikor nem jut pénz a haveroknak sem.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
tboldi
nagyúr
válasz ittakary #191907 üzenetére
24k 22 hónapig. 3 évig ezzel is elleszek.
szerk.: Nem zavar, a 11 Pro is a 12-esek megjelenése előtt ~3 héttel került hozzám.
Igazából már nem hoz lázba a folyamatos cserélgetés, meg hogy aktuális modellem legyen. Persze érdekelnek az újdonságok, de igényem tulajdonképp nincs rá.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz ittakary #192005 üzenetére
Na de ha a zsebedben benyomódik, mert hosszú nyomásra mindig aktivizálódik, az cumi, ha meg csak akkor aktív, ha megvan a szemkontaktus, ezzel elkerülve a véletlen elnyomogatást, akkor meg megette a fene az egészet, mert eddig zsebben, táskában, magyarul nem feltűnően átpöckölhettem esküvőn, temetésen, előadáson a némítópöcköt, ha valamiért előtte elfelejtettem volna.
Mondom, nekem a sima 15 a nyerő eddig. Könnyebb is, mint a 14 Pro, mert alu, AOD nincs, talán az akkut sem falná meg olyan drasztikusan, 120 Hz sem hat meg... ó, ha tudná azt a nyüves makró módot, akkor szerintem meg is lenne a következő telefonom. -
madgie
titán
válasz ittakary #192019 üzenetére
Na várjunk, lehet mégsem: a 14 Pro főkamerája ugyanúgy 48 MP, de f1.78 fényerejű (ugyanúgy, mint a 15 Pro-é), míg a sima 15 szintén 48 MP szenzort, de f1.6 fényerejű objektívet kapott.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a sima 15 jobb fényerejű, tehát jobb képű főkamerát kapjon, mint a Pro vázak, sokkal inkább valószínű az, hogy a nagyobb fényerőt úgy érték el azonos méretben, hogy maga a szenzor kisebb méretű, mint a 14/15 Pro-ban.
Ja és a makró módot sem tudja a 15, meghagyták a Pro vázaknak ezt a hatalmas fícsört... kösz, Apple
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest