Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz r3dsnake #43058 üzenetére

    Fenéket,rühellem, aki ezt csinálja társaságban... Tegnap is voltunk gyerekkori barátainknál asszonnyal, telefonok lerakva egy helyre, mi meg a teraszon beszélgettünk és italoztunk. Még sorolhatnék ilyeneket, de hála istennek az igaz baráti körömben nincs ilyen telefon nyomkodós(ha lenne, már nem lenne :D).

    Szóval szerintem pont az adott pillanat igazi átéléséről marad le az, aki ezt csinálja, mint a videóban, dehát mit lehet tenni, egyre több embernek fontosabb, hogy egy buli alatt végig a facebookra posztolgasson, mint valóban átélje az a pár órát. A megosztás ráér utána is nem?

    joey20: Ez a video a 1,5 órás "Mindennapi kenyerünk" dokfilmből van kiragadva, van még több ilyen jellegű film is, érdemes megnézni. Pl. Fast Food Nation, Food Inc. stb. Persze,gondolom, ezt tudod, ha már linkelted, csak a többieknek írom, akik esetleg nem tudják.

    Kicsit eleve ferde a dolog, nem csak a hússal van ez, hanem kb. mindennel, a vegák sem tesznek sokat, mert a gabonának, stb. amit megesznek, ugyanúgy ipari méreteket öltött az előállítása, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák