Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Most éjjel csekkoltam a zenei részét Lossless formátummal. A gyári lejátszót is (Apple Lossless), és a FLAC lejátszót is. Egész ígéretesnek tünik! A gyári lejátszó szebb, és többet tud, a FLAC player meg elég ronda és buta, mert valamiért nem jeleníti meg az album borítókat. Ellenben kicsit teltebbek a hangok, szebb a hangzás. Nem tudom hogy a FLAC miatt, vagy a lejátszó miatt, de véleményem szerint minimálisan jobban szól. Még próbálgatni fogom, mert ha nincs akkora különbség, akkor maradok a gyárinál, mert nagyon profi ez a gyári iPod rész. Hangzásban az előző telefonokhoz képest jóval minőségibb szintet produkál, pedig az előzőek is erősek voltak multimédiában (LG Arena, Omnia2, SE W995, Wave, N86).
    Kicsit megnyugodtam, mert ettől tartottam a legjobban. Volt hogy a zenei rész miatt adtam el telefont, annyira fókuszban van nálam ez a funkció.
    Most a filmes rész következik. 720p anyagból megnézem mit lehet kihozni, de szrintem szebb lesz a végerdmény mint a Wave-nél, pedig az is minőségi volt.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák