Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz Doresz #11700 üzenetére

    Doresz!

    Nem fölényeskedő gondolatokat próbáltam a hsz-emmel táplálni, bár sokan így értelmezték. Egyszerűen azért bosszant a fólia dolog, mert úgy érzem, minden ellen véd, csak épp az ellen nem, ami miatt én speciel aggódnék.

    Én is örülök, hogy megvehettem a telót, én is diák vagyok, én se dolgozok, és én is szeretném minél jobb állapotban megtartani a telefonomat. Én se kívánok 20 ezerért új hátlapot venni, bár nem is érzem ennek szükségét, mert úgyse azt nézem. De legrosszabb esetben ott van az a lehetőség is. Pl. lehet, mire aktuális lenne, annyi lesz egy hátlap, mint most egy IS. :) És pl. baromira félek attól, hogy a zsebemben nekivágódik valaminek, és megsérül benne valami. Baromira félek attól, hogy egyszer elkap egy hatalmas zuhé, beázik, vagy esetleg be se ázik, csak épp annyira, hogy ugorjon a gari, és majd egy teljesen, ettől független hibát ne javítsanak (mármint cseréljék) mert hogy én beáztattam, és az indukátor színe is mutatja.

    Vicc, hogy van egy készülék, amiért mindenki örjöng, közben mindenki attól szorong, hogy vajon nem int-e be nekik a T-mobile, ha vmi gáz van vele. Mert ugyebár hivatalosan nem javítható, és minden hiba miatt cserélik a készüléket. Nos, számomra ehhez képest a hátlap karcolódása, vagy az előlapé, ami amúgy nem karcolódik, teljesen jellegtelennek tűnik. Márcsak azért is, mert igyekszem külön zsebet fenntartani neki. Lehet, hogy ez az én áldozatom... Eddig még nem ejtettem el (2 hónap) de a tapadás számomra már nagyobb súllyal bír, mint a karcállóság. A karc a legkisebb dolog, amitől félek, amikor lehet, hogy agyonvág egy zivatar, majd ettől függetlenül meghal a kijelző, és beint a T-mobile, és 80 ezerért akciósan vehetek egy újat. :D Ismerek ilyen példákat, és őszintén szólva engem ez aggaszt.

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Aktív témák