Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zebra_hun

    Topikgazda

    válasz DroiDMester #8282 üzenetére

    Látom nem megy az olvasás...
    A BFV grafikonhoz semmi nem utalt a 12-es genhez, amit tudtommal nem is szóltam le soha sehol.
    Egy BFV eredményt linkeltem valakinek, aki nem szokott erre járni, így még a pontos méréshez a paramétereket is leírtam, mivel nem valószínű, hogy olvasta az előzményeket ahogy itt már leírtam. Igen, OC eredmény, nem is akármilyen, hiszen pont ez a lényeg, hogy a gyárihoz képest mit lehet belőle kihozni.
    Van CPU OC, RAM OC, VGA OC, és hozzátettem, hogy sokkal magasabbra állítottam a lécet, hiszen a gyári FFR-t, 3-ról 2-re csökkentettem. Így kevesebb FPS-t lehet elérni, de így is simán jobb vagyok a gyáritól. Ehhez hogy jön a 12900? Úgy, hogy valószínű, én nem tudok írni, így nem lehet megérteni amit írok, vállalom.
    Többet egy fotót, tesztet, nem rakok be, nyugalom jön a topikba, mert úgyis félre lesz olvasva/értelmezve.
    Gondolom az zavar, hülye nem vagyok, hogy a 10 magos CPU-van 10 magon járatom a játékot. Hú, ez micsoda hiba, BIOS-ban ki kellene kapcsolnom a magokat, hiszen ez csalás, 10 maggal könnyű. Ha megvettem ezt a CPU-t, használom is 10 maggal ha mód van rá. Természetesen nemcsak a BFV fórumban írtunk róla, még itt is megkérdeztem nyilvánosan, sőt még képet is betettem róla, hogy hogyan is néz ki a 20 szálas grafikon.
    Ez csak egy a sok félreértésből, nem haragszom én senkire, kitöröltem mindent amit ide szemeteltem. Tőlem aztán mindenki úgy használja, ahogy akarja, kapcsolja ki mindenki az összes magot, úgyis az a divat, hogy 1 szállal milyen király.
    Kérlek ne válaszolj, ezt itt lezártam, teszek az egészre. A RAM OC baromságot én kezdtem itt, bocs mindenkitől, nem számít semmit, hülyeség.

    Arabus:

    Úgy lesz :R Neked köszi a kezdeti bíztatásokat, nem jutottam volna idáig, párszor feladtam ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák